Evliler, evlilii tavsiye ediyor musunuz?

5 yıllık evliyim mutlaka zor sıkıntılı dönemlerimiz oldu helede ilk yıllar ama iyiki evliyim o benim herşeyim

ay çok duygulandım ya Allah tüm evlilerin mutluklarını daim etsin.Bekarlarada hem bu dünya hem ahiretimiz için hayırlı eşler nasip etsin.

kesinlikle doğru kişi ise sizin için evlenin
evlilik çok güzeldir

Ben kimseye evlen yada evlenme diyemem..
Beklentilere göre değişir evlililkde hayal kırıklıkları ağırdır ona göre en başından ölçüp biçmek gerek..
Karşılıklı uyum çok önemli evklenmek isteyenler içina.s.
Ben bekar günlerimi hiç aramıyorum çok şükür evliliğimede maşallah demek istiyorum:kedi:

kendi adıma diyorumm evleninnnn ben 8 yılı çok mutlu geçirdim geçiriyorumdaaa allah bozmasınnn

Valla ne desek boş...
Hiç kimse birileri evlen dedi diye evlenmez, yada evlenme dediler diye evlilikten vazgeçmez..
O yüzden ne desek boş... Zaten doğru adamı bulduğunda kalbin sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir...

evlilik tüm zorluklarına rağmen güzel bence aslında 3. kişiler araya girmese evlilik çok güzel bir hayatı paylaşmak :1hug: sadece karşıdaki insandan çok fazla beklentiye girmemek önemli bence şakkıdı her iki tarafta aşırı talepker ve bencil olmamalı sengözlerimebaksanab en önemliside fedakarlık belli düzeyde fedakarlık şart evliliktekaydirigubbakcemile3

Erkekler evlenınce degısmezler gercek kısılıklerını ortaya koyarlar. kaydirigubbakcemile3
Bızle cıkarkenkı hallerı sadece ekran koruyucudur laelaelaelaelae
E bızım de sevdıgımızın yanındakı halımızle evdekı hallerımız aynı olmuyo kızlar bunu kabullenmek lazım.
Evlenmeden once artık tek basına olmadıgını,ıkı kısı ıcın dusunmen gerektıgını hatta gerektıgınde sadece esını dusunmen gerektıgı zamanlar olacak. Esının dagınıklıgı ya da fazla tıtızlıgı ıcın bır tutam da sabır gereklı. Bazı konularda catısacaksınız bunlar ıcın de empati ve ayrıca sempati gerekecek.Bunları halledebılıyorsan evlılık cok guzel Şeniz :içelim: :dance: :asigim:

kocamı çok seviyorum .evlendiktn sonra deişti elbette ama hep iyi yönde.
nişanlıyken günlerimiz pek fırtınalı geçerdi. . şimdi hergünümüz aşk sevgi ve özlem dolu. .
ınanınki nişanlıyken bi hafta görmesem elbette özlüyoduym ama şimdi bi saat görmesem içim gidio . yıllardır görmüo gibi hissediyorum

evleneceğin kişiyi çok iyi tanıyorsan.
ailen karşı çıkmadıysa
kendini çok iyi tanıyorsan ve evliliğe hazırsan
seviyorsan ve seviliyorsan
neden bekleyesin ki opuyorumnanaktan

evlilik çok güzel bişey arkadaşlar doğru insanı bulduğunuzda hiç düşünmeyin.ayaklarınız yerden kesiliyor.benim eşim iyi yönde değişti.allah herkeze hayırlı evlilikler versin amin..

kesınlıkle evliliği tavsıye ederım
cok mutluyum ıyıkıde evlenmısım
eşime aşıgım(2 yıllık evlıyım)

şiddetle tavsiye edilir...

evlilik çok güzel her halukarda sayılıp sevildiğini bilmek bi can yoldaşı sevdiğinin her an yanında olacağını bilmek gerçekten güzel..

eşim evlendikten sonra çok değişti ancak hep daha iyi oldu daha sevgi dolu oldu..

sevdiğin, sevildiğin insanla evlenmek gibisi var mı hiç. aynı yastığa baş koymak heyecanla yolunu beklemek... 2 aydır evliyim Rabbim bozmasın eşimle evlenmeden öncekinden daha iyiyiz. benim sana tavsiye edeceğim tek şey ailelerinde evlendiğini unutmamandır. isterlerse çok zarar verebilirler.

Sirf evlenmek icin evlenme.
Gercekten kendini hazir hissettiginde evet de.
Ben gec evlendim ( esimde öyle ), yani hayatimi gencken cok güzel yasadim, görmek istedigim yerleri gördüm, gezmek istedigim yerleri gezdim ve evlendigimde gözüm arkada kalmadi.
Evlendigimizde bu iki güzel hayati birlestirince cok daha güzel oldu.
Ama hic öyle evlenme meraklisi birisi degildim, daha önemli seylerim vardi hayatimda.
Belki annem ve babam Türkiyeye temelli dönmeselerdi, belki hicde evlenmezdim...o kadar yani.
Ama yinede iyiki evlenmisim tabikide, ama gec olmasi cok iyi oldu, daha saglikli oluyor her iki taraf icinde.Cünkü herkes meslegini yapmis oluyor, gencligini yasiyor ve sonra evleniyor.
En saglikli yas her iki taraf icinde 25 inden sonra bence. Bu yastan daha erken evlenenler ya bosaniyor yada psikolojik hasta oluyor. Gözlemlediklerim bu.

Ben hep iyi ki evlenmişim diyorum, 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim.
Bu dünyada beni eşimden daha çok düşünen, daha çok seven başka bir insan olamaz, tabii ben de onu.
Evlilik öyle birşeyki gerçekten iki ayrı birey olmanın yanısıra sadece ikinize ait bir dünya da kurabilecekseniz evlenin.
En önemli kriter de bence bencil olmamak. Bekar kızlar eğer sevgilinizde, nişanlınızda bencilce, sadece kendini düşündüğünü gösteren hareketler görürseniz aman uzak durun.

Burada neler okuyoruz, valla öyle evlilikler varki gördüğüm, duyduğum allahım diyorum ben olsam çoktan dönmüştüm babamın evine.

Evlilik gerçekten aşk ve sevginin yanında saygı da varsa dünyanın en güzel şeyi..
Ama gerçekten karşınızdaki insanı iyi tanıyın, sonra karar verin.
Ve de acele etmeyin, siz de karşınızdaki insanda evlendikten sonra sorumluluk alabilecek olgunluktaysanız evlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…