evli üç çocuklu anne

Pardon ama her yükü size yıkmış heybesini doldurmuş borçları size kitlemiş şimdi birde boşanmak istiyo diye siz kendinizimi suçluyorsunuz?
Kendinize gelin tek başınıza 3 çocuk bir koca birde ev bakmışsiniz.
Toplayin delillerinizi, para kocanizin hesabindami once ona bakin alacaginizi almadan cekilmeyin bu davadan.
Adam sizi manipüle ediyor güveni kırılmış vah vah!!!

Adam neden asalak oldu?

Bütün yorumları okudunuz mu?

beni bu sıkıntıdan uykusuz gecelerden iştahımın kapanmasından kurtaracaksa yapsın ayrıca o kadar gaddar değil
Zaten rakamı yeni okudum, kıyafet deyince 100 bilemedin 200 dür demiştim; siz 900 bin borç yapmışsınız.
Eş haklı yani,nedir bu Allah aşkına.İnsan hiç mi ayağını yorganına göre uzatmaz.
Benim eşim de aynısını yapsa ben de ciddi ciddi boşanmayı düşünürdüm.
Rakamı başta yazmadığınız için insanlar sizi haklı sanıyor maalesef.

Yorumların hepsini okumadınız değil mi?

Kılık kıyafet ve ev eşyalarına 900 bin borç yapan ve bunu son raddeye kadar eşinden gizleyen birine ne denir peki?

Yaptığınız yanlış evet ama ben sizi biraz olsun anlıyorum. O yüzden cok sert yorum yapmayacagim. Siz anladığım kadarıyla memur olmanıza ve çalışmanıza güvenip parayı harcamaya baslamissiniz. Bankalar da sağ olsun verdikçe vermiş krediyi, avansı. Para kullanmayi ve idare etmeyi de bilmediğiniz için bol keseden yemeye, içmeye, çoluğa çocuğa harcamissiniz. Nasıl olsa öderim, ödüyorum diye de eşinize ilk başta söylememissiniz. Borç artınca da bu sefer korkunuzdan söylememissiniz. Yani amacınız aslında kötü değil ama para harcamayi hiç ama hiç bilmiyorsunuz. Acilen cozebiliyorsa eşiniz, cozemiyorsa aileniz de dahil olacak şekilde bir borç yapilandirmasi yaptırın. Maaş kartınızı dahil olacak şekilde bir süre tüm kartlarınızı da eşinize teslim edin. Bu bana göre evet güven sarsan bir şey ama boşanacak kadar değil. Bu saatten sonra yapacağınız şey süreç ile ilgili iyi niyetinizi tüm şeffaflığı ile kocaniza ispatlamak.

Herkes eşinize kızmış yatırım yapiyor diye ama en azindan çocuklarının geleceğini düşünen biri var. Adam size uysa günü zor geçirirsiniz gibi duruyor. Adam tüm masrafları size yıkmamış büyük harcamalar ondaymış daha önce de borçlarınızı kapatmış. eşiniz bu savurganlığınızdan bıkmış olabilir o da haklı. kumar bağımlılığından ne farkı var ki bunun adam bunun son olmayacağının farkındadır.

Ben başka bir açıdan bakacağım konunuza , 13 yıldır çalışıyorsunuz kenarda kendinize ait beş kuruşunuz yok.

Eşiniz bence tutumlu değil cimri olabilir mi?5 kişinin yemesine içmesine , giyimine , ev içi diğer masraflara sizde kalan maaş normal şartlarda da yetmezdi ki zaten.

Yatırım iyi hoş güzel de , üç çocuğun okulu yemesi içmesi vs kısılarak yapılmaz ki ,yaptığınız ne olursa olsun yanlış, eşinizden gizlemeniz yanlış , ama o kadar yatırım delisi bir adam sizde kalan parayla da bunların yapılamayacağını bilir yani.

Benim düşüncem zaten baştan beri yatırıma gitmemesi gereken bir para çokluk çocuğa harcanmış , zaten harcadığınız para aya bölününce 6 yılda komik bir rakam çıkıyor ortaya , siz gidip bir günde 900 bin liralık kıyafet falan almamışsınız.

Keşke yetmediğini eşinize söyleseydiniz diyeceğim ama o zaman da sizi ona gerek yok buna gerek yok almayalım gitmeyelim yemeyelim içmeyelim der miydi?
Ya da sizce gereksiz harcadım dediklerinize örnek verir misiniz?

Sebebi her ne olursa olsun, yaptığınız doğru değil ama, ben bunları yazarken oh iyi yapmışsın diye algılanmasın , altında yatan sebebi merak ediyorum.

Siz bunları yapmasaydınız bu çocuklar ve siz bir şeylerden mahrum kalacak mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…