Evliler, evlilii tavsiye ediyor musunuz?

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
kimisi sakın evlenme diyo kimisi evlen herkesin evlenmesi lazım diyo. evliler siz ne tavsiye ediyosunuz evlilik güzel bişey mi?
kimisi de diyo ki kocam evlenince 180 derece değişti diyoÇok üzgünüm çoook

doğru insanla doğru zamanda kesinlikle evetttt..amaaaa doğru insan derken kesinlikle ve kesinlikle bir ailenin tüm sorumluluğunu üstlenebilecek kişilikte olmalı , doğru zaman da o sorumlulukları üstlenebilecek olgunluğa ulaşmış olmalı ( her iki taraf da )

benim eşim değişmedi.rabbim herkesin gönlüne göre versin.doğru insanı bulduğunda insanın hayatı tamamen değişebiliyorda.ayakları yerden kesilebiliyor.ben tabi kii de tavsiye ederim.herkesin doğru insanı bulması dileğiyle....

burdaki cevapları takip edeceğim bend emerak ediyorum

dogru kişi ve dogru zamanda olursa evet diyorum bende. yalnız şunu eklicem evlendiginde eşinin ailesiylede evlendigini sakın unutma.yeni insanlar yeni uyum biraz zor olsada güzel bence.eşinlede arandaki sevgi ve saygıyı korudugun sürecede çok sorun olmuyor.evlilik güzel.Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bekar olarak bekarlığı tavsiye ediyorum, ötesi beni ilgilendirmez :1closedeyes:

ah ahh bekar olsammmm.
ne evlenecen yav otur baba evinde ekmek elden su gölden keyfiane yaşaa :lepi:

kesinlikle evlenmelisin...:lepi:

hayatta yaşanacak en güzel şeyler eşle çocukla yaşanıyor.....:asigim:

ben hiç pişman olmadım çok şükrki....

ama tabbiki "doğru insanla".....

onu bulmak önemli....:lepi:

evlilik bir çeşit kumar gibi.bi bakarsın iyiken kötü olmuş,bi bakarsın kötüyken iyi olmuş.bunu yaşamadan anlaman çok zor

kesinlikle tavsiye ederim.yarın 21.yıla giriyoruz.hiç pişman olmadım.inşallah bundan sonrada olmam.tabiiki bizimde çok zor sıkıntılı günlerimiz geçti.ama bir şekilde üstesinden geldik.evliliğin artıları bana göre daha çokyerimseniben

kesinlikle tavsiye ediyorum

iyi ki evlenmişim canım kocacımla opuyorumnanaktan

Öncelikle sunu söylemek istiyorum...

Mutsuz bir evliligim yok...cok sükür 10 yildir acisiyla tatlisiyla yuvarlanip gidiyoruz...
Sevgi dolu, saygili, bana ve cocuklarina cok düskün bir esim var...bu zamana kadar kesinlikle ciddi bir sekilde birbirimizi yaralamadik ve sevgimiz saygimiz sonsuz....

Ama yinede simdiki aklim olsa belki 30-35 yaslarinda evlenirdim...Nedenleri cok farkli....
Evlendikten sonra aldigin sorumluluk o kadar büyük ki, bazen altinda ezilmemek icin cok yipraniyorsun...zaten evliligin an agir yükü birden aldigin o sorumluluk galiba...benneyaptımki

Evet sevdigin insanla evlenmek gercektende güzel bir duygu güzel birsey....ama ne kadarda artilari olsa inanin evliligin o kadarda eksileri var...
Bir cok sey katiyor sana ve hayatina ama bircok seyde alip götürüyor.

Bunlari düsünerek evlendigniz zaman belkide cok büyük hayal kirikligi yasamassiniz....
Birazda hersey beklentilere bagli

Güzel bir evlilik,huzurlu bir aile kadar hayatta insanı daha fazla mutlu edebilen birşey yoktur bence.. Tavsiye ederim bende..opuyorumnanaktan

bekarlıkta bir yere kadar...kim hayatı boyunca yanlız yaşayıp ölmek ister ki..
evlilik bence çok güzel herşeyi paylaşabiliyorsun..

evlılık... CADIARZU

kadın olmak zor.. :gitme: evlılık zor zanaat.. evlılık tabııkı guzel bısey.. herseyı konusup anlastıgın sevdıgın saydıgın deger verdıgın her daım yanında olmasını ıstedıgın bırıyle bı omru bırlestırıp paylasmak tabııkı guzel... :asigim: ama bekarken baktıgın pembe hatta toz pembe sekılde bakmaya devam etmek.. lmaz: hayal kırıklıgı mutsuzluk demek.. evlılık sorumluluk demek paylasım guven sadakat demek.. kendı adıma soylemek gerekırse en cok da aldıgım sorumluluklar zorlamıstır benı.. farklı bı aıle farklı bı ortam gelenekler gorenekler.. :sinifsinif: ınanılmaz zorlanmıstım.. :çok üzgünüm: hala daha tam olarak alısıp atlatabılmıs degılım.. :gitme: bu da zamanla oturacak tabıı.. erkege gore kadının bı evlılıktekı aldıgı sorumluluklar daha fazla tabıı bu da kadını daha cok yoruyor.. Rabbım cıktıgımız bu yolda bızlerı uatandırmasın..Iyı ınsanlarla karsılastırsın.. :Saruboceq: annem hep Allahtan korkan kuldan utanan ınsanlarla karsılastırsın derdı.. :1hug: ne demek ıstedıgının evlenınce daha ıyı anladım.. CADIARZU sevgı saygı sadakat durustluk bırbırıne guven oldugu surece bı sorun yasanacagını zannetmıyorum.. :1closedeyes: tabııkı evlılıgın ılk yılları bırbırıne alısma dnemını saymazsak..

Doğru kişi, doğru zaman olursa tavsiye ediyorum.
Karşılıklı olarak 5 (S) ve 1 (G) olmalı diyorum
sevgi
saygı
sadakat
samimiyet(içtenlik)
sorumluluk
güven
Bunlar varsa ömür boyu mutlu olmamak için bir neden yok.opuyorumnanaktan

25 yıllık evliyim.Görücü usulü ve 4aylık bir nişanlılık süresinden sonra evlendim.Tanışma yemeğinde ve sadece 2 saatte karar verdim.Başak burcuyum aslında çok ince eler sık dokurum ama gördüğüm anda çok iyi bir eş ve baba olacağını hissettim.20 Yaşındaydım şu anda 45 yaşındayım bir saniye bile pişman olmadım,zor günlerimiz tabiiki oldu ama ilginç bir şekilde kolay atlatıyorduk.Çok güzel bir kızım ve yakışıklı bir oğlum var şu anda tek dileğim onlarında bizim gibi evlilikler yapması........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…