- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Ya aslında kafa dinliyorum diye düşünüyorsam da mı?Tabi ki arayarak ve mesaj atarak.
Sensiz içtiğim suyun tadı yok, ev beni basıyor sensiz.
Sanki hiç gelmeyecekmişsin gibi özledim seni vb cümleler yazıp söyleyin :)
Amaç eşinizle mutlu olmaksa yapmanızı tavsiye ederim.Ya aslında kafa dinliyorum diye düşünüyorsam da mı?
Yola cok kirgin cikti, yine de yarin aksam dediginizi uygulayacagim.Amaç eşinizle mutlu olmaksa yapmanızı tavsiye ederim.
İnşallah güzel gelişmeler olur.Yola cok kirgin cikti, yine de yarin aksam dediginizi uygulayacagim.
Dondukten sonra da odunlugu tamamen atmayi planliyorum. Benim icin buyuk, kadinlar icin siradan bir adim
Nasıl rahat edersen öyle yazabilirsin :)Müsaadenizle "siz"i kaldırıp hitaparıma sen olarak devam etmek isterim
Söylediklerinizi tabi ki yapıcam, gerçek hislerimi de paylaşmak istedim. Ne de olsa uzman sizsiniz
Burda pro uye olmadigimdan +18 konu acamiyorum, ozelden de yanlis anlasilir diye soramiyorum.
Simdi benim planim buyuk. Ona hic ozel bi sey yapmadim. Iki senedir evliyim, yani ne yapsam ona buyuk gelecek. Donunce beni asiri kotu hissettirmeyecek onu da sasirtacak bir sey yapmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Eşini en iyi tanıyan sensin.Burda pro uye olmadigimdan +18 konu acamiyorum, ozelden de yanlis anlasilir diye soramiyorum.
Simdi benim planim buyuk. Ona hic ozel bi sey yapmadim. Iki senedir evliyim, yani ne yapsam ona buyuk gelecek. Donunce beni asiri kotu hissettirmeyecek onu da sasirtacak bir sey yapmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Adam psikopat, koş.Ben bisey sorucam; 3 aydir birlikte oldugum birisi var ve Facebook hesabimda 2012- 2013 yillarindan kalma paylastigim sarkilarin fotograflarin hesabini soruyor. Fotograf dedigimde kendi fotografim niye o kisacik elbiseyle fotomu koymusum gibi...
Bu normal mi sizce ?
Wouu dogru tesbitte bulunmusum aferim kendimeAdam psikopat, koş.
Kaçç ben 2013 yılında neye benzediğimi unuttum o kadar kendini yorup geriye gittiyse sorunlu bir bey buu kaççççBen bisey sorucam; 3 aydir birlikte oldugum birisi var ve Facebook hesabimda 2012- 2013 yillarindan kalma paylastigim sarkilarin fotograflarin hesabini soruyor. Fotograf dedigimde kendi fotografim niye o kisacik elbiseyle fotomu koymusum gibi...
Bu normal mi sizce ?
Valla bende ruh hastasi oldugunu soyledim ama israrla benim iliskiye saygim olmadigi icin gecmisimden kopamadigimi idda ediyor.Kaçç ben 2013 yılında neye benzediğimi unuttum o kadar kendini yorup geriye gittiyse sorunlu bir bey buu kaçççç
Odun olmaya devam et bırak adam yapsın ya yapamıyorum beceremıyorum elımden gelmıyor de yoksa tüm iş sana kalır tecrubeyle sabıtKizceler odun bir kadina tuyo lazim, ihtiyacim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?