- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi justtmarried
-
"Biri seninle uğraşıyorsa icinde çok derin bır mutsuzluk var..
Başkalarına gösterdiği tepkilerine bakarak bır insanın, mutlu mu mutsuz mu olduğunu anlayabilirsin o halde...
Mutlu biiri sana baskı uygulamaz Niye uygulasın ki herşey hayatında şahane gidiyor. Öyle biri sevgilinin kim olduğuna değil senin onunla mutlu olup olmadığına bakar. Mutluysan senin adına sevinir. Birisi seninle uğraşıyorsa emin ol içinde kendi çok derin umutsuzluklar yaşıyordur. Tatminsizdir. Hayattinda eksik olan şeylerin acisini senin hayatını didikliyerek geçirmeye çalışıyordur.."
kayınvalide ve kayınpederiyle mutlu mesut yemeğini yedikten sonra dedecik ve kocasıyla çekirdek çitleyen bebişini kucağına alacağı günü bekleyen kızcağızı rahat bırak justmarried
Arkadaşım elini vicdanına koyda konuş. Ben o hayata özensem zaten kv aşağıda, bende onlarla oturmayı kalkmayı bilirim. Ama ben kendi evimde yaşamayı tercih ediyorum. Kızı rahat bırak falan hiç hoş değil. O tercih ettiği hayatı yaşıyor ben tercih ettiğim hayatı.
Zaten konu yeterince çarpıtıldı ama sizin yazdığınızda çok uç!
Lütfen bukadarda abartmayın. Allah mesud etsin yaşasınlar tabiki, bende böyle mutluyum.
konu sahibesinin anlatmak istediği birşey yok aslında,neredeyse her hafta konu açtığı için,konu sıkıntısı çekmeye başladı...O kadar sayfadır konu sahibinin ne anlatmak istediğini anlayan var mı acaba?
a.) Derdi ilk ay hamile kalan kocası akşamları kahveye giden arkadaşı
b.) Derdi kendisiyle aynı binada oturan çok sevdiği ama görmek dahi istemediği kvalide familyası
c.) Derdi kocasıyla özel zaman geçirmek.
Hangisi sizce?
Yani açık seçik siz bizim tekelimizdesiniz denmesede, aile hayatları aile büyükleri tarafından yönetiliyor ve onlar hayatlarından gayet memnun.
Yanlış anlaşılmasın lütfen. Bu arkadaşımı kınadığımdan yazmadım bunları. Sadece bişeyin farkına vardım ve sizlerlede paylaşmak istedim.
Hayattan, eşinden hatta evliliğinden beklentin nekadar az olursa okadar mutlu oluyorsun hayatta.
Benim yaşantımın yarısını yaşamıyor, ama mutlu. Ne güzel !
Sizin çevrenizdede var mı böyle yaşantılar. Yaşantısına kesnlikle değil ama mutluluğuna imreniyorm...
ben de anlamadım bu kadar tepki verilmesinin sebebini dediğin gibi örnekler vermiş...Konu sahibine neden bu kadar yükleniyorsunuz ki, sadece çevresinden bir örnek vermiş..
Kıza kötü birşey dememiş, sadece kendi ilişkisine bakmış, daha sonra o arkadaşınkine.. Ve değişik gelmiş.. Bunda abartıcak ne var ki bu kadar tepki gösteriyorsunuz?
ben de anlamadım bu kadar tepki verilmesinin sebebini dediğin gibi örnekler vermiş...
aynen öyle hem kırıcı yorumlar oluyor hem konu konu olmaktan çıkıyor konu açan derdini anlatmayı bırakıp milletle cebelleşmeye başlıyor bazen tartışmaların haklı olduğu zamanlarda oluyor tabi ama bu konuda bişey göremedim açıkçasıGerçekten bazen anlamsız ve saçma yorumlar yapılıyor.. Ya konuyu, konu sahibinin yazdıklarını okuyun anlayın öyle yazın, yada cevap vermeyin.. Yazmak zorunda değilsiniz.. Bazen çok kırıcı yorumlar yapılıyor.. :26:
K.validesi ile bir arada oturmayı ve kese ortak olayını isteyen gelin hiç tanımadım, genelde mecburiyetler olduğu için, içinde bulunduğu durumdan şikayetlenmek yerine iyi yanlarına bakıp mutlu olmayı tercih ediyor olabilirler...
aynen öyle hem kırıcı yorumlar oluyor hem konu konu olmaktan çıkıyor konu açan derdini anlatmayı bırakıp milletle cebelleşmeye başlıyor bazen tartışmaların haklı olduğu zamanlarda oluyor tabi ama bu konuda bişey göremedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?