evli ve çalısan bayanlar, herseye nasıl yetısıyorsunuz!

tebrik ediyorum vallahi.hem sizi hem de eşinizi.vallahi bende kendimden utandım.daha çocuk yok ortada

Benimki evlenmeden yapmiyordu. Evlenince yapmaya basladi. Cok sukur Ben cok nadir dip temizlik yaparken yardim et derim,benden guzel yapar. Camasiri bile makinaya atar,katlama isi bana

çok güsell

herkesin elinden gelmio işte :S

anaa allah yardımcın olsun canım yaa

bende kendimi diodum senin işin çooookkk zorrr Allahım veriyo demek kolaylığını

cnm ne kadr guzel ya.bunları yapabılıyorsan sen ınankı cok guclu bır bayansın valla.
kendı adıma ben cocuksuz dert yanıyorum senın yazdıgını gorunce utandım
kac yasındasınız

Canım ben 34 yaşıma girdim..
geçen ay...
Çoğu insan ne kadar güçlü olduğumu söyler..

tebrik ediyorum vallahi.hem sizi hem de eşinizi.vallahi bende kendimden utandım.daha çocuk yok ortada

Sağol Pınar'ım.. İnşallah yavruların olunca sen de başarırsın..

anaa allah yardımcın olsun canım yaa

bende kendimi diodum senin işin çooookkk zorrr Allahım veriyo demek kolaylığını

Amin Gülşen'im..
Hakikaten zorlandığım anlar oluyor..
37. haftama girdim..
Ama hala hastane çantamı hazırlayamadım mesela..
Şimdi suyum gelse hop apar topar hastaneye:))

3 gün sonra iş yerimden ayrılıyorum doğum iznime..
İnşallah o vakte dek bekler paşam..

en doğrusunu yapmışsın o zaman.İnşalah en kısa sürede çıkarsın kendi evine.Ben baştan aynı evi kabul etmemiştim zaten ama kendi borçlarımız yetmiyormuş gibi onların borcunu da ödüyoruz.Gerçekten zor oldu.Hayatımda ilk defa böyle maddi sıkıntı yaşadım.Bu ay refaha çıktık.Yinede her gidişimde bir laf soktular.Kayınvalidemde de senin ki gibi iyi değil.Açık arar resmen.Nefret ediyorum şuan ama mecbur gülümsüyorum.Görümcem 3 tane üstelik :))Düşün sinir harbini.Yeni yeni cevap vermeye başladım bende.Sakin,gülümseyerek ama can sıkıcı türden :))

inşallah canım hayırlısıyla sağ sağlım doğar

hala bırakmadınmı işini .S çok geç kalmışın ya ben 3 ay önceden ayrılmıştım :44:

zaten ılk onemlıdır.cevap vermeye basladıysan zaten zamanla ustalasırsın bu konuda hem ıcın rahat eder hemde onlar lafını alırlar.
bızde martta refaha cıkıcaz ınsallah.ıkıntı cekmeden olmuyor kardesım.uc tane heee bır elıne ucunude cevırırsın sen:)

evet eşim hergün bi kumaş pantolon ve gömlek değişiyo

ben yetişemiyorum vallahi... kalıyor çoğu şey...

valla oyle yetısemeyız kı bıtmez dort dortluk olması ıcın eve gelır gelmez uyuyana kadar ıs yapman lazım e ev kullanılıyor o yuzden sureklıde batabılır e nerde bızım hayatımız nerede evlılıgımızın taadı olmaz kı o yuzden oldugu kadar dıcen elımden gelen bu dıceksın gecıceksın en guzelı valla

Bekarken pzt. sendromu yaşamazdım, şimdi yaşıyorum.. Herşeyi pazar gününe yetiştirmeye çalışıyorum haliyle yoruluyorum, pazt. sabahı külçe gibi oluyorum,çook zor kalkıyorum.. Sözde dün hiç işim yoktu tüm gün eve gidince yemek yedikten sonra tv. karşında dinlenip keyif yapmanın hayalini kurdum.. 7'de evdeydim yemeğim vardı,yemeği hazırla, mutfağı toparla, yatak odasını süpür(anlamıyorum o uçuşan tozlar nerden geliyor, her gün süpürmem gerekiyor, evin başka odaları öyle değil), çamaşırları topla, yerleştir, çay faslı, ufak tefek dağınıklıkları topla saat olmuş 10.. Sanırım zamanla daha pratik olucam, en azından öyle umut ediyorum

Sizi tebrik ederim, birazda kıskandığımı itiraf edeyim ne güzel bir düzen oluşturmuşsunuz, yetişiyorsunuz herşeye..

vallahi pisliğimi başkasının görmesinden hiç hoşlanmam ama eski çalıştığım yerdeki bir arkadaş: sen kendini hiç düşünmüyorsun ne var böyle heba edecek, arada bir temizlikçi çağır demişti. ilk gelen bayan benden yaşça ufak bir kızdı, biraz utandım filan, zaten gelene ben de yardım ediyorum elimden geldiğince... bana demişti hiç unutmam: TEMİZ EVE BAYAN MI ÇAĞIRILIR, TABİİ Kİ DE PİS OLACAK... PİS EVE ÇAĞIRILIR YARDIMCI... dedi... sonra birkaç kez daha geldi... şimdi taşındı başka ile o yüzden çağıramıyorum... şimdi çalıştığım yerde mutfakta bir bayan var,ona soruşturdum,komşusunu önerdi..valla kızdım benimkine (başka bir başlıktaki kocaları gördükten sonra!) aradım o bayanı, sözleştim haftaiçi gelecek... ben yine o güne kadar banyo tuvalet mutfak yapacağım bir şeyler az az...ama yıpratmadan...madem kocam bana yardım etmiyor ben de teselliyi yardımcı bayanlarda ararım napiyim:)

hosgeldın cnm.sen ne kadarlık evlısın pratık olcam ıns yazmıssın ondan dedım.halılardandır cnm bende 5 aylık evlıyım ılk baslarda yatak odamda mobılyaları sılıyordum 2 saat gecmeden bakıyordum yne toz yıne toz kıs oldugu ıcın veremedım de halı yıkamaya zamanla 2 gunde bır supurerek tozlar azaldı bnm.evet zamanla pratıklesıyorsun cnm elın alısıyor daha hızlı oluyorsun ısını ona gore duzenleyıp yapıyorsun felan

tabı cnm ıste o kadar.bız de calısıyoruz sonuctta onlar gıbı katkımız yok sayılamaz.bırde evın yukunumu cekıcez ben restı cekıyorum esıme valla cıt dıyemıyor yavas yavas ıslerde yardımcı olmaya basladı bana baska caresı yok elını bır seye surmem dıyorsan soyle ısten cıkayım dedım tmm tmm yardım ederım dedı

cmt günleri kendim temizlemeye çalışıyorum iyi kötü toz alıyorum banyoyu temizliyorum süpürüyorum çamaşır işlerini hallediyorum ama bakıyorum yerler falan kirlendi silinmesi lazım 3 haftada bir falan eve temizlikçi bayan çağırıyorum onada günlük bnm yaptığım temizliği artı yerleri sildirtiyorum, banyo fayanslarını camları kapıları falan sildirtiyorum, yetiyo. Hamileyim çünkü bi de. Hamile olmasam bile günlük işleri bile bi cmt günü zor yetiştiriyorum. Yer silmeyi falan hiç yetiştiremem evim 150 m2 2 tane banyo 1 tuvaletim var. Eşim anca ben o hafta sonu evi süpürememişsem bi yere gitmişsem, bakıyo ev çok fena yerlerde tozlar uçuşuyo.İşten hergün benden önce eve geldiği için bakıyorum ben gelene kadar süpürmüş çok iyi oluyo bide çok dip köşe süpürüyo çekmediği eşya kalmıyo, eve bi geliyorum sürpriiz

yarın 4 ay olacak canım benim yatak odam küçük, eşyalardan ortada kalan 2 m2 bir alan, eşimin de ev tozuna alerjisi olunca oraya halı almayalım dedik.. Sanırım ince çok tüylü olmayan bir halı almam gerek, kış olduğu için ayaklarım üşüyor..

arkadaşlar merhaba ben 2,5 yıllık ewliyim 1 yaşında kızım var
çalışıorum ve her fırsat bulduğumda temizlik yapıorum yani 7/24 :)
bi rutine bağlayamıorum ben
öğretmenim öğleden sonra ewdeyim hep toparlamakla temizlikle geçio wakit
şimdi de tatil ama başladım dünden beri temizliğe 15 gün nonstop temizlikkkkkkk :)):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…