- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Isten bahaseden kim kuzu, isve cilveden bahsediyorumOdun olmaya devam et bırak adam yapsın ya yapamıyorum beceremıyorum elımden gelmıyor de yoksa tüm iş sana kalır tecrubeyle sabıt
Doğru kişi olsaydı bunu konuşmak yerine beraber eğleniyordunuz kendinde arama sakın onun kafasının içindeki beyin hastaValla bende ruh hastasi oldugunu soyledim ama israrla benim iliskiye saygim olmadigi icin gecmisimden kopamadigimi idda ediyor.
Dinledigim sarkilarda bile mana aradi hasta !
Bi an kendimden suphelendim acaba ben mi genis rahatim diye bi kendime onay alayim dedim.
Hee onu da cok yapma canım. Göster elletme hahahahaytIsten bahaseden kim kuzu, isve cilveden bahsediyorum
Onu bende öğrenmek istiyorum çok sertmişimIsten bahaseden kim kuzu, isve cilveden bahsediyorum
Daha orta yoldan başla bakalım.
Sanane diyeceksiniz.Ben bisey sorucam; 3 aydir birlikte oldugum birisi var ve Facebook hesabimda 2012- 2013 yillarindan kalma paylastigim sarkilarin fotograflarin hesabini soruyor. Fotograf dedigimde kendi fotografim niye o kisacik elbiseyle fotomu koymusum gibi...
Bu normal mi sizce ?
İşve cilve dediğimiz öyle zor şeyler değil.
Laf sokmalarim yok, surat asmalarim var.Daha orta yoldan başla bakalım.
Mesela laf sokuyorsan onu bırak.
Eşine karşı gereksiz gurur meselesi yaptığın şeyleri terket yavaş yavaş.
Surat asmak yerine derdini söyle.Laf sokmalarim yok, surat asmalarim var.
Gereksiz dirdir yapmam, trip atarim.
Sabah aksam operim, durduk yere gidip sarilmam cok cok azdir.
Sevismeyi genelde ben baslatmam, o geldim mi hayir demem.
Genel tablo bu. Minnak olmanin kiyisindan gecemedim. Istegim gelince ona hos bir gwce gecirterek sasirtayim. Asker arkadasindan tek farkim seyim yok, bugun beklerken oylw hissettim. Cok uzuldum.
Acikcasi ondan kadinsi iltifatlar (guzelsin, cekicisin gibi) duymayali cidden aylar oldu grill ve bunu biliyor. Cok soyledim.Surat asmak yerine derdini söyle.
Dırdır olmaması için derdini özetle, kırgınlığını dile getir ve konuşmayı bitir. Eşine düşünme payı ver.
Öpüp de sarılmamak ilginç. Dokunup kaçıyor musun?
Tv izlerken, mutfakta yemek hazırlarken, eşin herhangi bir işle meşgulken sarıl mesela.
Cinselliği akşam yemeği sırasında başlatabilirsin. Yemekte ayakla taciz, ufak öpücükler, okşamalar, etkili sözler gibi.
Doğrudur.Acikcasi ondan kadinsi iltifatlar (guzelsin, cekicisin gibi) duymayali cidden aylar oldu grill ve bunu biliyor. Cok soyledim.
Zor sureclerden geciyoruz. Daha dun yeter bitti, ben gidiyorum dedim; bugun seni seviyorum. Artik buna cevap vermek icinden gelmiyor ve kirgin. Ben de beni kadin gibi hissettirmedigi icin o tarz hareketleri yapamiyorum. Rahat degilim.
Ilk derste gecelik abarti mi kacar?Doğrudur.
Ancak mutluvevlilik için çaba gerekiyor.
İlk birkaç adım senden gelsin.
Eşin kıvama gelsin bakalım.
Yavaş yavaş beklentilerini anlatırsın.
Neden abartı kaçsın?Ilk derste gecelik abarti mi kacar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?