Evliler, evlilii tavsiye ediyor musunuz?

Hayatımın en mutlu günlerini evlendikten sonra yaşadım ve yaşıyorum..opuyorumnanaktanŞeniz
Bundan sonra hayat ne gösterecek bilinmez ama şimdilik söylebileceğim doğru kişiyle yapılan evlilik insanı mutluluktan ağlatıyormuş.(maşallah deyin lütfen)..

Son düzenleme:
Yaklaşık 6 aylık evliyim ve artık çok pişmanım evlendiğime... sebebi şiddet görmeye başlamam.. gerçekten çok acı birşey Allah kimseye vermesin.. fiziksel acı geçiyor ama açtığı yaralar kapanmıyor.. ve şunu anladım taviz taviz getiriyor, bir kez affettinmi alışkanlık haline geliyor..
bekarlık...gerçekten sultanlıkmış.. en azından kıymetliydim o zamanlar..

bende evlen diyenlerdenim
şimdi diyeceksin çokmu güllük gülüstanlık evlilik hepmi layy hayy geçiyor hayır
sorunlar oluyor aile sorunları maddi sorunlar
ama eşini seviyorsan helede oda seni seviyorsa.
herşeyin üstesinden geliniyor.
sorunlarla tek başına mücadele etmektense
eşinle mücadele etmek daha güzel.
helede birde bebek olurda süper olur inş.

Karşılıklı bir sevgi varsa ve iyi yürekli olduguna inanıyosanız o kişinin hiç beklemeyin bence...evlilik bekarlıktan kat kat daha güzel bir şey..eşinizi beklemek ,onunla dolaşmak,tatile gitmek,darılmak ve geceleri sıcacık kollarında uyumak kadar güzel başka ne olabilir ki?
yalnızlık Allah a mahsus diye düşünüyorum...

ben evlendiğime çokta pişman değildim 22 yaşında evlendim şimdi erken olduğunu düşünüyorum yaşayamadığım birsürü şey var gezemediğim bir sürü yer var şimdi biirde çocuk olunca hepten kısıtlandım.gerçi evlenmesydim bu yazdıklarımı yinede gerçekleştiremezdim çünkü ailem çok baskıcıydı hiçbirşeye izin vermezdi.genel olarak baktığımda bazı zorlukları olsada pişman değilim mutluyum demekki doğru karar vermişim.
allah herkese hayırlı yuva nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

Kararını kesinlikle etkilemek istemem ama (bence) eğer "doğru adam"ı bulduğuna kesin inansaydın bu soruyu sormazdın bile. "Ben evleneceğim" diye tuttururdun. Ve, bu ben evleneceğim diye tutturduğun adam % 95 doğru kişi olduğundan mutlu bir evliliğin olurdu.

Doğru insanı bulduğundan emin olduğun anda ertelemeden evlenmeli insan,
Amaç birbirinin huzuruna vesile olmak olmalı, çünkü hayatı paylaşmak çok güzel,
ıyi ki evlenmişim diyenlerdenim.

evlenmek tabii ki güzel

insan kendisini evliliğe hazır hissettiğinde

doğru düzgün birisi de karşısına çıktığında vakit kaybetmemeli

Evlilik tabii ki birçok sorumluluk getiriyor

2 kişi değil aileler de evleniyor :)

Bekarken yaptığın birçok şeye hoşçakal diyorsun

ınsanın gerçekten kendisini iyi tanıması ve hazır hissetmesi gerek ...

evlenmedim henuz, belli bi yastan sonra yalniz kaliyor insan, cunku herkes evlenmis oluyor, evlilerin kendine ait bi dunyasi oluyor, eski arkadasliklar kalmiyor...Bekar bekar yalniz yasamak ta belli bi sure sonra artik derin bi yalnizliga donusebiliyor. Aslinda evlilik artik evleneyim deyince olacak bisey degil, birini sevince onsuz olmak istemeyince gerceklesen bi olay...Istesen de olmuyor bazen.

doğru kişiyi bulunca süpper. hatta niye evlilikten korkuyormuşum diye düşünürüm hep
çok çekti adam çok

kocacım benim aşkların en güzeli

2 sene evli kalacaksın. cicim ayları bitince de çocuk yapacaksın sonra da kocayı atacaksın sokağa:jeyyar:

şimdiki aklım olsa 30 yaşımdan önce evlenmezdim...

evliliği hayatın en önemli meselesi haline getirmemek şartıyla evet tavsiye ediyorum...
ama evlenmeden de yaşanabilir, mutlu olunabilir buna inancım tam...annelik duygusunu tadamamak hariç...
sabah yanımda sevdiğim adamı görerek uyanmak çok güzel bişey...
kocam dediğin adamın acısıın gözyaşlarının seni ağlatması da...
içindeki bebeği kimseye benzetmek istemezken babasına benzemesini kabul etmek...
bir sürü güzel şey yazabilirim...
bir sürü can sıkıcı şey de yazabilirim...
ama ben evlenmeye karar verirken eşimin artılarını ve eksilerini değerlendirmiştim...artıları çok daha fazlaydı...evlendim...
hala öyle çok şükür...
Allah kimsenin yuvasını dağıtmasın inşallah...

6 yıllık evliyim ve Allaha çok şükür çok mutluyum,eşimden memnunum...Ama şimdiki aklım olsa biraz daha geç evlenebilirdim diye düşünüyorum bunun kesinlikle pişmanlıkla alakası yok erken yaşta sorumluluk aldığım için söylüyorum.Biraz daha özgürlüğün kısıtlanıyor isteğin istediğin anda olmuyor ,düşüncek daha fazla şeyin oluyor (ev,temizlik,yemek,çocuk,ütü,iş...)Ama mutluysan anlaşabiliyosan evlilik güzel yaaa..Daha çok erkeğe bağlı anlayışlı ve hoşgörülü olması şart...

yoo tam da istediğim gibi birisiyle evlendim. ama hergün bal yenilir mi yenmezkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…