Evliliğe giriş-E101

Doğru kişi olsaydı bunu konuşmak yerine beraber eğleniyordunuz kendinde arama sakın onun kafasının içindeki beyin hasta

Isten bahaseden kim kuzu, isve cilveden bahsediyorum
Hee onu da cok yapma canım. Göster elletme hahahahayt bazı seyler bazı zamanlarda guzel o kendılıgınden gelısır gıder. Cok yaptık ısve cılve noldu basımıza ışıklı taçmı taktılar

Bir tane bir sey var B Began ama o benim icin mumkun degil, maalesef. Gecelik gibi konulardaysa hicbir fikrim yok. Bir paylasimda bulunmadik. Daha cok masum olmami tercih edip sever. Tek bildigim
Daha orta yoldan başla bakalım.
Mesela laf sokuyorsan onu bırak.
Eşine karşı gereksiz gurur meselesi yaptığın şeyleri terket yavaş yavaş.

Sanane diyeceksiniz.

B Began i bekliyorum bakalim, ondan guzel fikirler cikar saniyorum. O arada forumu didikliyorum.
İşve cilve dediğimiz öyle zor şeyler değil.
Sık sık sevdiğini söylemek, her fırsatta sarılmak, evden uğurlarken karşılarken öpmek vb şeylerdir.

Daha orta yoldan başla bakalım.
Mesela laf sokuyorsan onu bırak.
Eşine karşı gereksiz gurur meselesi yaptığın şeyleri terket yavaş yavaş.
Laf sokmalarim yok, surat asmalarim var.
Gereksiz dirdir yapmam, trip atarim.
Sabah aksam operim, durduk yere gidip sarilmam cok cok azdir.
Sevismeyi genelde ben baslatmam, o geldim mi hayir demem.

Genel tablo bu. Minnak olmanin kiyisindan gecemedim. Istegim gelince ona hos bir gwce gecirterek sasirtayim. Asker arkadasindan tek farkim seyim yok, bugun beklerken oylw hissettim. Cok uzuldum.

Surat asmak yerine derdini söyle.
Dırdır olmaması için derdini özetle, kırgınlığını dile getir ve konuşmayı bitir. Eşine düşünme payı ver.

Öpüp de sarılmamak ilginç. Dokunup kaçıyor musun?
Tv izlerken, mutfakta yemek hazırlarken, eşin herhangi bir işle meşgulken sarıl mesela.

Cinselliği akşam yemeği sırasında başlatabilirsin. Yemekte ayakla taciz, ufak öpücükler, okşamalar, etkili sözler gibi.

Acikcasi ondan kadinsi iltifatlar (guzelsin, cekicisin gibi) duymayali cidden aylar oldu grill ve bunu biliyor. Cok soyledim.
Zor sureclerden geciyoruz. Daha dun yeter bitti, ben gidiyorum dedim; bugun seni seviyorum. Artik buna cevap vermek icinden gelmiyor ve kirgin. Ben de beni kadin gibi hissettirmedigi icin o tarz hareketleri yapamiyorum. Rahat degilim.

Doğrudur.
Ancak mutluvevlilik için çaba gerekiyor.
İlk birkaç adım senden gelsin.
Eşin kıvama gelsin bakalım.
Yavaş yavaş beklentilerini anlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…