Annesi seni istemiyordur belkiMerhaba erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Görüşmeye başladıktan kısa süre sonra ailemle tanıştırdım ben de ailesiyle tanıştım derken süreç bizim için biraz hızlı ilerledi. Bundan yaklaşık bir yıl önce bana tek taş aldı dayanamayıp söyledi ben de yüzüğü görmüş oldum ama bir yıldır evlenme teklifi etmedi. Başlarda güzel bir şey yapmak istiyorum diyordu araya covid vs girdi şimdiyse konusu açıldığı zaman evliliğe kendimi hazırlamam lazım, kafamda soru işaretleri var gibi nedenler söylüyor. Çok sık tartışmıyoruz ve her ilişkide olabilecek tartışmalar yaşıyoruz bunda bile ya evlenince de böyle tartışırsak demeye başladı açıkçası niyeti olduğundan da şüpheliyim artık. Açıkça defalarca sormama rağmen (ayrılabiliriz, istersen düşün biraz kendini dinle vb) bana somut bir şey söylemiyor. Babasını küçük yaşta kaybetti. Sorumlulukları olduğunu, ailesiyle benim aramda kalmaktan çekindiğini söyledi. Bunda da olabildiğince anlayışlı yaklaşmaya çalıştım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Benzer durumlar yaşayan var mı sizden de tavsiye almak istiyorum
Size göre küçük olan tartışmalar belki onun için büyüktür.Eşimle tanıştıktan sonra evlenene kadar bir kere bile tartışmadık.Eğer tartışmalarımız olsaydı evleneceğim gün bile vazgeçerdim.(Daha önce edindiğim kötü tecrübelerden dolayı tartışmaya tahammülüm yok)Çok şükür evliliğimde nasıl başladıysa o şekilde gidiyor.Merhaba erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Görüşmeye başladıktan kısa süre sonra ailemle tanıştırdım ben de ailesiyle tanıştım derken süreç bizim için biraz hızlı ilerledi. Bundan yaklaşık bir yıl önce bana tek taş aldı dayanamayıp söyledi ben de yüzüğü görmüş oldum ama bir yıldır evlenme teklifi etmedi. Başlarda güzel bir şey yapmak istiyorum diyordu araya covid vs girdi şimdiyse konusu açıldığı zaman evliliğe kendimi hazırlamam lazım, kafamda soru işaretleri var gibi nedenler söylüyor. Çok sık tartışmıyoruz ve her ilişkide olabilecek tartışmalar yaşıyoruz bunda bile ya evlenince de böyle tartışırsak demeye başladı açıkçası niyeti olduğundan da şüpheliyim artık. Açıkça defalarca sormama rağmen (ayrılabiliriz, istersen düşün biraz kendini dinle vb) bana somut bir şey söylemiyor. Babasını küçük yaşta kaybetti. Sorumlulukları olduğunu, ailesiyle benim aramda kalmaktan çekindiğini söyledi. Bunda da olabildiğince anlayışlı yaklaşmaya çalıştım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Benzer durumlar yaşayan var mı sizden de tavsiye almak istiyorum
2 yıl az bir süre değil korkuyor evlenmeye o yükü kaldırmaya o sorumlulugun altina girmeye hazır değilim l ama elbet birgün biri le evlenecek bunları yasayacakMerhaba erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Görüşmeye başladıktan kısa süre sonra ailemle tanıştırdım ben de ailesiyle tanıştım derken süreç bizim için biraz hızlı ilerledi. Bundan yaklaşık bir yıl önce bana tek taş aldı dayanamayıp söyledi ben de yüzüğü görmüş oldum ama bir yıldır evlenme teklifi etmedi. Başlarda güzel bir şey yapmak istiyorum diyordu araya covid vs girdi şimdiyse konusu açıldığı zaman evliliğe kendimi hazırlamam lazım, kafamda soru işaretleri var gibi nedenler söylüyor. Çok sık tartışmıyoruz ve her ilişkide olabilecek tartışmalar yaşıyoruz bunda bile ya evlenince de böyle tartışırsak demeye başladı açıkçası niyeti olduğundan da şüpheliyim artık. Açıkça defalarca sormama rağmen (ayrılabiliriz, istersen düşün biraz kendini dinle vb) bana somut bir şey söylemiyor. Babasını küçük yaşta kaybetti. Sorumlulukları olduğunu, ailesiyle benim aramda kalmaktan çekindiğini söyledi. Bunda da olabildiğince anlayışlı yaklaşmaya çalıştım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Benzer durumlar yaşayan var mı sizden de tavsiye almak istiyorum
tek söylediği bir şey yapacaksak güzel olsun istiyorum sağlam adım atmak istiyorum bu benimle ilgili senlik durum değil
Benim esimin bana teklif ederken kenarda 5kurusu yoktu isini garantiledi sadece geriside zamanla olur dedi korktuğu bisey olduğunu düşünmüyorum ya annenle yasa diyecek yada senden soğudum diyip ayrılacakMerhaba erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Görüşmeye başladıktan kısa süre sonra ailemle tanıştırdım ben de ailesiyle tanıştım derken süreç bizim için biraz hızlı ilerledi. Bundan yaklaşık bir yıl önce bana tek taş aldı dayanamayıp söyledi ben de yüzüğü görmüş oldum ama bir yıldır evlenme teklifi etmedi. Başlarda güzel bir şey yapmak istiyorum diyordu araya covid vs girdi şimdiyse konusu açıldığı zaman evliliğe kendimi hazırlamam lazım, kafamda soru işaretleri var gibi nedenler söylüyor. Çok sık tartışmıyoruz ve her ilişkide olabilecek tartışmalar yaşıyoruz bunda bile ya evlenince de böyle tartışırsak demeye başladı açıkçası niyeti olduğundan da şüpheliyim artık. Açıkça defalarca sormama rağmen (ayrılabiliriz, istersen düşün biraz kendini dinle vb) bana somut bir şey söylemiyor. Babasını küçük yaşta kaybetti. Sorumlulukları olduğunu, ailesiyle benim aramda kalmaktan çekindiğini söyledi. Bunda da olabildiğince anlayışlı yaklaşmaya çalıştım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Benzer durumlar yaşayan var mı sizden de tavsiye almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?