- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Evet o konuda yorum yapacaktim ama hamile bi bayanin ustune birde ben gitmiyeyim uzulmesin dedim.bu son konudaki yorumunda da zaten konu sahibi stresli bir de bunlardan dolayi urkmesin diye dusundum.neyse anlasildigimi dusunuyorum.hayirli geceler.Kavga etmiyorum ama ne sacmasin sen yazinca sinirlendim. Neden saçma oluyum ki allaha şükür inancli biriyim ben inanrim böyle şeylere öbür konuyada gelincede orada aciklma yaptm bakar görürsün
cocuğun olunca alışırsınevlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli
geçer canim merak etme bende 1 saatlik mesafe Vardı ailemle 2 haftada bir gidiyordum da , yine üzülüp ağlıyordum, ailemi özlüyorum 2 haftada 1 gidiyordum diye okuldaki herkes bana gülüyordu 1 sene sonra seni görürüz diye :))geçer mi ki bu durum.çok zorlanıyorum
eşle sorun yok ama 3 ay olmuş hala agliyorsunuz. neyi dert ediyorsunuz acaba ?
ben 4 yıldır evliyim 18 saatlik uzaklıktayım eşimi de çok seviyorum ama halen ailemi özlüyorumevlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli
iyi de ailene bağlısın diye her gittiginde 1 hafta niye aglayip insanlari sikintiya sokuyorsun. Bunun baglilikla alakasi yok bence. Dert baska esinizle evliliginizle esinizle yasadiginiz ortamdan mutlu degilsiniz , onun dışa vurumu. bende böyle düşünüyorumben 4 yıldır evliyim 18 saatlik uzaklıktayım eşimi de çok seviyorum ama halen ailemi özlüyorum
alışılmıyor sadece hayat koşturmacası biraz unutturyr bi bakıyorsun bir hafta boyunda hiç dememişsin
keşke annemle babamla olsaydım. bu durum arsızlık değil sadece aileye çok düşkün olmakla alakalı ben ne yesem
ne yapsam aklımdalar ne zaman oraya gitsem 1 hafta sürekli ağlarım çocuk gibi ama herkes nedense bu durumu
abartı saçma görüyor böyle düşünenlerin ailelerine bağlılığı bizim kadar yok diye düşünüyorum
Süperdi bu ya : Devlenememe temalı konudan geldim çok da şeyapma istersen : )
Valla kusura bakmayın da inançlıyım diyorsunuz bir başkasının annesine küfrediyorsunuz. Çok çelişkiliKavga etmiyorum ama ne sacmasin sen yazinca sinirlendim. Neden saçma oluyum ki allaha şükür inancli biriyim ben inanrim böyle şeylere öbür konuyada gelincede orada aciklma yaptm bakar görürsün
evlilik hayatımı bilmeden yaşadığım ortamı bilmeden nasıl bu kadar emin konuşup dert başka diyebiliyrosunuziyi de ailene bağlısın diye her gittiginde 1 hafta niye aglayip insanlari sikintiya sokuyorsun. Bunun baglilikla alakasi yok bence. Dert baska esinizle evliliginizle esinizle yasadiginiz ortamdan mutlu degilsiniz , onun dışa vurumu. bende böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?