EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Aynen sarmis basina belayi ahahhahah
Elos için erinmedim şarkı listesi hazırladım

Yıldız tilbe - ama evlisin
Ahmet kaya - olmasaydı sonumuz boyle
Müslüm gürses - ayrılık acı bisey
Bir de son olarak bılı bende bılı bende

Arkadan vurmayın elosu az da yardımcı olun acısına

2 kadin 1 adami unutmussun

Zaten sahipli birini sahibine teslim etmişsin sen.. bide benimdi o seviyodum ben onu moduna giriyosun allasen..

Elos forumda bizlere birlik beraberliği aşılıyorsun. Güldürüyor eglendiriyorsun bu kamu hizmeti için ayrıca sağol reis

Şöyle bir konuyu açarken hiç mi utanmıyorsunuz gerçekten merak ediyorum.Zira ben okurken iğreniyorum !

Bugün ban yemek istemiyorum daha yeni döndüm sahalara ama kızlar her birinizin yorumunun altına ıslak imza atarım..

Hemdee sımsıkı sarılmış.
Hadi normal olsa neyse de, sımsıkı dedi bak beni benden aldı.
Geldi benim için başka şehirden
Uğurladım onu memleketine
Başka şehirden geliyor sadece onun için sırf onun için sarilmasinda ne yapsın!!!
Arka fonda şey caliyo zeki muren veda busesi...

Ayrıca memlekete x manita yollamadan önce sarilinir hemde sımsıkı

"onu karısına gönderdim" ayyy Allah razı olsun...
Karısını zaten bırakmayacaktı bu konuda bir anlasalım, sen göndermedin yanı.

Bizim için yapmadınız. Kendi gururunuz için yaptınız hanımefendi. Ha gurursuzum diyorsanız yarın geri başlarsınız zaten

Ee takdir mi bekliyorsun? "Çocuklarının rızkını yemedim, karısına yolladim"
Bayağı alışmışsın sen yasadigin rezilliğe de şimdi yaptıklarını anlatıp olması gereken durumu yadırgıyorsun. Yazıklar olsun. Bekarların soyu kurudu degil mi?

Ben merak etmiyodum valla.
“Onun beni sevdiğinden emindim çünkü o da beni seviyordu” ne kadar da muhteşem bir kanıt cümlesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…