- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi melekangel
-
Evli 3 çocuklu...Yaşları ( 0-6 yaş arası değişen:)) 4. ye hamile... tüm gün çalışan..
Allah yardımcımız olsun bayanlar..
yetişiyoruz Rabbime şükür..
Eşim benim en büyük yardımcım..
Kimsemiz yok..
Ama eşim var ya
Kimsem olmasa da olur...:)))
Benimki evlenmeden yapmiyordu. Evlenince yapmaya basladi. Cok sukurBen cok nadir dip temizlik yaparken yardim et derim,benden guzel yapar. Camasiri bile makinaya atar,katlama isi bana
Evli 3 çocuklu...Yaşları ( 0-6 yaş arası değişen:)) 4. ye hamile... tüm gün çalışan..
Kimsemiz yok..
Ama eşim var ya
cnm ne kadr guzel ya.bunları yapabılıyorsan sen ınankı cok guclu bır bayansın valla.
kendı adıma ben cocuksuz dert yanıyorum senın yazdıgını gorunce utandım
kac yasındasınız
tebrik ediyorum vallahi.hem sizi hem de eşinizi.vallahi bende kendimden utandım.daha çocuk yok ortada
anaaallah yardımcın olsun canım yaa
bende kendimi diodum senin işin çooookkk zorrr Allahım veriyo demek kolaylığını
nekadar haklısın canım yaaa
gerçekten öyle sağlığımızın kıymetini bilemiyoruz.
geçenlerde bi odayı tek başıma iteleyerek değiştirdim eşim uyuyo die onu kaldırmak istemedim
2 gün bel ağrısından öldüm çok tezcanlıyım yaa
Ay sakın derim.Benim belimi ilk incitmem de öyle oldu zaten.Koltukların altını temizliyordum.Sonrasında çok yorulunca ağrıyordu.Çalışma koşulları tuz biber ekti fıtık oldum.Şimdi düşündükçe sinir oluyorum.Ailem beni bunun için mi okuttu.Yıllarca annem önüme yemek koydu kaldırdı.Sırf biz okuyalım hayat standartımız yükselsin diye.Çalışmayanlar alınmasın ama şu an bende evdeyim çünkü tek sorumluluk akşam yemeği.Rahatlıkmış gerçekten.Uykumu alıyorum,sabah stresi yok vs.Çalışan bayan ise hem ev işini hem mesaisini yapıyor.Köleye dönüşmek mi standartı yüksellti yani?Kendinize değer verin aylık 120 demiş bir arkadaş hiçbirşey değil,O eziyeti çekmeye değmez.
en doğrusunu yapmışsın o zaman.İnşalah en kısa sürede çıkarsın kendi evine.Ben baştan aynı evi kabul etmemiştim zaten ama kendi borçlarımız yetmiyormuş gibi onların borcunu da ödüyoruz.Gerçekten zor oldu.Hayatımda ilk defa böyle maddi sıkıntı yaşadım.Bu ay refaha çıktık.Yinede her gidişimde bir laf soktular.Kayınvalidemde de senin ki gibi iyi değil.Açık arar resmen.Nefret ediyorum şuan ama mecbur gülümsüyorum.Görümcem 3 tane üstelik :))Düşün sinir harbini.Yeni yeni cevap vermeye başladım bende.Sakin,gülümseyerek ama can sıkıcı türden :))cnm ınsan akıllıyla bas eder ama delıyle edemez bızımkıde o hesap makınaya atılması lazım dıyınce dondum arkamı esımın yanına oturdum.tabıu bunları esım duymadı.bır sey demesıne ddenır ama bıraz delı napcagı bellı olmuyor o yuzdende bır laf soylesen susmaz bende susmam o zmn sen seyret curcunayı.
o yuzden sustum ben kayınvalıdeme soyledım soylıcegımı o yuzden yarın oburgun ayrı eve cıkınca ben kardesımın evıne her ıstedıgımde gıdemıyorum dıye dert yanarsa annem ona soyler zaten sundan sebep dıe sonrada naparsa yapsın umrum dısı valla.
senınde dedıgın gıbı sorun olmasın kotu olmayalım dıyınce aaa bıde bakıyorsun aptal yerıne konmussun gıdıyor boyle hemen hopp gerı vıtes alın sızede:)
allahtan kayınvalıdem ıyı benm bu durumda bana laf cevırmez bana.kızını yanımda pek korumaz ya susar yada ıadare et der bılıyorsun huyunu der bende ıdare et dedıgın memur ve 28 yasında bırde okula gıden oglu vr sence kımde ıdare olması lazım derım kapanır konu
Canım ben 34 yaşıma girdim..
geçen ay...
Çoğu insan ne kadar güçlü olduğumu söyler..
Sağol Pınar'ım.. İnşallah yavruların olunca sen de başarırsın..
Amin Gülşen'im..
Hakikaten zorlandığım anlar oluyor..
37. haftama girdim..
Ama hala hastane çantamı hazırlayamadım mesela..
Şimdi suyum gelse hop apar topar hastaneye:))
3 gün sonra iş yerimden ayrılıyorum doğum iznime..
İnşallah o vakte dek bekler paşam..
nekadar haklısın canım yaaa
gerçekten öyle sağlığımızın kıymetini bilemiyoruz.
geçenlerde bi odayı tek başıma iteleyerek değiştirdim eşim uyuyo die onu kaldırmak istemedim
2 gün bel ağrısından öldüm çok tezcanlıyım yaa
Ay sakın derim.Benim belimi ilk incitmem de öyle oldu zaten.Koltukların altını temizliyordum.Sonrasında çok yorulunca ağrıyordu.Çalışma koşulları tuz biber ekti fıtık oldum.Şimdi düşündükçe sinir oluyorum.Ailem beni bunun için mi okuttu.Yıllarca annem önüme yemek koydu kaldırdı.Sırf biz okuyalım hayat standartımız yükselsin diye.Çalışmayanlar alınmasın ama şu an bende evdeyim çünkü tek sorumluluk akşam yemeği.Rahatlıkmış gerçekten.Uykumu alıyorum,sabah stresi yok vs.Çalışan bayan ise hem ev işini hem mesaisini yapıyor.Köleye dönüşmek mi standartı yüksellti yani?Kendinize değer verin aylık 120 demiş bir arkadaş hiçbirşey değil,O eziyeti çekmeye değmez.
çok haklısın canımmmm yyaaa kesinlikle yapmıcam vucuduma eziyett
en doğrusunu yapmışsın o zaman.İnşalah en kısa sürede çıkarsın kendi evine.Ben baştan aynı evi kabul etmemiştim zaten ama kendi borçlarımız yetmiyormuş gibi onların borcunu da ödüyoruz.Gerçekten zor oldu.Hayatımda ilk defa böyle maddi sıkıntı yaşadım.Bu ay refaha çıktık.Yinede her gidişimde bir laf soktular.Kayınvalidemde de senin ki gibi iyi değil.Açık arar resmen.Nefret ediyorum şuan ama mecbur gülümsüyorum.Görümcem 3 tane üstelik :))Düşün sinir harbini.Yeni yeni cevap vermeye başladım bende.Sakin,gülümseyerek ama can sıkıcı türden :))
canım ne buluyosunuz utulucek o kadar cok.kumas pantolan mu gıyıyor genelde esınız bız dgenelde spor gıyındıgımız ıcın camasırları topladıgımda guzelce katlıyorum bakıyorum utu mutu gerekmıyor cogunda nelerı utuluyorsunuz sız
ben yetişemiyorum vallahi... kalıyor çoğu şey...
Kimsemiz yok..
Ama eşim var ya
Bekarken pzt. sendromu yaşamazdım, şimdi yaşıyorum.. Herşeyi pazar gününe yetiştirmeye çalışıyorum haliyle yoruluyorum, pazt. sabahı külçe gibi oluyorum,çook zor kalkıyorum.. Sözde dün hiç işim yoktu tüm gün eve gidince yemek yedikten sonra tv. karşında dinlenip keyif yapmanın hayalini kurdum.. 7'de evdeydim yemeğim vardı,yemeği hazırla, mutfağı toparla, yatak odasını süpür(anlamıyorum o uçuşan tozlar nerden geliyor, her gün süpürmem gerekiyor, evin başka odaları öyle değil), çamaşırları topla, yerleştir, çay faslı, ufak tefek dağınıklıkları topla saat olmuş 10.. Sanırım zamanla daha pratik olucam, en azından öyle umut ediyorum
Sizi tebrik ederim, birazda kıskandığımı itiraf edeyim ne güzel bir düzen oluşturmuşsunuz, yetişiyorsunuz herşeye..
vallahi pisliğimi başkasının görmesinden hiç hoşlanmam ama eski çalıştığım yerdeki bir arkadaş: sen kendini hiç düşünmüyorsun ne var böyle heba edecek, arada bir temizlikçi çağır demişti. ilk gelen bayan benden yaşça ufak bir kızdı, biraz utandım filan, zaten gelene ben de yardım ediyorum elimden geldiğince... bana demişti hiç unutmam: TEMİZ EVE BAYAN MI ÇAĞIRILIR, TABİİ Kİ DE PİS OLACAK... PİS EVE ÇAĞIRILIR YARDIMCI... dedi... sonra birkaç kez daha geldi... şimdi taşındı başka ile o yüzden çağıramıyorum... şimdi çalıştığım yerde mutfakta bir bayan var,ona soruşturdum,komşusunu önerdi..valla kızdım benimkine (başka bir başlıktaki kocaları gördükten sonra!) aradım o bayanı, sözleştim haftaiçi gelecek... ben yine o güne kadar banyo tuvalet mutfak yapacağım bir şeyler az az...ama yıpratmadan...madem kocam bana yardım etmiyor ben de teselliyi yardımcı bayanlarda ararım napiyim:)
hosgeldın cnm.sen ne kadarlık evlısın pratık olcam ıns yazmıssın ondan dedım.halılardandır cnm bende 5 aylık evlıyım ılk baslarda yatak odamda mobılyaları sılıyordum 2 saat gecmeden bakıyordum yne toz yıne toz kıs oldugu ıcın veremedım de halı yıkamaya zamanla 2 gunde bır supurerek tozlar azaldı bnm.evet zamanla pratıklesıyorsun cnm elın alısıyor daha hızlı oluyorsun ısını ona gore duzenleyıp yapıyorsun felan
Sizi tebrik ederim, birazda kıskandığımı itiraf edeyim ne güzel bir düzen oluşturmuşsunuz, yetişiyorsunuz herşeye..
bende kıskandım yani bana da oyle bi eş nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?