Ya gerçekten evlilik meraklısı değilim. Dediğim gibi hadi evlenelim dese evlencek durumum zaten yok. Ama elbetteki bir gün evlenmek istiyorum. Yani evlenmesek de olur değil, önümüzü görelim isterim. Ama konuşmamıza göre benim anladığımda geleceğinde beni görmediği..Anlamıorum ya bu evlilik zorunlu bir şey mi ?
Bu insanlara neden evlilik evlilik diye baskı yapıyorsunuz?
Adam araba alicam diyor siz hani evlenecektik diyorsunuz .
O imza neden bu kadar önemli ? Zaten sizi sevdiğine eminsiniz.
Asla açmayı düşünmüyorum zaten. Ama nereye kadar diye düşünüyorum. Bu süreçte anılar artıyor, bağlılıklar artıyor, alışkanlıklar artıyor. Birkaç sene daha yaşayıp güle güle demek ağır gelecek yani.Maalesef ki karşınızdaki kişi sizi evlilik meraklısı durumuna düşürmüş.
O hayatını yaşamak istiyormuş madem, sizde önünüze bakın, kendinizi geliştirin, gezin, görün, evlilik en çok kadına yük zaten. Hiç açmayın konusunu.
Aynı evde yaşayıp evlilik düşünmemek ayrı.Anlamıorum ya bu evlilik zorunlu bir şey mi ?
Bu insanlara neden evlilik evlilik diye baskı yapıyorsunuz?
Adam araba alicam diyor siz hani evlenecektik diyorsunuz .
O imza neden bu kadar önemli ? Zaten sizi sevdiğine eminsiniz.
Aybı cümleleri ona kurdum. Bunları benle de yapabilirsin diye. Yaparım tabi dedi. Ama benimle sıkıntısı şu; benim onu çok kısıtladığım zamanlar oldu. Arkadaşlarıyla buluşmasından motor almasına kadar.. Benimle evlendiğinde tüm özgürlüğünün elinden alıncağını düşündüğünü açıkça söylüyor. Ama en nihayetinde bahane olarak görüyorum ben de.Ben de şunu anlamiyorum: Evliliğe, gezip tozmayi bahane edenleri.
"Ben gezeyim tozayim sonra evlenelim ki kanepeye yapisik yasayabileyim.Sonuçta evlilik bunu gerektirir."
Evlenince dağ bayir gezilemiyor mu?Bilakis insan sevdiği kisiyle, görmek istediği yerlere birlikte gitmek ister ona da göstermek ister.Erkek erkeğe yada kiz kiza gezmekten bahsesiyorsa partnerler buna da karismamali.İnsanin özel bir alani da olmali.Kisaca bu gezip tozma laflari evlenmemeye bahane.
Asla açmayı düşünmüyorum zaten. Ama nereye kadar diye düşünüyorum. Bu süreçte anılar artıyor, bağlılıklar artıyor, alışkanlıklar artıyor. Birkaç sene daha yaşayıp güle güle demek ağır gelecek yani.
Aynı evde yaşayıp evlilik düşünmemek ayrı.
Bide böyle sevgili olmak ayrı.
Siz evliliğe sıcak bakmıyor olabilirsiniz ama çoğu insan evleneyim yuvam belli olsun sonra da çocuğum olsun diye düşünür.
Her pazar süslenip sevgiliyle kafelerde takılmaktan sıkılmıştır vs vs.
Konu sahibi; bu adam gerçekten seviyor olsaydı dağ bayır gezme tozma işini seninle de yapardı. Bence onun kafa "gezeyim tozayım sorumluluğum olmasın bu tarzdan sıkılırsam ya da doyarsam evlilik düşünürüm" şeklinde çalışıyor.
Kaldı ki bu 1 yıllık bi ilişki de değil evlilik için acaba densin. 4 yıl olmuş ve hala erteliyorsa büyük sıkıntı. Yoluna bak derim.
O kafayı anlayamam. Yani herkes evlendi benimde evlenmem lazım kafasını. O tür insanlar zaten kocişini evini evliliğini överek belli ediyor kendini sonrasında.Hiç bir sevgilimle aynı evde yaşamadım . Yanı denk gelm3di yaşamam diye bir kuralım yok .
Evliliğe sıcak ya da soğuk bakmak değil olay , evlilik zorunlu bir şey değil bunu diyorum .
Siz inanıyor musunuz ki buraya konu açan bütün kadınlar sırf sevgilimle bir hayat paylaşayım diye evlenmek istiyor .
Ben inanmıyorum . Evlenmeyi toplumsal bir başarı olarak görüyorlar , evlenmezlerse kendilerini topluma karşı ezik olarak görüyorlar
Gezilmiyor. Anne baba evinde parani catir catir yiyorsun ama evlenince ev kirasi, aidat, alisveris, kredi gibi hic bilmedigin masraflar yuzune tokat gibi carpiyor.Ben de şunu anlamiyorum: Evliliğe, gezip tozmayi bahane edenleri.
"Ben gezeyim tozayim sonra evlenelim ki kanepeye yapisik yasayabileyim.Sonuçta evlilik bunu gerektirir."
Evlenince dağ bayir gezilemiyor mu?Bilakis insan sevdiği kisiyle, görmek istediği yerlere birlikte gitmek ister ona da göstermek ister.Erkek erkeğe yada kiz kiza gezmekten bahsesiyorsa partnerler buna da karismamali.İnsanin özel bir alani da olmali.Kisaca bu gezip tozma laflari evlenmemeye bahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?