O kadar üzülüyorum ki haklılığınıza.. Aynen de böyle. Yazın elbet sık görüşüyoruz ama yine tatil planları olıyor. Ben bunlara bozulunca da kısıtlayan boğan oluyorum. Sonra yine ben hatalı... Görüldüğü gibi evlenmek de istemiyor. Türlü türlü bahane.. Neresinden tutsam elimden kalıyor. Ve o kadar çok üzülüyorum ki... Ayrılmak düşüncesi bile katlanılmaz acılara sebep oluyor bende. Yaşadım gördüm de onsuz çok kötüydüm, kendime gelemedim. Şimdi yine aynı çukur.. Ne olacağım bilmiyorumBir erkek 4 yıl boyunca uzaktan telefon ilişkisi yürütmek istemesi bana garip geliyor.yani evlenirsiniz,sen bu sekildede kpss çalışırsın,sen de ücretli öğretmenlik yaparsın en kotu,o yine arada dağ bayır gezer,sen arada eşlik eder arada o kendi takılır...bu daha aşk dolu bir senaryo değilmi ,araba alması çok elzem mı mesela,okul ev uzak mı,ya da biz de daha Nisan yapmadan çok düşük bütçeli bı araba aldık,borçla,düğünde yaptık evde,ama aşırıya gitmeden,önemli olan evlerin gönüllerin bir olması değil mi,tamam seviyor anladık ama 4 yıl ya,aynı ilçede otursaniz sık gorusseniz neyse,yaz tatilinde hasret giderebilcek misiniz bari,yoksa o yine plan mı yapiyor
Tüm bunlardan yeterince sevilmediğimi mi düşünmem gerekiyor sence?okurken seni evlilik meraklisi gibi gormedim. sevgilini de yalanci gormedim. acik acik boyleyim diyor. ya belirsizlikle iliski yasayacaksiniz ki dugunden bi gun once bile ayrilanlar var hic biseyin garantisi yok; ya da sana daha net bi gelecek cizecek baska biri olacak hayatinda.
Tüm bunlardan yeterince sevilmediğimi mi düşünmem gerekiyor sence?okurken seni evlilik meraklisi gibi gormedim. sevgilini de yalanci gormedim. acik acik boyleyim diyor. ya belirsizlikle iliski yasayacaksiniz ki dugunden bi gun once bile ayrilanlar var hic biseyin garantisi yok; ya da sana daha net bi gelecek cizecek baska biri olacak hayatinda.
yoo buna ragmen seni kaybetmeyecgini de dusunuyo belki. rahatlik oldugundandir belki.Tüm bunlardan yeterince sevilmediğimi mi düşünmem gerekiyor sence?
Rahatlığı var zaten. sen benden ayrılamazsın bunu biliyorum diyip duruyor. Sanırım zamana bırakıp ne olup bittiğini görmek lazımyoo buna ragmen seni kaybetmeyecgini de dusunuyo belki. rahatlik oldugundandir belki.
+1000Aynı evde yaşayıp evlilik düşünmemek ayrı.
Bide böyle sevgili olmak ayrı.
Siz evliliğe sıcak bakmıyor olabilirsiniz ama çoğu insan evleneyim yuvam belli olsun sonra da çocuğum olsun diye düşünür.
Her pazar süslenip sevgiliyle kafelerde takılmaktan sıkılmıştır vs vs.
Konu sahibi; bu adam gerçekten seviyor olsaydı dağ bayır gezme tozma işini seninle de yapardı. Bence onun kafa "gezeyim tozayım sorumluluğum olmasın bu tarzdan sıkılırsam ya da doyarsam evlilik düşünürüm" şeklinde çalışıyor.
Kaldı ki bu 1 yıllık bi ilişki de değil evlilik için acaba densin. 4 yıl olmuş ve hala erteliyorsa büyük sıkıntı. Yoluna bak derim.
Sonra da boşandı. Kişilikle alakalı bazı şeyler . Kişiyle degil aslında .Evlenmeyen erkek yoktur seninle evlenmeyen erkek vardır.
Çocuğunu doğuran kadınla evlenmeyen Mirgün Cabas, Tuba Ünsal'a diz çökerek evlenme teklif etti.
Sonra da boşandı. Kişilikle alakalı bazı şeyler . Kişiyle degil aslında .
Uzun vadede hep aynı sonuç olur bu yüzden
Hayır mesele evlilik adamı olmaması . Ilk kadında bunun farkındaymış tuba da ilk başlarda çok etkilenmiş vs olamamış . Ama sonuç aynı .Boşandığını biliyorum. Diğeriyle de boşanabilirdi. Zaten her 3 evlilikten 1'i bitiyor artık. Mesele adamın diğeriyle evlenmeye tenezzül etmemesi.
Hayır mesele evlilik adamı olmaması . Ilk kadında bunun farkındaymış tuba da ilk başlarda çok etkilenmiş vs olamamış . Ama sonuç aynı .
Karşında kim olursa olsun sonuç aynı olur. Etki en fazla bir süre işi götürüyor.
Boşanmışsa da evlenmeye tenezzül edip etmemesinin bir önemi yok bence.
Aybı cümleleri ona kurdum. Bunları benle de yapabilirsin diye. Yaparım tabi dedi. Ama benimle sıkıntısı şu; benim onu çok kısıtladığım zamanlar oldu. Arkadaşlarıyla buluşmasından motor almasına kadar.. Benimle evlendiğinde tüm özgürlüğünün elinden alıncağını düşündüğünü açıkça söylüyor. Ama en nihayetinde bahane olarak görüyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?