Ooooo mantık fena!!!2 yıl beraberiz. Onunla cinsellik yaşamasaydın bu sefer aldatmaya kadar gidebilirdi. Malum, erkeklerden bahsediyoruz.
nasıl yani anneniz nerde kiminle yaşadığınızı bilmiyormu?
Bir Kızım Var. .Hayır, maalesef.
Ooooo mantık fena!!!
Hiç mi kendine saygın yok!
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim de adam aldatacak diye de sevişilmez ki...
Bir Kızım Var. .
Allahim ne acı çektim şu an.
Evlatliktan bile reddederim söylediği yalan düştüğü durum için. .
Hamile kal :/2 yıldan daha fazla bir süredir beraberiz, 5-6 aydır da aynı evde yaşıyoruz ama ne zaman söz yapmayı bile ima etsem konuyu değiştiriyor, yani ilişkide ciddiyete önem vermiyor sanırım. Birbirimizi çok seviyoruz, ben de bu yaşta evlenmek istemiyorum ama o sanki hiçbir zaman evliliğe hazır olmayacakmış gibi bir izlenim veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz ve onu evliliğe bakış açısını nasıl değiştirebilirim?
E bunlari bile paylasmiyor mu sizinle? Neyi ve niye bekledigini söylemiyor mu? Belki vardir gelecek icin planlari ama siz bilmeseniz de olur diye düsünüyor heralde. Planlara dahilmisiniz degilmisiniz bari onu ögrenin. Kirilmayin ama adam gibi adam kiz arkadasini böyle riske atmaz. Ailemden gizlemek icin taklalar atiyorum dediniz, ailenize karsi sizi mahcup etmemek icin gerekirse her gün görmeye gelir ama kalmaz.Belki şu an evlenmek için hazır değildir, gelecek için planları vardır. Olamaz mı?
E bunlari bile paylasmiyor mu sizinle? Neyi ve niye bekledigini söylemiyor mu? Belki vardir gelecek icin planlari ama siz bilmeseniz de olur diye düsünüyor heralde. Planlara dahilmisiniz degilmisiniz bari onu ögrenin. Kirilmayin ama adam gibi adam kiz arkadasini böyle riske atmaz. Ailemden gizlemek icin taklalar atiyorum dediniz, ailenize karsi sizi mahcup etmemek icin gerekirse her gün görmeye gelir ama kalmaz.
Ben özgür düsünen biriyim. Bekar iki yetiskin istedikleri kosulda beraber olsunlar bize ne ama sizin olay biraz farkli. Niye ailenizden gizli sizinle ayni evde yasiyor? Cat kapi annesi babasi kardesi gelir de yakalar kiz durduk yere ailesiyle birbirine girer benim yüzümden diye düsünmeyen adami kiniyorum buradan. Ayrica hamile kalsaniz ne olacak? Her ay regli olmayi beklerken stres olmuyormusunuz? Evlenmeden cocuk sahibi olmayi da tercihe bagliyorum isteyen yapsin ama ayni evde kalmayi bile gizliyorsaniz bu durumu da düsündünüz mü?
Yaptığınız çok doğru bir şey değil asla...
Sevmek en doğal hakkınız, sevdiğiniz adamla vakit geçirmeniz de en güzel şey ama bu aynı evde yaşamaya kadar gitmemeliydi..
Onu elde tutabilmek için hele ki cinsellik yaşamak çok itici demeyeyim tuhaf bir durum..
Bir insanı tanımak için, onu elde tutmak için aynı evde karı - koca gibi yaşamaya hiç gerek yok..
Ben de eşimle 7 seneden sonra evlendim şu anda da 2 senelik evliyim yani 9 seneyi bitiriyoruz..
O 7 sene boyunca o kadar net tanımışım ki onu evlendikten sonra "aa bu huyunda mı vardı senin" dediğim hiçbir davranışı olmadı..
O kadar şeffafmış ki bana gerçekten..
Ama biz bunu aynı evde yaşamadan başarabildik..
Bu da neden kaynaklanıyor kolay seçmedik bu bir ikincisi ve en önemlisi de iki taraf da dürüst davranmış ben ve o...
Birbirinize tam güven, sadakat olsaydı böyle bir şeye gerek duymazdınız...
Evlilik bizde çok kutsal doğru çünkü ben de öyle bakıyorum..
Nişanlıyken bir kere bir yere tatile gittik 3 gün..
Onda bile kendimi tedirgin hissederek geçirdim ki ailelerimiz herkes biliyor aramızda günah olan birşey yok...
Tek yaptığımız sabah beraber uyanmak olmuştu ve ben hayatımın en güzel 3 günü diye bakıyorum..
Yaptığım bu oldu sadece şimdi bakıyorum benimki ne kadar masumca ve güzelmiş..
Bana kalırsa ciddi ciddi oturup konuşun sizle alakalı duygularını fikirlerini ciddi olup olmadığını muhakkak anlayın ki daha fazla vaktinizi kaybetmeyin..
Benim bildiğim ailesinden ayrı yaşayan gençler daha bencil ve özgür yetişiyor,kendimden biliyorum...Tek neden bu değil. Sevdiğim adamla cinsellik yaşamayı elbette isterim ama o faktörü de yok sayamam.
İşten gelince konuşmayı planlıyorum, bana şans dileyin...
2 yıl beraberiz. Onunla cinsellik yaşamasaydın bu sefer aldatmaya kadar gidebilirdi. Malum, erkeklerden bahsediyoruz.
ailen nerde nasıl onay verdi aynı evde yaşamanoza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?