Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Artık inanın bana erkeklerde maddi durumu olan kadınlarla birlikte olmak istiyorlar.Tabi ki yüzde yüz uygun biri bulunmaz.
Ama bu zamana kadar karşıma çıkan kişiler çok maddiyatçı idi..
Yani o denklik olayını bence abartmışlardı.
Ben erkeklerin bu kadar maddiyatçı olmasını anlamıyorum..
Kesinlikle önce aşk diyorummmmBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Kesinlikle ailesine de dikkat et öyle seviyorum ölüyorum bunlar hikayeBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Evlenmezdim Genel cevap bu sanırım. :)Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Aşk aşk aşk çok severek evlendim allahıma şükür yine olsa yine eşimle evlenirim çalıştığı çok para kazandığı da oldu kazanamadogida oldu ama.karsilikli saygı sevgi cok.daha önemli onlar olunca bütün zorluklar bir şekilde atlatiliyor..Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?