Evli olup çalışanlar bi bakabilir mi ??'

Yeni işiniz hayırlı olsun öncellikle benimde yaz sezonunda iş saatlerim çok uzun oluyor.Benim kendi işim olduğu için bu durum beni çok yormuyor,çünkü karşılığını alıyorum.Yorulmuyorum dan öte karşılığını aldığım için yorgunluğum diniyor diyelim eşimde yanıma geliyor geceleri sizin için durum daha güç olabilir çalışmanı destekliyorum fakat çalışma saatlerinin daha az olduğu bir iş sizi daha mutlu edecektir

çalışma saatleri uzun ama, istanbulda oturup da 8 saatin üzerine en az 1 saat git 1 saat gel koymayan duymadım görmedim. ki 1 saate genelde iyi gözüyle bakıyorlar.

gerçekten yakınsa evinize ben olsam denerdim.

Hayatim esin polis ise iyi de kazaniyordur tahminimce cocuk falan da yok geciminizi sagliyorsunuzdur. Senin yerinde olsam 12 saatlik is yerine part time bi ise girerdim hani amac vakit gecirmek ya? o nedenle.
Ben part time calisiyorum isimden de memnunum aldigim paradan da. Yine de eve yetemiyor gibi hissediyorum. Esimle gece eve geliyoruz. Soyledigi sey "su ise bak gece eve gel yat, hayatimiz bundan ibaret" ama napayim? 2 cocuk var. Masraflarin en azindan bir kiamini yuklenmek icin calisiyorum ben.. Ama dedigim gibi zor olacaktir senin icin. Ev fazla kirlenmese de, yemek olayina cozum bulman lazim. Evdeyken temizligini yapar, camasirini yikarsin ama adam ekstradan Ozel ilgi beklerse "ben geldigimde sen evde olacaksin, bu ne boyle ?" derse naparsin bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…