- Konu Sahibi guclukadin28
-
Bende konuya ciddi ciddi cevap vermişim keşke yorumunu önce okusaydımArkadaş 16 Temmuz da ilk gece korkum var yazmış,
16 temmuzda başka bir konu açıp inançsızım yazmış ve orda pilates hocasıyım yazmış ve 22 yaşındaymış .
27 temmuzda nişanlımdan ayrılamam bana sahip oldu kendisi yazmış,
29 temmuzda yaşım 21 yazmış,
bi ara ayrılmışlardı ,
21 Ağustos ta nefsime hakim olamıyorum 89 kiloyum dedi pilates hocası 89 kilo
sonra nişanlımın yeni çıkan hayalleri diye girdi konuya babası askerden önce olmaz mı ne demiş çocuk tıp okuyacakmış, sonra birisinden hoşlandı avm de çocuk özledim deyip önünde yemek yemiş buna sormamış ,
sonra barıştılar küstüler şimdi çocuk gelişimci ay beynim yandı yeminle
şimdi de 4 kere denedim patlamadı ay çocuk kimden
Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini
Bende konuya ciddi ciddi cevap vermişim keşke yorumunu önce okusaydım
Fake miymiş
seviyorum seniZar yok, zar yok! Artik bas bas bagirmak istiyorum. Seks yapmayi biliyorsan, lütfen kadin antomisinide bil. Yirtilacak, patlayacak birsey yok! Zar dedikleri sey vajina girisinde bir siskinliktir. Cinsellik aninda kadin heycanlanmiyorsa ve biraz zor oldugunda orasi tahris oluyor ve kanama olabiliyor.
Normali zaten kanamamasi. Bircok kadin kanamiyor. He eskiden kadin evlilik diye aslinda mal gibi bir erkege satildigi zamanlarda elbette kanama oluyordu. Korku büyük ve zevk sifirdi.
Umarim sadece korunmussunuzdur ki "acaba hamilemiyim" konusunacilmaz..
Bence böyle bekaret testlerini yasaklamalari sart. Yaptiranlar cahil eyvallah,ama ellerine rapor tutturarak buna canak tutmak ayri rezillik. Konu fake olsun olmasin. Halen ugrasiyoruz böyle seylerle yaw
Ben zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..
4kez olmasına rağmen hala duruyorsa tebrik edicem zar arkadaşı
aaa hamilede mi kalmış?Arkadaş 16 Temmuz da ilk gece korkum var yazmış,
16 temmuzda başka bir konu açıp inançsızım yazmış ve orda pilates hocasıyım yazmış ve 22 yaşındaymış .
27 temmuzda nişanlımdan ayrılamam bana sahip oldu kendisi yazmış,
29 temmuzda yaşım 21 yazmış,
bi ara ayrılmışlardı ,
21 Ağustos ta nefsime hakim olamıyorum 89 kiloyum dedi pilates hocası 89 kilo
sonra nişanlımın yeni çıkan hayalleri diye girdi konuya babası askerden önce olmaz mı ne demiş çocuk tıp okuyacakmış, sonra birisinden hoşlandı avm de çocuk özledim deyip önünde yemek yemiş buna sormamış ,
sonra barıştılar küstüler şimdi çocuk gelişimci ay beynim yandı yeminle
şimdi de 4 kere denedim patlamadı ay çocuk kimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?