evlilige alışamıyorum

insallah dedign gbi olur.cünkü eşimi cok seviyor
bisüre gtmemem daha mantıklı olur gbi eve bkmayan bi kayınpderim var tüm yük bize biner.ama biyandan da düsünüyorum gtmeyi.daha 23 yaşımdayım 30 u görmeden memlekete dönerim gbi.

Canım hepsi geçecek. Daha çok yeni herşey için. Ben seni hatırlıyorum önceden atanmaya çalıştığın dönemden, bak ne güzel atandın işin gücün var, sevdiğinle evlisin hiçbir sorun yok çok şükür. Özlem olur tabi, bir de kına gecesi yaşananlar etkilemiş seni. Eşinle mümkün olduğu kadar vakit geçirin, kafanı meşgul et geçecek bu duygu

20 günlük evliyim eşim asker o yüzden doğudaki bir şehire geldik herkesi geride bıraktım kendimi öyle kötü hissediyorum ki bazen foruma konu açmak için girdim birde baktım senin konu. Buraya gelebilmek için işimden istifa ettim şuan evdeyim alışmaya çalışıyorum ama olmuyor sanki ruhum daralıyor ailemi çok özlüyorum hemde çok . Eşim alışmamak için direndiğimi söylüyor. Çare olsa kendime uygulayacağım inan

hayır.1 sene yalnız yaşadım.zor günler gecirdim antidepresanlar kullandım.psikolojim bozulmustu.evlendim kocam bana güç oldu biraz daha iyiyim ilac kullanmıyorum artık.ama memleketi ailemi kardesimi cok özlüyorum.alışamadım bu lanet yere.

inşallah canım benim.inşallah

artık kendi ailemzide düsünüp güclü olup mutlu olmalıyız.bizim mutlu olmamz ailemize de moral olucaktır

Alışırsın canım ilk aylar bende anneee diye ağlardım salya sümük,şimdi anneme gitsem evimi özlüyorum,1 yıl süre ver kendine...

Yeni bir sürece, düzene alışmak için 3 ay nedir ki? Burda mutlaka garipseyenler olur fakat kimse sihirli değnek etkisiyle yepyeni bir hayata adapte olamaz.
-Mış gibi davranır ki zaten yeni evliyken genellikle çıkan problemlerin kaynağında bu sorun var aslında.

Siz bunu farketmişsiniz ve emin olun alışacak ve üstesinden geleceksiniz. Kendinize biraz zaman tanıyın unutmayın siz mutluysanız onlar da mutlu. Akılları sizde kalmasın. Sağ olsunlar ama uzakta olsunlar gönül isteyince gidilir görülür

artık kendi ailemzide düsünüp güclü olup mutlu olmalıyız.bizim mutlu olmamz ailemize de moral olucaktır
Bizim mobilyada eksikler vardı eşim anahtarı arkadaşımıza bırakmıştı. Balayından döndüğümüz zaman evde başka eksikler olduğunu gördük üzerimizi değişmeden doğru mobilyacıya gittik . Onunla bir sürü sorun yaşadık baza başlık filan yanlış gelmişti vs neyse . Eşim sessiz kalıyordu biraz ben adamla tartıştım . Araya eşim girdi tabi falan filan eve geldik olay büyüdü kavga ettik . Şuraya geldiğimiz günden beri bana huzur vermedin dedi olay büyüdü . En sonunda arabaya bindik beni annemlerin yanına geri götürüyordu yoldan bağır çağır ağla filan geri döndük 50 km gitmiştik baya yani. Ben hala gerginim o olaydan dolayı . Atlattık barıştık ama bilmiyorum çok üzüldüm etkisi geçmedi sanki durup durup hatırlıyorum . Mobilyacı hala eksiklerin bir kısmını çözmedi eşim sakin kaldıkça ben içten içe sinirleniyorum ona

geçer canım geçer üzülme lütfen. bende ilk ailemin yanından okumak için ayrıldığım da cooook üzülmüştüm ama bir süre sonra alışıyorsun. bulunduğun yeri sahipleniyorsun. şimdi evliyim yine özlüyorum eşim kaç yıldır ailesinden ayrı olmasına rağmen hergun arar konuşur özler. çok normal şimdi biraz şiddetli hissediyorsun sonra geçicek :)

Bak ne güzel düşünüyorsun şuan olması gereken bu. Bu şekilde telkin et kendine. Bence kısa sürede atlatacaksin, yani bu duygu yoğunluğu geçecek. Dediğim gibi eşinle bol bol güzel zamanlar gecirin, bu yeni taşındığıniz muhiti kesfedin, aktivitelere katil, belki haftasonlari gidebilcegin bir kurs bile olabilir. Geçici canım bu duygular bazen bende de olur cok duygusal olup karalar bağladığım donemler. Naifligimizden oluyor hep

Ilk haftalarda cok agliyordum. eşim istiyosan kal bi gun demisti biz 5 dk mesafedeyiz bide.
Cok yenisiniz daha bunlar cok normal e birazda mesafe var. Henuz kendi hayatini tam benimseyemedin sanirim o sebebten.

Annenizin bayılması travma yaşattı galiba
Benim teyzemde kuzenimin isteme töreninde ne ağlamıştı cenazede gibiydi.fırçalamıştım hatta
Alışırsınız eşiniz evlendiğinize pişmansınız zanneder işler sarpa sarar

Sorunun evlilik değilmiş öncesinde de öyleymiş. Sorunun ailenden uzak kalmak, üniversite okurken yanlarında mıydın? 6 saat mesafe çok değil aslında ayda bir gidebilirsin

çalışıyorum gün icnde de aklima geliyo.ama annem kına gecemde bayıldı unutamiyorum cıkmıyo aklımdan
Bence senin alışamaman ailenle ilgili. Aileler bu evlenme işini çok abartıyor. Hayatın normal akışı aslında ama öyle bir davranıyorlar ki evlenince sanki biz tümden yitip gidiyoruz. Evlenmesen niye evlenmedin olur; evlensen salya sümük. Hadi küçük olsan anlarım da kocaman kadınsın. İşin var; gücün var. Bir sorun olursa başının çaresine bakabilecek yapıdasın. Küçük evlensen, sevmediğinle evlensen yada ekonomik gücün olamasa bir nebze anlarımda. Bu cidden abartı.

Bende 3,5 aylik evliyim cok sukur alistim.. Zaten memur muşsunuz yani evlenmeseniz bile gorev icabi ayri memlekete gidecektiniz muhtemelen.. Ünv yi ailemden farkli bir sehirde okumustum ben bu yuzden su an ayri yasamak o kadar etkilemedi.. Kafaniza takmamaya calisin herkes alisiyor sizde alisirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…