yine aşkı seçerdim ama once atanip aşkı secerdim.benim kendi gücüm olduktan sonra onun maddi durumu çok onemli olmazdiBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Aşk önemli aşk olmadan hayattan ve o kişiyle yaşadıklarından haz alamazsın sevmediğin birinin herşeyini eleştirir her şeyine müdahale eder ve her doğrusu yanlışı gözüne batar ama aşk bazı şeylerin üzerine örter ben buna inananlardanım....ama bekar günlerime dönsem ne aşk ne mantık nede maddiyata bakardım akıllı adam isterdim çünkü akıllı adam bi kadın ne ister bilir empati yapar mutlu olmak ve mutlu etmak için çabalar kadını kendine aşık eder akıllı adamın maddiyatıda güçlü olur parayı kazanmayıda kullanmayı da iyi bilir akıllı adam mantıklı kâr zarar tablosu ile hareket eder...bunu da öğrendimde geç öğrendim aşık zengin mantıklı değil akıllı adam olmak bulmak lazımmış lazım...Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Aşık olmak önemli.Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Aşk tabiiki, parayla evlenemezsin çünkü, para kazanılır ama aşk değil, para harcanır ama aşk değil ama senin neyi mutlu ettiği önemli bu durumdaBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?