- Konu Sahibi ekinzamani
-
Size haksızlık ediyor dik durun kesinlikle bosanmayi gerektirecek bir suç islememissiniz kusura bakmasınaynen öyle tek hatam bu ama erkek kafası bunu anlamıyor dışarda yemek yeriz hep o öder yani bende yaptım senin kadar masraf diyor ama bu kadarı çok fazla diyor çocuklarımız var o yüzden ayrılmak istemiyorum bu para mevzusu olmasa aslında o kadar iyiyiz ki
Boşanmayı gerektirmez evet ama tam olarak nerede haksızlık ediliyor konu sahibine?Size haksızlık ediyor dik durun kesinlikle bosanmayi gerektirecek bir suç islememissiniz kusura bakmasın
Ama siz de sadece kılık kıyafete gidiyormuş gibi söylüyorsunuz.Kılık kıyafet + eve alınan bazı eşyalar
Konu sahibinin bekarliktan da bu konuyla ilgili sorunlar olmuş eşi o zamanda kapatmış borcu bu bilgi cepte dursunBoşanmayı gerektirmez evet ama tam olarak nerede haksızlık ediliyor konu sahibine?
Çocukların üstüne başına neden harcamıyor peki? Ya da yeme içmeye neden harcamıyor?hayır eve harcıyor ama yeme içme çocukların üstü başı onlara harcamıyor bunların dışında ektra bişey çıktı onu ödüyor arabamın ağır masrafı vardı bunu o ödedi mesela mutfağa dolap yaptırdık bunu o karşıladı ama düzenli olarak market işini genellikle ben gördüm çocuklara ayrı ayrı birikim hesabı açtırdı daha çok ileriye dönük harcamaları o yaptı
Ama neden yani sebebini anlayamadım, keyfi harcama mı zorunlu kıyafet harcaması mı çözemedim,dünya kadar mesaj var hepsini de okuyamadımKesinlikle aradaki yorumları görmeniz lazım. Çoğunluğu kıyafete olmak üzere toplam 900binmiş borç
Yoo ben değil konu sahibi böyle söylüyor. Market alışverişinde ne kadar abartabilir ki?Ama siz de sadece kılık kıyafete gidiyormuş gibi söylüyorsunuz.
Yoo ben değil konu sahibi böyle söylüyor. Market alışverişinde ne kadar abartabilir ki?
Özellikle giyim konusunda çocuklara hayır diyememiş, her istediğini almış. Eşi beğendiğini değil ihtiyaç olanı al der diye gizlemiş ondan. Ben sanmıyorum adamın gıdaya, sağlığa gidene laf edeceğini.
Çocuklar bahane. Bekarkende yapmış evliliğin ilk ayları söylemiş adam ödemiş. Adam yerden göğe haklı vazgeçtim.
400bin faizlenmiş.Anladım da yine de 900 bin çok,
Margaret bütün yorumları okudun muBu çalışan kadınların avelliği beni hayattan soğutuyor ya. Senelerce kocanızın eline parayı saymışsınız. Yükü kendiniz sırtlamışsınız. Sayıyorsunuz onu da yapıyor, bunu da yapıyor diye ama ne sayarsanız sayın adam yine kârda. Nasıl bu kadar manipüle olmayı başarabiliyorsunuz? Adama yalvarıyorsunuz barışalım diye. Sizin gibileri yolmakta haklı bu tür herifler.
Kesinlikle katiliyorum. Ve sizi kutluyorum bilincli bir yorum olmus. Konu sahibesi parca parca anlatiyor herseyi. İlk mesajinda kocasi 5 kurus harcamayan tum paraya çöken biri olarak gosterilmis yavas yavas hersey ortaya cikiyor. Once es kisi eve biraz yardim ediyor dedi, sonra esyalar komple o aldi dedi, sonra cocuklarin ihtoyaclarini biraz karsilar dedi, sonrada evlenmeden onceki benim borclarim kapatti ya dondu. Bence daha anlatilmayan bir cok sey var.Bi dk kızlar. Her şeyi tam anlatmıyorlar ki konuyu tam anlayalım. Bekarken borç kapatan adam evliyken masraflara karışmıyormuş nedeni hanım ablamız alışveriş bağımlısı. Öyle ki 5 yıldır bitmeyen borç var. Çocuklara hayır diyemedim ne ya hu. Borç da az buz değil. Eşime demedim. Bu nasıl evlilik? Koca haklı. Ev masrafları olayını da koca karışmasın diye kendi istemiş. Muhtemelen saçma sapan alışverişlere kızdı.
Doğru. Çünkü ben dahil kimse tutarı bu kadar yüksek beklemiyordu. Haliyle şaşırdık hepimiz. Ben normalde bi konuya maks 3 yorum yaparım bu konu beni baya bi çektiZaten kadın da pişman. Sorun ne veya nasıl olduğu değil de eşi nasıl ikna eder evli kalmaya. Boşanmak istemiyor konu sahibi ona yönelik akıl istiyor. Güvenini kaybettim nasıl kazanırım demiş. Konu dallandı budaklandı.
Baştaki yorumlarda borcu için iki ya da üç maaşım kadar demişti. Nasıl maaş buMargaret bütün yorumları okudun mu
Borç 900bin ve adamın haberi yok. Konu sahibi çok gereksiz harcadım sürekli kıyafet ve ev eşyası aldım diyor
Evet fazla bir miktar ama faiz de eklenmiştir üzerine. Öte yandan çocuk masraflı birşey,bende de var 2 tane. Bir tane eli yüzü düzgün kaliteli ayakkabı alayım deseniz minimum iki bin lirayı gözden çıkarıyorsunuz.(indirim falan yakalayıp,daha pahalı bile oluyor) Ha ihtiyaç/istek ayrımı yapmak gerek ,istekse bütçe durumuna göre ertelenir hatta alınmayabilir de ama ihtiyaç ise illaki alınıyor.O paranın çoğu da çocuklarına hayır diyemediği için onların istediği her şeye giden para.
choccywhoccydoodah
Kılık kıyafet + eve alınan bazı eşyalar
Evet faizler fazla,zamanında ödeme yapamıyorsa daha da artmıştır.Faizler cok fazla
Cogu nakit avansmis benim tahminim yari yariya faizdir. Yazik gunah 5 6 sene diyor
O borcun yarısı faizdir, muhtemelen kredi ve nakit avans çekip alışveriş yaptı sonra da eline yüzüne bulaştırdı. Benim arkadaşım da benzerini yaptı sonrasında arabasını satmak zorunda kaldı.900 bin borç nasıl yani… ne buldunuz ki oradan o kadar alacak
Şöyle izah edeyim kredi kartının asgariye altında hiç ödeme yapmadım kredi çektim mutlaka gününde ödedim bi şekilde yetmediğinde başka bankadan tekrar nakit avans çektim biraz borcu bitirene kadar beklemeden almak zorunda kaldığım ihtiyaçlar oldu banka sürekli kredi limiti verdi bende kullandım ödüyorum nasılsa diye ama bi noktada durdum o noktada iş işten geçtiIyi de hala oturmayan bir seyler var. Nakit avans, kk limitinden alinir. Onun limiti duser. Kkda bir yilda 3defa asgari tutardan az odersen kart harcamaya kapanir tum borc sifirlanana kadar. Kredi karti borcundan dolayi kapanan birine banka kredi vermez. Borcu odemezse avukatlar coktaan darlamis kocaya da bir sekilde ulasmisti.
Tamamen tahmin. Bence burda oyle 5 6 yilda olusan bir borc yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?