Evliliğe dair bir tespitim var !

Konu kapanmadan yorum yapmak istedim.

Sizin herhangi bir tespitiniz yok bence ama benim sizinle ilgili tespitlerim var gerçekten.

Eski üyeyim,ilk üyeliğimi kapattırmıştım, dolayısıyla pek çok konuyu ve üyeyi hatırlıyorum.

Sizin açtığınız konuların tümü evlilikle ilgili, nickiniz, profil fotoğrafınız, yaptığınız yorumlar

Siz evliliğinizi takıntı haline getirmişsiniz.

Şimdi de kendi evliliğiniz yetmiyor olacak ki, başka evliliklere sardınız.

İsteyen çekirdek çıtlar, isteyen mum ışığında yemek yer.

Kime ne?

bir başkasının sizinle başka bir hayat yaşayıp da mutlu olmasına neden şaşırdınız ve karı koca güldünüz anlamadım.olabilir o öyle mutludur,ya da daha farklı bir hayat bilmiyordur

ben 2 hayatı da yaşamış biri olarak yazayım.evliliğimin ilk senesini iş sebebiyle eşimin ailesiyle geçirdik.evde 6 kişi ve hep yetişkin insanlar,ama çok güzel zaman geçirdik.o kalabalığın içinde kocamla gözlerimizin birleşmesi ve karşılıklı gülüşmemiz çok hoştu.her hangi bir yerde yalnız karşılaşıp birbirimizi sıkıştırdığımız da yaşadığımız adrenali yalnızken yaşamadık emin olun
haaa şu anda bile eve birileri geldiğinde veya bir yere gittiğimizde yad ediyoruz.

o kalabalıktan çıkıp odamızda hasret gidermekte çok keyifliydi.birlikte odamızda oynadığımız oyunlarda çok güzeldi.

yorumları teraziye koymak değil aslında konu sahibi yanlış anlaşılmış saten gecelik,mum,çekirdek v.b detaylarla üstüne gelinmiş diyorum ya fazlasıyla yanlış anlaşılmış.örneklendirilmeler değişik nitelendirilmiş

Hayır minniecim, konusahibinin tüm konularını bildikleri icin toplama aldılar :)

İnan tek bir ağır cümle yok, sadece biraz ironi var işin icinde.

Justın bütün konuları karar almak üzerine. Hergün bir ekşın. Ama sorarsan hangisini yaptın sadece birini; evini tasıdı.

ya açıkçası ben eski konularını pek bilmiyorum:) dün bi konusunu okudum k.validesi fazlalık eşyaları onun odasına koymuşlar bi de banyoyu ortak kullanıyorlar v.s bu yüzden onlardan yana mutsuz ve sıkılmış haklı olarak heralde onlardan izole bi hayat geçirmek istiyor romantizim yaşamak istiyor diye hak verdim bende:) çünkü bazen insan k.valide ile ördek ailesi gibi gezmekten takılmaktan bunalıyor.....

Konu sahibinin örneklerinden asıl anlatmak istediğini anlatamadığını ve buna bağlı olarak yanlış anlaşıldığının kanaatindeyim.. Biraz fazla üzerine gidilmiş bu benim tamamen kişisel düşüncem tabi..Herkesinkine saygı duyarım..
Konu sahibi arkadaşm, benim de bir arkadaşım var hemde cok yakın bi arkadaşım evlendi ve eşinin ailesiyle kardeşiyle,kardeşinin nişanlısıyla bi arada yaşamaya basladı imkansızlıklardan dolayı.. Baktı böyle olunca yapacak bişey yok o da aksam toplu içilen bir bardak çaydan ya da bikaç sohbetten o kalabalıktan mecburen alısmaya ve keyif almaya basladı suan gercekten mutlu.. Sanırım beklentiler insanı yoruyor belki de o anlattığın arkadasın da imkanlardan dolayı böyle olmuştur beklentisi azdır..
Takdir ediyorum beklentisi minimum olan insanları.. Cok mutlu oluyorlar..

Canim ne yazdilar bilmiyirum ama. Burda boyke bir detaya takikir konu ordan akar hatta akamaz tikanip tikanip kalir sen yazdigina pisman olur kalirsin. Bosverdiycem de olmuyo. Mune ye mesej yaz kapatsin yorumlaara konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…