Evliliğe giriş-E101

Müsaadenizle "siz"i kaldırıp hitaparıma sen olarak devam etmek isterim

Söylediklerinizi tabi ki yapıcam, gerçek hislerimi de paylaşmak istedim. Ne de olsa uzman sizsiniz

Müsaadenizle "siz"i kaldırıp hitaparıma sen olarak devam etmek isterim

Söylediklerinizi tabi ki yapıcam, gerçek hislerimi de paylaşmak istedim. Ne de olsa uzman sizsiniz
Nasıl rahat edersen öyle yazabilirsin :)

Burda pro uye olmadigimdan +18 konu acamiyorum, ozelden de yanlis anlasilir diye soramiyorum.

Simdi benim planim buyuk. Ona hic ozel bi sey yapmadim. Iki senedir evliyim, yani ne yapsam ona buyuk gelecek. Donunce beni asiri kotu hissettirmeyecek onu da sasirtacak bir sey yapmak istiyorum. Ne yapabilirim?

Gecelik& sabahlikla kapiyi acmak, bol köpüklü bi banyo... Bolca mumla isiklandirilmis yatak odasi ?!
Yinede daha tecrubeli KK kadinlarinin tavsiyelerini okumak lazim

Eşini en iyi tanıyan sensin.
Onun istediği ama senden ummadığı bir şey yapabilirsin.

Bir tane bir sey var B Began ama o benim icin mumkun degil, maalesef. Gecelik gibi konulardaysa hicbir fikrim yok. Bir paylasimda bulunmadik. Daha cok masum olmami tercih edip sever. Tek bildigim

Öncelikle hayatınızda eşlerinize yer acın
Herşeyi ben yaparım ben hallederim aman o yapamaz o dagıtır o bilmez demeyin
Kimse anasının karnından bazı seyleri bilerek dogmuyor
Yemekmi yapılcak hic değilse verin tabakları sofraya dizsin soganı dograsın veya kavursun ekmeği sepete koysun
Tv izlerken ayagamı kalktı tuvaletemi gidiyor ay kocam gelirken bi su getirirmisin diyin
Yapabilcrk olsanız bile herşeyden yardım isteyin ekibiz bu ev bizim biz biriz ruhunu işleyin

Ben bisey sorucam; 3 aydir birlikte oldugum birisi var ve Facebook hesabimda 2012- 2013 yillarindan kalma paylastigim sarkilarin fotograflarin hesabini soruyor. Fotograf dedigimde kendi fotografim niye o kisacik elbiseyle fotomu koymusum gibi...
Bu normal mi sizce ?

Kaçç ben 2013 yılında neye benzediğimi unuttum o kadar kendini yorup geriye gittiyse sorunlu bir bey buu kaçççç

Bende kendımden ornek vereyım mesela
Calıskanımdır hem evde hem ıste hemde
Evıme ve esıme baglıyımdır. Temız ve duzenlıyımdır. Iyı mısafır agırlarım hatta ınsanlar benden ayrılırken vakıt nasıl gectı anlamadık hakkını helal et guleryuzun yeter vs derler her zaman
İşve cilve ne ararsan var fakat kocam öküz ya benım asla anlamıyor. Etek giysem üşüteceksin der her zaman sevdıgı yemeklerı yaparım
Her sabah esımı ıse ugurlarım esyalarına kadar cıkarır asarım sabah ne gıycem dıye ugrasmadan kombını ustune gecırır kahvaltıya oturur ve ıse ugurlarım
Kv yuzunden zamanında cok dalastık ama artık oda anasının farkında bana yuklenmıyor
Bakımlıyım guzelım hamıleyım daha ne ıstersın bi kadından ya
Esımınde hamılelık harıc aynı huylara sahıp olmasını dılerdım fakat o da boyle napcam bılemıyorum

Kaçç ben 2013 yılında neye benzediğimi unuttum o kadar kendini yorup geriye gittiyse sorunlu bir bey buu kaçççç
Valla bende ruh hastasi oldugunu soyledim ama israrla benim iliskiye saygim olmadigi icin gecmisimden kopamadigimi idda ediyor.
Dinledigim sarkilarda bile mana aradi hasta !
Bi an kendimden suphelendim acaba ben mi genis rahatim diye bi kendime onay alayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…