- 25 Mart 2014
- 232
- 43
- 98
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Beni de duygulandırdı yazdıklarımız.. çok yeni daha alışırsınız merak etmeyin allah başka sıkıntı dert vermesin sık sık konuşun ailenizle.. Ben 3 yıllık evliyim ve aileme inanılmaz bağlı bi insanın konuşmadığım haber almadığım bir gün bile yoktur.. çok şükür ki yakınım onlara fırsat buldukça gidiyorum. Ilk zamanlar ben de çok zorlandım alışmak gerçekten kolay olmuyo çok haklısınız umarım en kısa zamanda alışırsınız allah sağlık versin tüm sevdiklerimize.. Aile gibisi yok❤evlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli
çok şükür ki büyük bi derdim yok.çok teşekkür ederim icten mesajın icin.ben de her gün arıyorum.dalga knusu olabiliyor her gün aramam .:) umarım annem de benim gbi zorlanmiyordurBeni de duygulandırdı yazdıklarımız.. çok yeni daha alışırsınız merak etmeyin allah başka sıkıntı dert vermesin sık sık konuşun ailenizle.. Ben 3 yıllık evliyim ve aileme inanılmaz bağlı bi insanın konuşmadığım haber almadığım bir gün bile yoktur.. çok şükür ki yakınım onlara fırsat buldukça gidiyorum. Ilk zamanlar ben de çok zorlandım alışmak gerçekten kolay olmuyo çok haklısınız umarım en kısa zamanda alışırsınız allah sağlık versin tüm sevdiklerimize.. Aile gibisi yok❤
cocugun oldu mu alisirsin canimevlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli
o eşya olaylarını ben de yaşadım.ama atlatmışsınız bak.birbirinize daha sıkı sarılırsınız insallah.Bizim mobilyada eksikler vardı eşim anahtarı arkadaşımıza bırakmıştı. Balayından döndüğümüz zaman evde başka eksikler olduğunu gördük üzerimizi değişmeden doğru mobilyacıya gittik . Onunla bir sürü sorun yaşadık baza başlık filan yanlış gelmişti vs neyse . Eşim sessiz kalıyordu biraz ben adamla tartıştım . Araya eşim girdi tabi falan filan eve geldik olay büyüdü kavga ettik . Şuraya geldiğimiz günden beri bana huzur vermedin dedi olay büyüdü . En sonunda arabaya bindik beni annemlerin yanına geri götürüyordu yoldan bağır çağır ağla filan geri döndük 50 km gitmiştik baya yani. Ben hala gerginim o olaydan dolayı . Atlattık barıştık ama bilmiyorum çok üzüldüm etkisi geçmedi sanki durup durup hatırlıyorum . Mobilyacı hala eksiklerin bir kısmını çözmedi eşim sakin kaldıkça ben içten içe sinirleniyorum ona
o zaman mecbur alısıcam sanırım.korkmuyo da deglim bu duygusallıkla hamilelik nasıl gecercocugun oldu mu alisirsin canim
surekli agliyarak gecer gurbet zor canim :/o zaman mecbur alısıcam sanırım.korkmuyo da deglim bu duygusallıkla hamilelik nasıl gecer
direk memuriyette ayrıldım evden ilk ayrılışımdı benimSorunun evlilik değilmiş öncesinde de öyleymiş. Sorunun ailenden uzak kalmak, üniversite okurken yanlarında mıydın? 6 saat mesafe çok değil aslında ayda bir gidebilirsin
Rica ederim ne demek.. Sizin mutlu olduğunuzu bilmek annenize yeter merak etmeyin.. gözümüzün içine bakıyorlar resmen bi sıkıntımız olmasın diye.. Siz mutlu olduktan sonra her şey daha kolay olur eşinizi de ihmal etmeyin derim naçizane:) ben yapıyorum bazen sonra üzülüyorum. Her şey güzel olsun inşallah sizin için sevgiler..çok şükür ki büyük bi derdim yok.çok teşekkür ederim icten mesajın icin.ben de her gün arıyorum.dalga knusu olabiliyor her gün aramam .:) umarım annem de benim gbi zorlanmiyordur
Ay ne sacmasin sen ya obur konuda anneye kotu soz burda sacma bir yorumun..Ay canm ya. Sevdiklerinin sağ oldugunu dusunerek sukret. Bol bol dua et namaz kil cnku yeni nevlenenlere musallat olabiliyorlar. Ozellikle dar vakit diye adlamdirdigimiz aksamla gunduz arasinda ruhun daraliyorsa(Yasak oldugu icin konuyu cok acamiyorum)
Sanane ya sana giren cikan mi varAy ne sacmasin sen ya obur konuda anneye kotu soz burda sacma bir yorumun..
Neyse ben sana bisey demiyorum.Sanane ya sana giren cikan mi var
Hayir zorla ceza aldittaracaksiniz yani ben yorum yazarken size mi soracgim konu sahibi der ki rahatsiz oldum tamam derim giderim ama size noluyo ??????Neyse ben sana bisey demiyorum.
Tamam sustum senin mesajlarina yorum yapmiyorum.kavgaya gerek yok.Hayir zorla ceza aldittaracaksiniz yani ben yorum yazarken size mi soracgim konu sahibi der ki rahatsiz oldum tamam derim giderim ama size noluyo ??????
Kavga etmiyorum ama ne sacmasin sen yazinca sinirlendim. Neden saçma oluyum ki allaha şükür inancli biriyim ben inanrim böyle şeylere öbür konuyada gelincede orada aciklma yaptm bakar görürsünTamam sustum senin mesajlarina yorum yapmiyorum.kavgaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?