kendi kayinvalidesinden bir cektiyse simdi gelinine bin cektiriyor sekiz aylik hamileyken izine gittim ayni evde hamile oldugum halde mutfaga girmemi yasakladi benden büyük capta isler bekledi hamileyim onu yapamam dedigimde is yoksa bogazda yok dedi birde cam silme hali yikama gibi agir islerdi erken dogum olur ben nasil yaparim bu seninde torunun dedigimde sekiz aylik olmus erken dogsada bisey olmaz dedi
benimki de duskundur,ama birbirlerinden baska kimseleri yok ,hak weeriyorumErkekler hep annelerine duskunler mi, yani evlendiginiz zaman iki kisilik bir dunya kurulamiyor mu ayri evde yasayanlardan bahsediyorum tabiki. Annesi de ona duskunse surekli hayatinizin icinde rahatsiz edici bir unsur mu oluyor? Esiniz sanki iki aileye de ayni anda aitmis gibi mi oluyor, bekarligindaki gibi o aileye ait olmaya devam ediyor mu?aslında demek istedigim, sizin isinize engel oluyor mu bu durum yani yapmak istediklerinizi engelliyor mu
mesela tam bi yere gitmek icin plan yaptiniz mesela sinemaya, tam o anda annesi cagiriyor ufak bi is icin, atiyorum surdan su alincak vs, esiniz de hemen sinemayi iptal edip oraya kosar...bu gibi seyler
Okurken sinir oldum canım bu duruma eşin sessiz mi kaldı. Ben olsam o işleri yapmazdım evime veya annemin yanına giderdim ne demek ya 8 aylık birşey olmaz ben kıyameti koparırdım. Fazla sessiz kalmamak lazım sustukça üzerine gelir böyleleri
evet sessiz kaldi üstüne üstlük beni sucladi sende isleri yapivereydin bizde öyledir hamilde olsan is yapmayana bogaz vermezler dedi
evet sessiz kaldi üstüne üstlük beni sucladi sende isleri yapivereydin bizde öyledir hamilde olsan is yapmayana bogaz vermezler dedi
2gunde bir arar mutlaka , ben kendı annemı okadar sık aramıyorum yaa.. nası konuscak konu buluyorlar hayret yanı..
kesınlıkle çok duskun hatta balayımızın 2.gununde apar topar gerı donduk hemde tartısarak (heralde balayında ilk kavga eden cift bızızdır) neymıs eşimin kuzenlerı gelıcekmıs bızım acil donmemiz gereklıymıs tlf ustune tlf nedir bu yaaa... duyanda kuzenlerı 5-10 saatlık yoldan gelcekler sanır.. halbukısı kuzenleri k.validemın evine en fazla 20 dk uzaklıkta.
k.validem bana hemen cocuk yapmayın evlılıgınız bi otursun dedi.. meger kadın ılerıyı görüyomuss biz kavgamız çok buyuk oldu ve 1aylıkken bosanıyorduk neydeyse.. (ki ben eşimle severek evlendım)
suclu nedense hep ben oluyorum kendılerı hiç bişey yapmamıs gibi seyredıyorlar sadece.
Allah onları bıldıgı gibi yapsın..Allaha havele ediyorum hepsını.
2gunde bir arar mutlaka , ben kendı annemı okadar sık aramıyorum yaa.. nası konuscak konu buluyorlar hayret yanı..
kesınlıkle çok duskun hatta balayımızın 2.gununde apar topar gerı donduk hemde tartısarak (heralde balayında ilk kavga eden cift bızızdır) neymıs eşimin kuzenlerı gelıcekmıs bızım acil donmemiz gereklıymıs tlf ustune tlf nedir bu yaaa... duyanda kuzenlerı 5-10 saatlık yoldan gelcekler sanır.. halbukısı kuzenleri k.validemın evine en fazla 20 dk uzaklıkta.
k.validem bana hemen cocuk yapmayın evlılıgınız bi otursun dedi.. meger kadın ılerıyı görüyomuss biz kavgamız çok buyuk oldu ve 1aylıkken bosanıyorduk neydeyse.. (ki ben eşimle severek evlendım)
suclu nedense hep ben oluyorum kendılerı hiç bişey yapmamıs gibi seyredıyorlar sadece.
Allah onları bıldıgı gibi yapsın..Allaha havele ediyorum hepsını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?