Evliliğe soğuk bakıyor...

2 yıl beraberiz. Onunla cinsellik yaşamasaydın bu sefer aldatmaya kadar gidebilirdi. Malum, erkeklerden bahsediyoruz.
Ooooo mantık fena!!!
Hiç mi kendine saygın yok!
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim de adam aldatacak diye de sevişilmez ki...

Ooooo mantık fena!!!
Hiç mi kendine saygın yok!
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim de adam aldatacak diye de sevişilmez ki...

Tek neden bu değil. Sevdiğim adamla cinsellik yaşamayı elbette isterim ama o faktörü de yok sayamam.

Bir Kızım Var. .
Allahim ne acı çektim şu an.
Evlatliktan bile reddederim söylediği yalan düştüğü durum için. .

Ben acı çekmiyorum sanki onlara yalan söylediğim için ama bir erkekle aynı evde yaşadığımı onlara anlatamam.

Hamile kal :/
(Tabiki ciddi değilim)
Evlilik ne ki aynı evde imza atmadan yaşama imkanı varken ben de evlenmezdim.

Belki şu an evlenmek için hazır değildir, gelecek için planları vardır. Olamaz mı?
E bunlari bile paylasmiyor mu sizinle? Neyi ve niye bekledigini söylemiyor mu? Belki vardir gelecek icin planlari ama siz bilmeseniz de olur diye düsünüyor heralde. Planlara dahilmisiniz degilmisiniz bari onu ögrenin. Kirilmayin ama adam gibi adam kiz arkadasini böyle riske atmaz. Ailemden gizlemek icin taklalar atiyorum dediniz, ailenize karsi sizi mahcup etmemek icin gerekirse her gün görmeye gelir ama kalmaz.

Ben özgür düsünen biriyim. Bekar iki yetiskin istedikleri kosulda beraber olsunlar bize ne ama sizin olay biraz farkli. Niye ailenizden gizli sizinle ayni evde yasiyor? Cat kapi annesi babasi kardesi gelir de yakalar kiz durduk yere ailesiyle birbirine girer benim yüzümden diye düsünmeyen adami kiniyorum buradan. Ayrica hamile kalsaniz ne olacak? Her ay regli olmayi beklerken stres olmuyormusunuz? Evlenmeden cocuk sahibi olmayi da tercihe bagliyorum isteyen yapsin ama ayni evde kalmayi bile gizliyorsaniz bu durumu da düsündünüz mü?

Haklısınız ama konu sevdiğin insan olunca mantıklı düşünemiyorsun.

Yaptığınız çok doğru bir şey değil asla...
Sevmek en doğal hakkınız, sevdiğiniz adamla vakit geçirmeniz de en güzel şey ama bu aynı evde yaşamaya kadar gitmemeliydi..
Onu elde tutabilmek için hele ki cinsellik yaşamak çok itici demeyeyim tuhaf bir durum..

Bir insanı tanımak için, onu elde tutmak için aynı evde karı - koca gibi yaşamaya hiç gerek yok..
Ben de eşimle 7 seneden sonra evlendim şu anda da 2 senelik evliyim yani 9 seneyi bitiriyoruz..
O 7 sene boyunca o kadar net tanımışım ki onu evlendikten sonra "aa bu huyunda mı vardı senin" dediğim hiçbir davranışı olmadı..
O kadar şeffafmış ki bana gerçekten..
Ama biz bunu aynı evde yaşamadan başarabildik..
Bu da neden kaynaklanıyor kolay seçmedik bu bir ikincisi ve en önemlisi de iki taraf da dürüst davranmış ben ve o...
Birbirinize tam güven, sadakat olsaydı böyle bir şeye gerek duymazdınız...
Evlilik bizde çok kutsal doğru çünkü ben de öyle bakıyorum..
Nişanlıyken bir kere bir yere tatile gittik 3 gün..
Onda bile kendimi tedirgin hissederek geçirdim ki ailelerimiz herkes biliyor aramızda günah olan birşey yok...
Tek yaptığımız sabah beraber uyanmak olmuştu ve ben hayatımın en güzel 3 günü diye bakıyorum..
Yaptığım bu oldu sadece şimdi bakıyorum benimki ne kadar masumca ve güzelmiş..

Bana kalırsa ciddi ciddi oturup konuşun sizle alakalı duygularını fikirlerini ciddi olup olmadığını muhakkak anlayın ki daha fazla vaktinizi kaybetmeyin..

İşten gelince konuşmayı planlıyorum, bana şans dileyin...

Birlikte yaşamayı ben doğru bulmuyorum.
Çünkü birlikte yaşandığı zaman evlendikten sonra yaşananlar erken tükeniyor.
Bu sefer adam evlensem ne değişecek diye düşünüyor, zaten böyle de her şeye sahibim diyor.

Tek neden bu değil. Sevdiğim adamla cinsellik yaşamayı elbette isterim ama o faktörü de yok sayamam.
Benim bildiğim ailesinden ayrı yaşayan gençler daha bencil ve özgür yetişiyor,kendimden biliyorum...
Ama sen çok bağımlı olmuşsun bu adama...
Yanlış yoldasın.
Önce kendine değer vereceksin,kendini mutlu edeceksin ki çevreden de kıymet göreceksin.
Yerinde olsam artık beraber yaşamazdım bu adamla.
Herkes kendi evinde yaşasın,biraz kafa dinlesin bakalım...

erkek olarak yaşı evlilik için daha çok erken. senden birkaç yaş büyük olması daha iyi olurdu bence. bir de aynı evde yaşamyaa başlamışsınız bile, onun için evliliğin bi cazibesi yok ki zaten evli gibisiniz niye kendimi strese sokayım diyodur. bu sebeple evlenmeden birlikte yaşamaya karşıyım ben

2 yıl beraberiz. Onunla cinsellik yaşamasaydın bu sefer aldatmaya kadar gidebilirdi. Malum, erkeklerden bahsediyoruz.

?? Al bir yanlış daha. Beni aldatmasin diye cinsellik yasamak. Canim sizin iliskiniz hic saglam degil kusura bakma. 15 sene kadar önünüzdeyim hayat tecrübesi olarak. Beklentilerinizin uymamasi zaten basli basina sorunken, bir de siz onun beklentisini ön planda tutmussunuz. Zihniyet problemi bu yani bence evli de olmus olsaniz bir gözü hep disarida olur böylelerinin. Ask sadece biz kadinlarin gözünü kör ediyor, erkeklerinki dört dönüyor. Inanin bir gecede yillari silip atiyorlar. Birbirimizi cok seviyoruz bize bir sey olmaz demeyin.

Söylemek istedigim ille de evlenin degil. Hadi sizi gectim ailenize saygisi yok. Bu kiz gizliyorsa demek ailesi karsi ayni evde kalmamiza, o zaman ben de onlara layik olayim davranayim düsüncesi bile yok. Yarin yakalansaniz babanizin karsisina cikip ben beyzasa'yi seviyorum izniniz olursa evlenmek istiyorum mu diyecek yoksa ya senin baban ne karisiyor koskoca adamim ben mi diyecek? Aile nedeniyle cikan ikinci, ücüncü kavga da kal selametle deyip gidecek mi? Dün vardi bir üye, 2 saat icinde 4 seneyi sildi diyen.

Ben yorum yapmasam daha iyi
Ama sana tersse ayrıl adam açık açık niyetinin olmadığını belli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…