- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
eşle sorun yok ama 3 ay olmuş hala agliyorsunuz. neyi dert ediyorsunuz acaba ?evlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli
geçer mi ki bu durum.çok zorlanıyorumBiraz zaman sadece. Sonra gittiğinizde evinizi ozleyeceksiniz.
Geçer geçer bi zaman sonra alışıyosunuz ister istemezgeçer mi ki bu durum.çok zorlanıyorum
Çalışıyor musun?evlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli
geçer mi ki bu durum.çok zorlanıyorum
çalışıyorum gün icnde de aklima geliyo.ama annem kına gecemde bayıldı unutamiyorum cıkmıyo aklımdan3 aydır ağlamanız bana garip geldi. Evde eşinizle mutlu olmuyor musunuz.? Çalışıyormussunuz da düşünüp üzülüp ağlayacak vaktiniz nasıl oluyor.
ailem bana cok düşkündü.boşluga düştümeşle sorun yok ama 3 ay olmuş hala agliyorsunuz. neyi dert ediyorsunuz acaba ?
Ay canm ya. Sevdiklerinin sağ oldugunu dusunerek sukret. Bol bol dua et namaz kil cnku yeni nevlenenlere musallat olabiliyorlar. Ozellikle dar vakit diye adlamdirdigimiz aksamla gunduz arasinda ruhun daraliyorsa(Yasak oldugu icin konuyu cok acamiyorum)evlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?