- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi melekangel
-
neysekı benm o derdım yok benm kayınvalıde yapıyor yemek ısını kayınpederımle bırlıkte ben ıslerı dusunuyorum valla ya.yarında mısafırler gelcek bnm bugun ıs yapmam lazım offffffffffff:2:
he iyi bari :))
canım silip süpürceksen 1 saatini alır yemekten sora başlarsın
mesela benim şöle daha kolayımı gelio ilk önce süpürüom odayı siliom toz alıom düzenleyip kapıyı çekip diğer odalara devam ediom
bende evın tamamını supuruyom sonra tek tek toz alıyom sonra vıledayla sılıyorum aynı ıs sonuctada napcan.yemekten sonra kolları sıvıcaz bırde aksamdan yarın ıkram edılcek seylerı yaparız kayınvalıdemle olur bıter
dun baya bı temızlık yaptım hadı suoureyım derken hadı toz al hadı vıledayla sıl tuvalet bnya derken camasır atmıstım onları as derken saat 23,15 oldu tabı ben cok fena yoruldum ve yattım hemen neysekı bu temızlık benı ıkı gun ıdare eder..:)
banada akşam misafir geldi
6 tıda işten çıktım eve gitmemiz 06.30
8 e kadar çekirge gibi zıpladım evin içinde..
şükür toparladım..
ama misafirler gidince pestilimin çıktığını anladım
cumarteside temizlik günüm heryeri yalayıp yutmalıyım
zati bu ara stres te atamadım iyi bir temizlik stresimide alır
banada akşam misafir geldi
6 tıda işten çıktım eve gitmemiz 06.30
8 e kadar çekirge gibi zıpladım evin içinde..
şükür toparladım..
ama misafirler gidince pestilimin çıktığını anladım
cumarteside temizlik günüm heryeri yalayıp yutmalıyım
zati bu ara stres te atamadım iyi bir temizlik stresimide alır
evlı ve calısan bayanlar nasılsınız
haftasonu planlarınız nelerdır?
Benim pazartesi doğum günüm ama yarın evde kutlamayı düşünüyorum. Pazartesi imkansız çünkü işten sonra. Bir sürü kişi gelecek, daha temizliğim bile tam değilşu anda da işteyim erken çıkmaya çalışacağım artık bakalım... sizde planlar nedir?
evlı ve calısan bayanlar nasılsınız
haftasonu planlarınız nelerdır?
haftasonu sadece temizlik planım varhangi bayan temizlik dışına çıkabilir ki..
mükemmeliyetçi duygusuyla sabah işe bi başlanıyo akşama kadar temzlik tam oturcak sırada
şunu getr bunu götr ( eşe çocuga hizmet)... sonra bulaşık hoppp eve gene dağınık kısır döngü
hele bide benm gibi okb hastalığı varsa bittiniz demek sabah 9 da başla temizliğe akşam 8:30 finish ...
hafta içi işde çalış hafta sonu evde gelde ömür bitsin
günaydın çalışan hatunlarr
herkese iyi haftalar diliyorumm ...
dün akşama kadar temizlik yaptım yine ama kalöriferden perdeler mahvolmuştu bütün odaların perdelerini yıkadım astım
kar yağdığı için camları içten sildim,halımı sildim,yemek yap yeedik içtik sora çaya annemlere gittik dönüşte biras direksiyon dersi aldım ve eve gelip hemen yattım
çok yorulmuşum yaaaw yinee
cnm bızde dun annemlerı aldık caya cumartesı temızlık yapmıstım allahtan ustten bır toparladım borek pogca yapayım dedım aksama hızmet bu aksam ev supurulucek sılıncek tuvalet banyo o kadar valla.ıs bıtmıyor anam
yok anam bitmiyo cidden akşama devam edicem yine 1 hafta sürer benim işim
mutfak perdemi ütüleyip asıcam ki çok oyalıcak beni.S
2 3 tane halım var siliyim diom nebilim ya işler batıo resmen gözüme:S
o kadar cokta takma ya yaz gelınce verırsın temızlemeye yada yıkarsın o zmn tullerı bende 2 hafta once yıkadım petek mahfedıyor gercekten ya..
ben cok fazla abartmıyorum valla haftada bır soyle dıptem yapıyorum dıger gunler toz oln yerı ıkı dakkada gecıyorum bezlen bıse kalmıyor bıırde ustten supuruyorum o kadar ama mısafır gelınce yerler batıyor o zmn sıl supur yapmam gerekıyor
ozmn dogum gunun sımdıden kutlu olsun nıce yıllara hep saglıklı ve mutlu arkadasım..sıkma cok kendını olduıgu kadar oluverır sonucta dogum gunu senın herkes bıseyler yapar.cnm ben oglden sonra cıkıcam sonra doktora gıdıcem bakalım hamıs ıcın degerler normal mıdır.uc ay sonra gıbı dusunuyoruzz sımdıden sorun varsa cozum bulalım.sonra eve gıdıcem yerler sılınır supurulur dun mısafırler geldı gıttıler supurmek lazım.lavobalar elden gecırılır guzelce.makınaya camasır atılıcak.gardolabın ıcındekı kıyafetlerı duzenlemem lazım guzelce sım bırazz dagıtır bazen vakıt olmssa ıse gec kalıcaksam bende oylece koyarım vs pazar hıc ıs yapmamayı dusunuyorum keyıf gunum olucak
sağ ol arkadaşım çok teşekkür ederim :) dediğin gibi herkes bir şeyler yaptı oldu bitti :) akşam misafirlerim gidince, sabah da işe gelmeden önce toparlayabildiğim kadar toparladım bakalım ama ütülerim dağ gibii ... ne güzel demek 3 ay sonra gibi bebiş düşünüyorsunuz. Allah gönlüne göre versin inşallah canımm, güzel haberlerini bekleriz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?