Evli olmayan birine bekaret testi doktor nasil karsilar?

Millet diktirmeye utanmıyor sen baktırmaya mı utanacaksın!

Bende merak ederdim kanamasa niye kanamıyor diye. Birde zar yırtılmadığın da çocuk oluyor mu kafam da deli sorular oluştu

Kardeşimin arkadaşı yirmi yaşında erkek arkadaşıyla ilişkiye giriyor ve kanama olmuyor sonra stresten falan adet gecikiyor dra gittiler bekaret kontrolü yaptırmak ve gebelik testi yaptırmak istediğini söylüyor bakıyorlar esnek miş onun ki kimse de yargılamadı dr yani ha bu seninki de esnek anlamına gelmiyor tabiki gidebilirsin

Bende konuya ciddi ciddi cevap vermişim keşke yorumunu önce okusaydım

Bence böyle bekaret testlerini yasaklamalari sart. Yaptiranlar cahil eyvallah,ama ellerine rapor tutturarak buna canak tutmak ayri rezillik. Konu fake olsun olmasin. Halen ugrasiyoruz böyle seylerle yaw

seviyorum seni

bu arada konu sahibi her actigi konusunda banlanarak bdv tarihinde rekora gidiyor

Kanama olmak zorunda değil. Esnek olmasa da kanamayabilir. Benim de sadece 1 damla kanamıştı. Kanama zarın genişlediği yere göre de değişiyor.

İstersen git yine bir sorun var mı acaba diye baktırmak istiyorum de.

Bence böyle bekaret testlerini yasaklamalari sart. Yaptiranlar cahil eyvallah,ama ellerine rapor tutturarak buna canak tutmak ayri rezillik. Konu fake olsun olmasin. Halen ugrasiyoruz böyle seylerle yaw

Savcılık onayı olmadan rapor gibi bir şey verilmez. Doktor sadece bakar söyler o kadar.

Valla benim de olmamıştı hiç. Merak etmedim bu şekild. Ne tuhaf insanlar var ya öğrenip ne yapacan?

aaa hamilede mi kalmış?
şimdi erkek arkadaşına kız oglan kızım bebe de senden diye kanıtlamak için dna yaptırmaya gidecek eee doktor birşey dermi?
bu da yeni konusu olsun

Dava gibi durum yoksa hiçbir doktor rapor vermez ki. Özel hastanede de verilmez.
Ancak tanıdık bir doktor zarın akıbetine bakıp söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…