Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Diğerlerini anladımda tırnak kesilirken utanacak ne var onu anlamadım.

Acaba bendemi bir sorun var?

Yazılanları okudukça bekarlara bir fenalık geliyor

Ben bekarken de takmiyordum bu kadar ya.
Sevgiliyken birlikte tatile vs ciktigimizda (ilişkimiz yıllanmış uzun sureli sevgililik degildi) ya da birlikte kalacagimiz vakit tek dusundugum şey harika vakit gecirecegimiz oluyordu ve sabirsizlaniyordum. Yok uyurken gazmiş, horlamakmiş bilmem ne aklimin ucundan gecmiyordu. Gayette yatip uyuyordum rahat rahat.

Sabah agzin koksa nolur zaten kalkinca ilk iş dis fircalamak oluyor. İlla gozunu acar acmaz öpüşmeli yapmaya gerek yok.

Bende çok merak ediyorum ve bir de uzun yıllar birlikte olanlar sıkılmıyor mu hiç? Yalnızlık inanılmaz konforlu gerçekten..
7/24 bir arada olunmuyor ki.Bağzı haftalar günde 3-4 saat anca görebiliyoruz.Evlendikten sonra ilk zamanlar sık sık tek başıma tatile giderdim arkadaşlarla filan.Artık hiç istemiyorum en iyi,en çok anlaştığım arkadaşım gibi oldu eşim.Hiç zevk almıyorum o yokken birşey yaptığımda.Bence bu hayatımızda olan kişiyle alakalı,herkes birbirine yaşam alanı bırakmalı.Mesela kışın bütün hafta sonu açıp kendi istediğim diziyi izlerim,koltukta uyuya kalırım.İstediğim zaman yemek yaparım.

Bence fazla detaylara takılıyorsunuz biraz akışına bırakıp yaşamak Lazm
Tam tersi Çoğu yerde ve evde olsun eşim yokken sıkılırım. Şakalaşmalar, Muhabbet, dedikodu en iyi, eşle yapılır.
Ve Inan hiç tiksinmiyor insan. Hamileyken tırnaklarımı aldı eğilemedigm için ağdami bile o yaptı benimde onun tırnaklarını aldığım zamanlar oldu.
Kii daha neler neler insan en cok eşinin yanında rahat olur.Zaten bi süreden sonra tek kişi oluyrsunuz

Saydığınız şeyler insanın doğasında olan şeyler. Ev küçükse, tek tuvalet varsa da bir yerden sonra alışır insan. Bunlardan çekinmek yerine başka türlü kişisel alan kavramı varsa neden sıkıntı olsun ki?
Dün akşam erkek arkadaşıma o kadar salakça bir espri yaptım ki kendimden utandım başta, ama hiç düşünmeden doğal bir halde yaptım çünkü hakkımda ne düşünür diye korkmuyorum aksine galiba bir tek ona o yönümü gösterebilirim

Ben eşim olmadan sıkılıyorum

Birinin yanında bile isteye gaz çıkartma olmaz zaten. Ben çok kaçınırım ve bile isteye biri zzzrttt zttt yapsa rahatsız da olurum. (Bu forumda okudum, kimi insanlar öyleymiş. Çok itici)
Ancak hastalık gibi durumlar farklı bir şey. Bu aile evinde de öyledir. Dikkat edilir yani.

Ya da wc gidince hurrraaaa gitmiyorum Genelde wc giderken, bulunduğumuz odanın kapısını kapatırım çıkarken ve WCde suyu açarım
Ayrıca wcde otomatik koku spreyi de var.

Lazer epilasyon evlenmeden önce yaptırmıştım.

Tırnaklarımı eşimin yanında kesebilirim, beni utandırmaz.

Benim genel olarak dikkat ettiğim bu tarz şeyler, aile evinde de dikkat ettiğim şeylerdi. Üniversitede ailemden ayrı yaşadım ama o zamanda ev arkadaşım vardı. Aynı böyleydim hep.

tüm vaktimi geçirmiyorum arada bir dışarı çıkıyorum hahadhhfh
o değil de çekindiğiniz şeyler tek sizin yaptığınız şeyler değil ki. tüm insanlık yapıyor bunları, hele tırnak kesiminde neden köşe bucak kaçıyoruz onu hiç anlamadım bilmem kaç yıllık sevgililik üzerine 4 yıldır evliyim, hiç sabah ağzım kokcak diye düşünemedim. karşınızdaki insanı doğru seçmişseniz evlilik ve sevdiğin insanla yaşamak gayet güzel bir şey

Bazen gaz çıkarma yarışına girdiğimiz olur eşimle :)

İkimiz de horlarız. İkimizin de dönem dönem ağzının koktuğu olur sabahları. Ben eşimin tırnaklarını kesmedim ama onun benim tırnaklarımı kesmişliği vardır. Hatta tüp bebek transferinde transfere sıkışık girdiğim için ve transferden hemen sonra yatmam gerektiği için altıma ördek koymuşluğu ve onu temizlemişliği vardır. İlk gebeliğimde dışarda yenen yemek sonrası mide bulantısından eve yetişemediğim için binanın orta yerine istifram ile sonuçlanıp onu temizlemişliği bile vardır.
Bakınca ne kadar iyyy diyebilecek şeyi yapmışız:) Ama evlilik güzel şey:)

Hayat hiç bir zaman tek düze gitmiyor. Hastalık da , sağlık da , hüzün de sevinç de bizim için.

Bence siz bunları ayıp ya da iğrenç gördüğünüz için böyle hissediyosunuz. İnsanın ihtiyaçlarını görmesinde veya kişisel hijyeniyle ilgilenmesinde ne var. Asıl bunları yapmasa iğrenç olur.

İşte bu.. ben yalnız yaşarken (11 yıldır) tüm bunları yapmıyorum işte. Alışkanlık olmuş, bazen gazımı bile kontrol edemiyorum, WC durumunu da kontrol edebilecek bir durumum yok şimdilik (belki evlenirsem ve eşim zengin olursa inşallah çok odalı bir evde yaşarız ve kapıları kapatarak bunu kontrol edebilirim). Fakat ben bazen kendi zırrttt ıma uyanıyorum yalnızken, bazende sadece kokuya. Yada uyku esnasında kendi kahkahama ve ağlamama (rüyaya göre değişir).. Horluyormuşumda.. bunlar beni gelecekteki eşime karşı utandırabilir . bazen sabah kalktığımda ağzımdaki kötü tattan nefesimin kokabileceğini biliyorum. Eğer sevgilim yanımdaysa, ve uyuyorsa, ondan önce kalkıp, diş fırçalama tipimi düzeltme faslım oluyordu.. Bunu evliler yapıyor mu yapmıyor mu?. Hatta eski sevgilim benim evimde üç gün bile kalsa psikolojik olarak asla kaka yapamıyordum, gürültü olur mu, tiksinç olur mu diye.

Çok ilginç. Saydığınız hiç bir şey bana utanç verici gelmiyor (asla kimsenin yanında tuvalete giremem,ablamın evinde bile. Bu hariç)
Ben sevgilimin tırnağını düz kesip törpü yaparım genelde. Erkekler mal mal tırnak kesiyorlar

Evde tek başımada olsamda gaz çıkarmam, geğirmem ve burun karıştırmam. Siz biraz kendinizi salmış gibisiniz. Ayrıca evli insanlarda 7/24 bir arada olmuyorlar yani evde tek başınıza kaldığınızda ağda gibi işlerinizi halledebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…