Burnumuzu karıştırmıyoruz ama yalnızken dene alaka ya.. osuruk, geğirme, burun karıştırma falan normalde tiksinç değil mi? Başkasında görünce zevk mi alıyorsunuz siz? Ben koca ile bu işler nasıl yürüyor diye sordum, malum evli ve deneyimli değilim
Hic denemedim yaAllah başka dert vermesin kulak tıkacı ise yarıyabilir ..canimcim
Sindirim sistemi düzgün çalışırsa gaz çıkarırız genelde
Gaz cikaramamak bı problemdir sorun isarettir
Size cevap verdim noldu niye sustunuzSize yalan borcum mu var? Sindirim sistemi düzgün çalıştıktan sonra neden gaz oluşsun?
ee bu bana sıkılma'dan bahsediliyor gibi geldi?Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi?
yani aslında bakarsanız konu hem sıkılma hem tiksinme/tiksindirme odaklı gibi.sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)
Bir Kova burcu olarak hala alışmaya çalışıyorum eskiden annemin memleketine gideceği zamanı dört gözle beklerdim şimdi eşimin arada gidip eve gelmemesini istiyorum yalnız vakit geçirmeyi çok seviyorum neyse ki ev 3 katlı ve eşim yalnız kalma ihtiyacıma saygı duyuyorAy belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
Evet yalnizken de düzgünüzBurnumuzu karıştırmıyoruz ama yalnızken de
Yani yalnızım diye neden pisleşelim.
Kusura bakmayın ama gerçekten bu evlenince nasıl osuracağım muhabbeti lisede yapılır ya. Biraz ergen kaçıyor sanki
Forumda eşlerimize rezil olduğumuz anılarda yazmistim, o başlıkta cok komik seyler konusulmustu, kesin arayip bulmalisiniz.Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
Bende başkasının yanında bırtlamıyorumForumda eşlerimize rezil olduğumuz anılarda yazmistim, o başlıkta cok komik seyler konusulmustu, kesin arayip bulmalisiniz.
Evliligin 3-4. günü (yeni gelin olup ilk geceler çıplak gezip çıplak uyumak sebebiyle) karnima gaz dolmus üşütmüşüm. Öyle ki adım atamaz duruma gelmistim, karnim taş gibi olmuştu. Hemen acile gittik, doktor ilaclarla birlikte lavman verdi ve böyle şeylerden ödüm patladığı icin lavmanı 4 günlük kocama yaptırdım. Ben rezil oluyorum diye düşünürken üzülürken, adam gram tiksinmedi, garipsemedi, cok yardimci oldu. Zaten sağlıkçı olacak adammış, hayali de oymuş ama işte yanlış tercihler vs.
Konunuz, benim ve kuzenimin de bekarken en merak ettigimiz durumdu
Anne-babada gördüğün yaşantılar, sana hatali anormal geliyorsa dogrusunu yapmayi tercih ettik diyebilirim. Şimdi kızımızı egitirken de bırtı geldiginde tuvaletin icine girip orda yapmasını söylüyoruz, koşup birtlayip geliyor yavrumher zaman yetisemiyor, bazen yanımızda, bazen yere oturunca popo üşüyünce kaçıyor birtlar
Benim ebeveynimin biri rahat rahat ortalikta salardı, biri tuvalete gider gizli birtlardi.
Ben eşim yoksa yapiyorum, ama eşim varsa uzağa başka odaya gidiyorum, utanirim çünkü
kusmuktan asla tiksinmem, kim olursa olsun2010da evlendim ben,2 çocuğum var. Anne olunca kaka da sümükte kusmukta temizliyor insan ki bunlardan tiksinilir normalde. Ben kusmuktan ölesiye nefret eden insanken ki kusmam yani,kusarsam kötu olurum ama kızım her hastalandiğında muhakkak kusardi ona bile alıştım.
Eşim hastalandığında çiş takibi yapılıyordu ameliyat sonrasi miktar ve renk bakılması gerekiyordu,çişini ördekle alip verilen kaba aktarıyordum mesela,tırnağını da kestim,duşta yıkadım da hastane de yeri geldi. Niye tiksineyim ki.
Ben 2 sezeryan doğum yaptım,eşimde elinden geleni yaptı bakım sürecinde.
Tabi ki ikimizde birbirimize destek olduk.
Bunlara alışılıyor illaki.
Gaz cıkarma vs alenen yapılmaz zaten,tuvalete gider yaparsıniz ama olurda kaçarsa gülup geciliniyor yani artık bir raddeden sonra.
Olabilir insanız hassasiyet.kusmuktan asla tiksinmem, kim olursa olsunbirçok kişi burada bana yazmış, o kadar çokki cevap vermeye eriniyorum 'tırnak kesmek neden garip ve utanılacak birşey' diye, ama bende tırnaktan tiksiniyorum, bunda hassasım napayım nedenini bilmiyorum ama bence tiksinç, benim kesilmiş tırnağımı başkasının görmesini istemem yada ben başkasınınkini görmeyide istemem
evet işte, bencede temizlesinler ben niye temizliyorum? Ama paylaşımlı evde olunca, banyoya bir giriyorsunuz, gidere uzun uzun saç kılları dolanmış, gözardı edip banyoya devam etseniz su akıp gitmez oradan, birçok kişinin yaşadığı paylaşımlı ev olunca, sahibini tespit edip 'bunu temizler misin' diyemezsinde. O an kendin onları alıp temizlemek zorundasın.Siz niye diğer kızların saçını topluyosunuz toplasın kendileri bu durum iğrençtraş olup temizledim diye övünüyo benimki , ben arkasından tekrar temizliyorum küfür ede ede
siz kusura bakmayında, hayatınızda ne kadar süre yalnız yaşadınız? Bende başlarda evde yalnız olsam bile kişisel bakımıma dikkat ettim günlük, ama bir süre sonra insan saldım çayıra mevlam kayıra oluyor. Ben 11 yıldır yalnız yaşıyorum - son 4 yılı yurtdışında- . Ve online çalışıyorum, vaktimin %95 i evde yani... Ara ara sevgililerim oldu ama hiçbiri ile uzun süre beraber yaşamadım. Bir süreden sonra gazıma, tuvaletime, sümüğüme olan davranışlarım değiştiBurnumuzu karıştırmıyoruz ama yalnızken de
Yani yalnızım diye neden pisleşelim.
Kusura bakmayın ama gerçekten bu evlenince nasıl osuracağım muhabbeti lisede yapılır ya. Biraz ergen kaçıyor sanki
Dedem ben hiç gaz çıkarmam derdi, uyurken fosur fosurdu rahmetli. Gaz çıkarmamayı, geğirmemeyi maharet saymışsınız ama normaldir, yeri geldiğinde sağlıklıdır da. Garip geldi bana da bu
Çok mu canınız sıkılıyor?Size cevap verdim noldu niye sustunuz
Bence bu yalnız yaşama akışkanlığı değil.siz kusura bakmayında, hayatınızda ne kadar süre yalnız yaşadınız? Bende başlarda evde yalnız olsam bile kişisel bakımıma dikkat ettim günlük, ama bir süre sonra insan saldım çayıra mevlam kayıra oluyor. Ben 11 yıldır yalnız yaşıyorum - son 4 yılı yurtdışında- . Ve online çalışıyorum, vaktimin %95 i evde yani... Ara ara sevgililerim oldu ama hiçbiri ile uzun süre beraber yaşamadım. Bir süreden sonra gazıma, tuvaletime, sümüğüme olan davranışlarım değişti-biraz empati yaparsanız (eğer imkanınız varsa tabi) anlarsınız...
Konumda da dedim; annem hiç böyle şeyleri yapmazdı, ama bende; niye alışkanlık ve rahatlık, konfor seviyesine ulaştı diye... Annem 21 yaşında evlenmiş bir kadın, hiç yalnız kalmamış, elbette aile evinden gelen etik kuralları devam ettirdi evlenince de. Ama ben öyle değilim. Çok uzun süre yalnız kaldım. Ve ilk yıllar her ne kadar aileden aldığımı devam ettirsemde sonra saldım bir şekilde. Bu bence anormal değil. Ve ben öyle alıştımki bu rahatlığa.. sadece evlilerin (benim gibi olan) bu durumları nasıl yönettiğini, ve nasıl tahammül ettiğini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?