Evliliğe hazır değilmiş?..

ne üzücü ki o kadar çok sevdiğim insan benim onu istediğim gibi beni istemiyor. İsteseydi her şeyi göze alırdı elbet .cesur olabilirdi. İnsan kestirip atamıyor . evlenmiyorsan git diyemiyorum.
Yok canım o kadar da değil ama biraz gözlemle ,niyeti vakit geçirmekse sen de ona göre tavır alırsın .anladığım kadarıyla senin niyetin evlenmek .

Yoo aynı memleket. Hatta uzak mesafe ilişkisi. Görevden geldiğinde görüşüyoruz anca.
Anladım , cevap için teşekkür ederim.
Bu durumda iş ciddiye binince evliliğe cesaret edemeyen grupta bu arkadaş.
Korkmuş kısacası. Sizi seviyor olabilir ama bekarlığın sağladığı özgürlük ve başıboşluk ona sizinle evlenmekten daha cazip geliyor.
Biraz daha kafama göre takılayım, içimde bir şey kalmasın, sonrasına bakarız modunda.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır elbette.
Her ikinizi de tanımadan hariçten gazel okumak doğru değil. Bununla birlikte tecrübelerime dayanarak uzun süreli ve ayrıl/barış, tekrar dene süreçlerinden geçen ilişkilerde ciddi bir yıpranma ve taraflarda tedirginlik geliştiğini söyleyebilirim.
Bir müddet kendinizi biraz geri çekip durumu gözlemlemenizde fayda var.

Ben de cevap için teşekkür ederim. Her şey tam olduğunda hala istemiyor olursa niyetini belli eder zaten. O sürece kadar evet gözlemlemek, geri çekilmek ve bir daha bu konuyu açmamak en iyisi sanırım. Dilerim üzülen olmam..

Evlilige hazir degilse hayatini yasamak istiyorsa birakin yasasin ozmn. Yol vermek gerek bence kimseyi icinden gelmeyen seylere zorlayamazsinz demekki adam ciddi degil boyle biriyle devam etmek cok yipratir insani bence. Zaten yasadiginiz ayrilik ve tartismalarla oldukca yipranmis bir iliski gordum ben.

Ya kendinden emin değil ya sevgisinden emin değil hayat nasıl sürüklerse o şekilde gidecek gibi anlaşılan

Aman boyle derler, yarin ayrilsaniz obur gun birini bulup 1 ay icinde evleniverirler.
O cidden evlenmez ya. Evliliğe soğuk adam. Bir sene ayrılık yaşadık. Çok da fırsatı vardı. Ama hayatına kimseyi almadı bile. Yani inanıyprum ki o cidden şu an kimseyle evlenmez.

Ya kendinden emin değil ya sevgisinden emin değil hayat nasıl sürüklerse o şekilde gidecek gibi anlaşılan
Israrla sevdiğini benden ayrılmak istemediğini söylüyor bence benden emin değil. Ya kavgalarımız gürültülerimiz onu rvlilikten uzaklaştırıyor. Bi de onu eve bağlicağımı düşünüyor. Zaman zamn kısıtlamalar yaptığım için. Belki de cidden sevgisizdir de kabullenmiyordur

Yani bilemedim sizden eminde olmayabolir evet garip bir durum yerinizde olmak istemezdim.

Hayatta Keyif alabileceğim anlarımı kısıtlayacak biriyle ömür paylaşmaya bende çekinirdim açıkcası.

Seni oyaliyooo NET..

Mart ayında da "Sevgilim evlenmek istemiyor " diye konu açmışsınız ...
Bence gündeminizi değiştirin.
Tek merkeziniz evlilik mi ?

Kavga gürültüyle geçmiş 4 sene sonrasında 2 ay iyisiniz diye birbiriniz için doğru kararlar olduğunuza emin misiniz? Yani erkek arkadaşınız mnceden yaşadıklarınızdan ders almış sanırım, evliliği enine boyuna düşünebiliyor. Önceden yaptığınız kısıtlamaları, çıkardığınız sorunları muhakeme etmiş, şuan hazır olmaması çok normal. Normal olmayan sizin böyle iyi olmayan bir ilişki yaşayıp iki ay iyisiniz diye evlenmek istemeniz. Erkek arkadaşınızın ne düşündüğünü bırakın ve ilişkinizi baştan sona bir gözden geçirin. Kendinize dürüst olun. Aşk, sevgi olmadan ilişki olmaz, fakat ilişkiyi uzun yıllar huzurlu bir şekilde yürütmenin kuralı karşılıklı saygı ve anlayıştır.

Eşimle sevgiliyken gitti pahalı bir araba aldı ki ilişkimiz ciddi yönde ilerliyordu zaten o böyle yapınca bu evliliği düşünmüyor herhalde demiştim içimden ve ister istemez üzülmüştüm ve o arabaya 3 ay ya bindi ya binemedi biz nişanlandık ve eşim hiç düşünmeden arabasını sattı düğünümüzü de kendi yaptı ikimizinde ailesi bir çöp almadı bize asıl demek istediğime geleyim size sevgiliniz tamamen bahane sunuyor araba alabilen biri rahat bi şekilde evlenebilir bence ve evliykende çok güzel geziliyor hatta çocukla bile çok güzel gezilebiliyor yeterki kişi istesin yoksa bunlar işin bahanesi
Ama bi yandan sizin için iyi olmuş artık kafanızda bişeyler netleşmiştir ona göre yolunuzu çizersiniz

Araba aldığında siz de evlenmeyi düşünmediğini düşünmüşsünüz ama aksi çıkmış. Neden bende direkt bahane olarak gördünüz ki? belki o da kafasında her şeyi oldurduğunda aynı şeyi yapacak.. Olamaz mı?

Konu sahibi allah aşkına kalk kendine gel.
Bi kadin olarak bu dünya da yapilacak yüzbinlerce güzel şey varken bu ne bi eve kapanıp hayat sürme merakı?
Atamanız yapılırsa gidip yurtdışını gezin çok uyguna gelebiliyor bazen
Kitap okuyun
Çiçek yetiştirin
Kendinize bakın çıkın gezin
Sanatsal aktiviteleri takip edin , müzik kursuna gidin , on-line eğitimler alın
Yoga yapın, pasta yapın , barınaklara gidip hayvanları besleyin
Ne biliyim o kadar çok fazla şey var ki .
Hayat o kadar renkli ki .
Ya dayanamıyorum kadınların hayatı evlilikten ilişkiden ibaret görmesine .nolur bir sirkelenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…