Ben ikisinede baktm evlenrken ikisi bir arada oluyo neden olmasnBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Mantık diyenlerin birgün birine aşık olup aldatabileceğini düşünüyorum, kalpleri değil cepleri dolu çünki
Aynen. Allah bozmasın hala da çok seviyorum ama gururum yere batsın hiçbir şey istemedim karşı taraftan evlenirken. Keşke isteseydim diyorum, ki eşimin ailesi yapabilecek güçteydi ama insan kendine yakışanı yapar diye düşündüm. Ama sonunda ben mutsuz oldum.Mantik.
Esimi cok severek evlendim ama mantikliydi ayni zamanda. Sadece seviyor olsaydim ama mantigima uymasaydi olmazdi.
Aynen. Allah bozmasın hala da çok seviyorum ama gururum yere batsın hiçbir şey istemedim karşı taraftan evlenirken. Keşke isteseydim diyorum, ki eşimin ailesi yapabilecek güçteydi ama insan kendine yakışanı yapar diye düşündüm. Ama sonunda ben mutsuz oldum.
Yok öyledir tabi ben kendiminkinden dert yandım. :) benim evliliğimin tak mantıksız yanı bu olduğu içinBenim mantiktan kastim eş ailesinden birşeyler istemek degildi. :) Ben de esimin ailesinden birsey talep etmedim, ailem de şunu isteriz demedi, onlar da sagolsun pek bisey yapmadilar zaten ama mutsuz da degilim bu yuzden.
Yok öyledir tabi ben kendiminkinden dert yandım. :) benim evliliğimin tak mantıksız yanı bu olduğu için
Evet aslında haklısınız. O da güzel bir rahatlıkBence mantiksiz bisey degil. :) Bisey yapmadiklari için, beklentileri de olamiyor boylece.
Karakter olarak bulara sahip olmalıBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Ya bir adayda hem aşk hem mantık tarafı tam istenilen gibi değilse o zaman cevap ne?İlk evliliğimi mantık 0 bir şekilde yaptım ve boşandım.
Şimdi yeniden evleneceğim ve mantığımla karar verdim.
Mantıkla karar verince sevmemiş olmuyorsunuz.
Maddiyat önemsizdir diyen yalan söylüyordur.
Sofraya kimse aşk koyup yemiyor.
Durumu iyi olan birinin kendine denk biriyle evlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
O zaman sıradaki adaylara bakıyordum :)Ya bir adayda hem aşk hem mantık tarafı tam istenilen gibi değilse o zaman cevap ne?
Şu zamana kadar bende hep o oldu.
Ondan soruyorum.
Tabi ki yüzde yüz uygun biri bulunmaz.O zaman sıradaki adaylara bakıyordum :)
Çünkü evlilik içinize tam sinmeden yapılınca sonu boşanma oluyor.
Ama ben hep şunu söylüyorum bir insanda her şey 4/4 lük olamaz. Artı ve eksi dengesini kurmak gerekiyor.
Bir de yaş geçtikçe gerçekten tercihlerde değişiyor ve bu sefer süzgeçten geçen sayısı da çok azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?