- 17 Aralık 2015
- 27.042
- 49.387
- 598
- Konu Sahibi ekinzamani
-
Adam neden asalak oldu?Yanlış anlamayın ama bazen böyle kadınlar o kpss sınavını nasıl kazanıp kamuya atanıp memur oluyor aklım almıyor. konu gerçek olamayacak kadar saçma. olmamalı yani. kamera şakası gibi bi konu. bu konunun açıklaması okudum memur oldum ayaklarım üzerinde duruyorum veeeee bir asalak ile evliyim ve o asalak elimden gidecek diye ödüm kopuyor.
Bütün yorumları okudunuz mu?Pardon ama her yükü size yıkmış heybesini doldurmuş borçları size kitlemiş şimdi birde boşanmak istiyo diye siz kendinizimi suçluyorsunuz?
Kendinize gelin tek başınıza 3 çocuk bir koca birde ev bakmışsiniz.
Toplayin delillerinizi, para kocanizin hesabindami once ona bakin alacaginizi almadan cekilmeyin bu davadan.
Adam sizi manipüle ediyor güveni kırılmış vah vah!!!
Siz eşinizi bizden daha iyi tanırsınız. Gerçekten boşanacak gibi mi yoksa sizi cezalandırıyor mu?beni bu sıkıntıdan uykusuz gecelerden iştahımın kapanmasından kurtaracaksa yapsın ayrıca o kadar gaddar değil
Anladım. Doğru lüks değil ama çok çeşit olunca batırmış sizi maaleseflcw defacto lüks markalar değil
Zaten rakamı yeni okudum, kıyafet deyince 100 bilemedin 200 dür demiştim; siz 900 bin borç yapmışsınız.beni bu sıkıntıdan uykusuz gecelerden iştahımın kapanmasından kurtaracaksa yapsın ayrıca o kadar gaddar değil
karısının parasını alıp eve hayrı olmayan , ben birikim yapacağım kalan para ile evi sen geçindir diyen , 3 çocukla ev geçindirirken borcu oldu diye eşini boşamaya çalışan canlıya asalak deniyor. bakınız:TDKAdam neden asalak oldu?
Yorumların hepsini okumadınız değil mi?karısının parasını alıp eve hayrı olmayan , ben birikim yapacağım kalan para ile evi sen geçindir diyen , 3 çocukla ev geçindirirken borcu oldu diye eşini boşamaya çalışan canlıya asalak deniyor. bakınız:TDK
900 bin borç nasıl yani… ne buldunuz ki oradan o kadar alacaklcw defacto lüks markalar değil
Çocukların her istediğini almış hiç hayır diyememiş + ev eşyaları falan da var900 bin borç nasıl yani… ne buldunuz ki oradan o kadar alacak
kıyafet için 900 bin miYorumların hepsini okumadınız değil mi?
Kılık kıyafet ve ev eşyalarına 900 bin borç yapan ve bunu son raddeye kadar eşinden gizleyen birine ne denir peki?
Ahahha ya kahkaha attım bu mesajakıyafet için 900 bin mi
enişte bey kusura bakma. sözlerimi geri aldım
allah hep güldürsün ne diyeyim.Ahahha ya kahkaha attım bu mesajabütün cevapları okumadan yorum yapanların tepkisi aynı
Anladım da yine de 900 bin çok,Çocukların her istediğini almış hiç hayır diyememiş + ev eşyaları falan da var
Öyle tabii yaa önceki mesajlarda yazdım benim bulunduğum ilde 1+1ev veya 3 arsa ya da 2 araba alınabilir o parayla.Anladım da yine de 900 bin çok,
ev masrafları yiyecek içecek900 bin borç nasıl yani… ne buldunuz ki oradan o kadar alacak
kıyafet için 900 bin mi
enişte bey kusura bakma. sözlerimi geri aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?