evlilige alışamıyorum

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
evlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli

eşle sorun yok ama 3 ay olmuş hala agliyorsunuz. neyi dert ediyorsunuz acaba ?

Sizin için zor ama eşiniz için daha zor bir durum.
Ortada bir şey yokken sevdiği kadın sürekli yanında ağlıyor...
Çalışmıyorsanız kendinize meşgale bulun. Yalnızlığınızı unutacak aktiviteler yapın..
sosyal medyada yemek tarif hesabı falan açın..
Oyalanmış olursunuz...

Çalışıyor musun?

Ay canm ya. Sevdiklerinin sağ oldugunu dusunerek sukret. Bol bol dua et namaz kil cnku yeni nevlenenlere musallat olabiliyorlar. Ozellikle dar vakit diye adlamdirdigimiz aksamla gunduz arasinda ruhun daraliyorsa(Yasak oldugu icin konuyu cok acamiyorum)

Onumuz bayram gider bir ziyaret edersiniz .unutmyin artik sizde bir ailesiniz.ben annemin 2 sokak arkasina gelin geldim ayrilamam diye sonra onlar beni birakti memlekete tasindilar ben nabayim simdi bir kizim var evet cok ozluyorum ama ozledikcede gidip goruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…