evli ve çalısan bayanlar, herseye nasıl yetısıyorsunuz!

yetisemezler ki nasil yetissinler kadin disarda calistigi muddetce ne yazikki evle is koca cocuk arasinda 10 parcaya bolunuyor ve kendine eziyet ediyor.

maaşallah diyorum ben de... siz böyle söyleyince insan şikayet etmeye utanıyor.... üç çocukla hayat nasıl, ben de bebekleri severim, mide bulantım çok olsa da hamileliği de sevmiştim... özel hissettieriyor insana kendisini... ama çocuklar çoğalınca hayat rutini nasıl oluyor...
bu arada sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inş.

sorma yahu inan şu an oturabildim, şöyle bir okudum geçmişi... üç aşağı beş yukarı yok birbirimizden farkımız... ben eskiden beri temizlik yapmayı sevmezdim, mutfakta zaman geçirmeyi severim.. özellikle pasta yapmayı... ama temizlik deyince içimi sıkıntı basıyor... öfff... neyse bayağı azalttık bakalım...ne düşünüyorum biliyor musunuz... şu bilim adamları saçma sapan şeyler bulacağına kendi kendini temizleyen ev bulsalar, ama öyle robot felan değil şöyle bir düğmeye basıyorsun beş dakikada ev tertemiz hazır, ne güzel olurdu...
bir de ben yetişkin eğitimi yapıyorum, şöyle yaşını başını almış teyzeler, orta yaşlı hanımlar... ballandıra ballandıra temizliklerinden bahsediyorlar ya ifrit oluyorum.. temizlikte sınır yok onu anladım... en son bir öğrencim haftada bir koltuk ve cam silidiğini söyledi... şimdilik temizlik kraliçemiz o sınıfta. hastalık başka birşey değil ama insana kendisini kötü hissettiriyor...
benim de yaz tatilim yok biliyor musun? içler acısı bir durum.. bu sene beş gün izin almaya çalışacağım ama inş olur...

ütü işine gelince ütüyü ben de haftalık yaparım, sözde kızımınkileri de ütülüyorum ama, diyelimki hafta içi yıkadım onun çamaşırlarını, ihtiyaç oldukça tek tek ütü sepetinden alıyorum, sağolsun bir de sık kirletir, bir de bakıyorum ki kızımın çamaşırları bitmiş.. komedi gibi..

aynen valla ya ev kendı kendıne temızlese dugmeye basınca gercekten muhtesem olurdu ya.valla dun aksam ben cok yorgundum uykusuz bıtkın bır haldeydım o yuzden pek bısey yapmadım bı tuvaletı camasır suyuyla dezenfekte ettım o kadar ama persembe gunu kacısım yok cunku cuma gunu mısafırımız olucak.)daha yenı mı gırdın o yuzde mı yoksa evlenırken mı kullandın ben de 5 aylık evlıyım cnm daha yenıyız

merhabalar , evet yeni katıldım klube, üç seneyi geçti evliliğim ama, öyle uzaktan takip ediyordum, bir problem olunca çocuk hastalığı felan içten içe ikinciyi düşünmeye karar verince üye olayım bari dedim... ama o istek de boşa çıktı (eşim istemiyor şimdilik)

Amin canım.. Az kaldı 20 günümüz..
4. yumurcağımı kollarıma almama...
Çocuklar çoğalınca eskiden olduğu gibi ;
hani evliliğin ilk yıllarında yapacak bişey yok eşinin kaş gözü
bulursun bişeyler tartışmaya ya canım:)))
Çocuklar olunca onu yapamıyorsun işte..:))
Herşey çocukların oluyor..
Hayat= Eşin+Çocukların
Onlar için yaşıyorsun..
Bir müddet sonra rutine bağlıyorsun..
Elin alışıyor yani..
Robot gbi düşün..

Sizin de yavrunuz var sanırım..
Allah bağışlasın...

zamanla oda ıster bı bekle bakalım ıkınızın ıstemeıyle daha ıyı olur dıye dusunuyorum.

ööööyle bi güzel yetişilyoki her işe kıızlar bide eşin sana yardımcı oluyosa beraber zevkle yapar her işede güzelce yetişirsiniz sağolsun eşim kızım olmada öncede bana heeep yardımcı olurdu ...şimdi mayıs gibi işe başlıycam işe benim tatlı kocam merak etme hayatım arkanda kapı gibi kocan var yetişemediğin anda ben varım diyo sağolsun.....

ne kadar guzel cnm ınsllah hep boyle devam eder.

Oooof biz bu kadar şeyi bir arada idare etmeye çalışırken bir de şu erkekler bizden daha güçlü olduklarını iddia ediyorlar ya sinir oluyorum.

ne kadar guzel cnm ınsllah hep boyle devam eder.

Kayınvalidem sağolsun 31 yaşındaki oğluna su ve çay taşıdığı için gece yarılarına kadar,şimdi eşim bana söylüyor"su versene" verir misin bile değil.Çorabını kirli kutusuna atmayı bile 6 ayda zor öğrettim.Bir kere bugün çayıda sen demle dedim çaydanlığımı yaktı,ertesi gün çöpü at dedim;çöp suları halıya...temizliği nası yapardı hayal bile edemiyorum :))

cnm esın ıse basladımı sana daha cok ıs cıkıcak gıbı gozukuyor ıyısımı bence sen yap temızlıgını ama suyunu almasını soyleyebılırsın tabıkı.neysekı benm esım az bucuk yardım eder ama senınkı gıbı degıl sukur

günaydın kızlar.hiç bir iş yapmadan tüm gün ( sadece bir gün ) keyif yapmak isteyen kimler var .hatta birde bir bardak çay getiren biri de olsa mükemmel olmaz mı.

günaydın kızlar.hiç bir iş yapmadan tüm gün ( sadece bir gün ) keyif yapmak isteyen kimler var .hatta birde bir bardak çay getiren biri de olsa mükemmel olmaz mı.

valla ben varım ama nerdeeeeeeeeee...arkadasın dedıgı gıbı bekarlıkta kaldı artık o gunler sadece yazın tatılde mumkun olur odayılda 1 hafta dıger gunler bos yokkk

SLM CNM NERELERDESIN SEN YA pek gelmıyorsun bu topıge yada nete mı gırmıyorsun
napalım cnm ya bıldıgın gıbı ıs guc kosturmaca sen ne alemdesın

cnm netteyim süreklide çalıştım için sık açamıom kapatıncada unutuom açmayı :))

napim bende aynen koşturmaca akşama ne yapcam die düşünüom yemek :26:

cnm netteyim süreklide çalıştım için sık açamıom kapatıncada unutuom açmayı :))

napim bende aynen koşturmaca akşama ne yapcam die düşünüom yemek :26:

neysekı benm o derdım yok benm kayınvalıde yapıyor yemek ısını kayınpederımle bırlıkte ben ıslerı dusunuyorum valla ya.yarında mısafırler gelcek bnm bugun ıs yapmam lazım offffffffffff:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…