Yaslariniz da kucuk degil. Yuzuk almasi erkenden sacma olmus bir yildir vermemesi daha da sacma olmus. Taraflar haddini asmadigi surece tartisma her iliskide olur. Bir de ailemle senin aranda kalacagim riskli bir cumle. Siz elinizden gelen en iyi sekilde meseleyi netlestirmeye calismissiniz. Yan cizmeye baslayan o iken bu gidisati onun keyfine birakmayin ne munasebet yani. Ya istediginiz cevaplari alin ya da boyle sizi huzursuz ediyorsa siz kurtulun ondan. Erkekler bir seyi isteyince gozu kor kulagi sagir oluyorlar.ben 28 yaşındayım o 30 yaşında. yorumlarınızın hepsini okudum teşekkür ederim, yazdıklarınızın birçoğu benim de aklıma gelen şeyler hatta bunları da açıkça sordum problemi çözmek veya bitirmek adına ama kabul etmedi tabikiannesiyle çok görüşmüyoruz ama çevreden duyduğum kadarıyla benden çok güzel bahsediyor bana da arada ufak hediyeler gönderiyor o yüzden ben bu problemin erkek arkadaşımla ilgili olduğunu düşünüyorum konuşmaya çalıştığımdaysa tek söylediği bir şey yapacaksak güzel olsun istiyorum sağlam adım atmak istiyorum bu benimle ilgili senlik durum değil vs. aynı şeyleri duymaktan ben de yoruldum umarım ikimiz için de hayırlısı olur
Bir heves heyecan almış yüzüğü sonra vazgeçmiş. Bahane resmen insan evlilik teklifi için aldığı yüzüğü bir sene bekletir mi, evleneceği hazır hissettiği zaman alsaymış o zaman size gösterip vermemekteki amaç ne burda ayıp gerçektenMerhaba erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Görüşmeye başladıktan kısa süre sonra ailemle tanıştırdım ben de ailesiyle tanıştım derken süreç bizim için biraz hızlı ilerledi. Bundan yaklaşık bir yıl önce bana tek taş aldı dayanamayıp söyledi ben de yüzüğü görmüş oldum ama bir yıldır evlenme teklifi etmedi. Başlarda güzel bir şey yapmak istiyorum diyordu araya covid vs girdi şimdiyse konusu açıldığı zaman evliliğe kendimi hazırlamam lazım, kafamda soru işaretleri var gibi nedenler söylüyor. Çok sık tartışmıyoruz ve her ilişkide olabilecek tartışmalar yaşıyoruz bunda bile ya evlenince de böyle tartışırsak demeye başladı açıkçası niyeti olduğundan da şüpheliyim artık. Açıkça defalarca sormama rağmen (ayrılabiliriz, istersen düşün biraz kendini dinle vb) bana somut bir şey söylemiyor. Babasını küçük yaşta kaybetti. Sorumlulukları olduğunu, ailesiyle benim aramda kalmaktan çekindiğini söyledi. Bunda da olabildiğince anlayışlı yaklaşmaya çalıştım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Benzer durumlar yaşayan var mı sizden de tavsiye almak istiyorum
Bence sen ondan erken davran kararını ver. Niye kaderini ona bırakıyorsun evlenirse evlencen ayrılırsa ayrılcan. Sen kararını ver açıkçada konuşMerhaba erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Görüşmeye başladıktan kısa süre sonra ailemle tanıştırdım ben de ailesiyle tanıştım derken süreç bizim için biraz hızlı ilerledi. Bundan yaklaşık bir yıl önce bana tek taş aldı dayanamayıp söyledi ben de yüzüğü görmüş oldum ama bir yıldır evlenme teklifi etmedi. Başlarda güzel bir şey yapmak istiyorum diyordu araya covid vs girdi şimdiyse konusu açıldığı zaman evliliğe kendimi hazırlamam lazım, kafamda soru işaretleri var gibi nedenler söylüyor. Çok sık tartışmıyoruz ve her ilişkide olabilecek tartışmalar yaşıyoruz bunda bile ya evlenince de böyle tartışırsak demeye başladı açıkçası niyeti olduğundan da şüpheliyim artık. Açıkça defalarca sormama rağmen (ayrılabiliriz, istersen düşün biraz kendini dinle vb) bana somut bir şey söylemiyor. Babasını küçük yaşta kaybetti. Sorumlulukları olduğunu, ailesiyle benim aramda kalmaktan çekindiğini söyledi. Bunda da olabildiğince anlayışlı yaklaşmaya çalıştım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Benzer durumlar yaşayan var mı sizden de tavsiye almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?