Yazılanları okudukça bekarlara bir fenalık geliyor
Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
Ya harikasınYazılanları okudukça bekarlara bir fenalık geliyor
Al işte tüm sitede ünlü oldum
Bak arkamdan grup kurup dalga geçen olursa gebertirim
Çok eglenmeyin
Mesajlar/ Konu: Esila'nın Mükemmel Evliliği/ Üye ekle / Başlasın dedikodu
Ben bekarken de takmiyordum bu kadar ya.Yazılanları okudukça bekarlara bir fenalık geliyor
7/24 bir arada olunmuyor ki.Bağzı haftalar günde 3-4 saat anca görebiliyoruz.Evlendikten sonra ilk zamanlar sık sık tek başıma tatile giderdim arkadaşlarla filan.Artık hiç istemiyorum en iyi,en çok anlaştığım arkadaşım gibi oldu eşim.Hiç zevk almıyorum o yokken birşey yaptığımda.Bence bu hayatımızda olan kişiyle alakalı,herkes birbirine yaşam alanı bırakmalı.Mesela kışın bütün hafta sonu açıp kendi istediğim diziyi izlerim,koltukta uyuya kalırım.İstediğim zaman yemek yaparım.Bende çok merak ediyorum ve bir de uzun yıllar birlikte olanlar sıkılmıyor mu hiç? Yalnızlık inanılmaz konforlu gerçekten..
Bence fazla detaylara takılıyorsunuz biraz akışına bırakıp yaşamak Lazmtiksinç değil mi? ben öğrenciyken falan paylaşımlı evlerde kaldım birkaç kişi ile olan, ve tiksiniyordum. Sanki kocam olsa ve yakınında tırnak kessem ve o benim tırnağımı çöpte falan görürse benden tiksinirmiş gibi geliyor
Dedikodu yapmak isteyen mesaj atsın bana jajajaPuhahaha
Rüyanızda kovalarım hepinizi
Of keşke yorum yazmasaydım konuya, okudukça midem bulandı. Evde yalnızlığınıza güvenip burnunuzda sondaj çalışması yaparsanız tabi tırnak kesmekten çekinirsiniz. Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz herhalde.
İşte bu.. ben yalnız yaşarken (11 yıldır) tüm bunları yapmıyorum işte. Alışkanlık olmuş, bazen gazımı bile kontrol edemiyorum, WC durumunu da kontrol edebilecek bir durumum yok şimdilikBen eşim olmadan sıkılıyorum
Birinin yanında bile isteye gaz çıkartma olmaz zaten. Ben çok kaçınırım ve bile isteye biri zzzrttt zttt yapsa rahatsız da olurum. (Bu forumda okudum, kimi insanlar öyleymiş. Çok itici)
Ancak hastalık gibi durumlar farklı bir şey. Bu aile evinde de öyledir. Dikkat edilir yani.
Ya da wc gidince hurrraaaa gitmiyorumGenelde wc giderken, bulunduğumuz odanın kapısını kapatırım çıkarken ve WCde suyu açarım
Ayrıca wcde otomatik koku spreyi de var.
Lazer epilasyon evlenmeden önce yaptırmıştım.
Tırnaklarımı eşimin yanında kesebilirim, beni utandırmaz.
Benim genel olarak dikkat ettiğim bu tarz şeyler, aile evinde de dikkat ettiğim şeylerdi. Üniversitede ailemden ayrı yaşadım ama o zamanda ev arkadaşım vardı. Aynı böyleydim hep.
Çok ilginç. Saydığınız hiç bir şey bana utanç verici gelmiyor (asla kimsenin yanında tuvaletetiksinç değil mi? ben öğrenciyken falan paylaşımlı evlerde kaldım birkaç kişi ile olan, ve tiksiniyordum. Sanki kocam olsa ve yakınında tırnak kessem ve o benim tırnağımı çöpte falan görürse benden tiksinirmiş gibi geliyor
Evde tek başımada olsamda gaz çıkarmam, geğirmem ve burun karıştırmam. Siz biraz kendinizi salmış gibisiniz. Ayrıca evli insanlarda 7/24 bir arada olmuyorlar yani evde tek başınıza kaldığınızda ağda gibi işlerinizi halledebilirsiniz.Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?