Evliliğe yakınken bekaret sorunu

Benim düşüncem radikal olabilir ama bence geçmişiniz sizi bağlar. ..önemli olan o kişiden önce hayattaki hatalarınızı farketmis olmanız ...Cumleleriniz ve ifade tarzınız bana çok samimi geldi...Bence; temiz bir sayfa açın ve gerekeni yapıp tüm geçmişinizdeki hatalarla aynı yere gömün. ..
Siz böyle bir durumu itiraf ettiğiniz anda artık hep Eksikli noksanli olacaksınız. ..İnanın başka sebeple tartışma yasasaniz bile konu oraya bağlanır maalesef ...
Bir de sizin böyle bir "kusurunuz " var diye hep alttan alacaksınız çünkü o sizi bu kusurla kabullenmis yücelikte olacak ya!
Ben öyle herseyi anlat falan demem çünkü hickimse kimsenin Herseyini bilemez ve bilmeli mi o da ayrı!
Siz karşıya sadakatten ve o kişiden sonraki hayatınız için evli bile olmasanız henüz dürüst olmakla mükellefsiniz. ..ama her doğru her yerde soylenmez, bence....
Samimiyetinize guvendim ve sizi tebrik ediyorum farkindaliginizla. ...

Bakir degilse hic kasma arkadasim ne olabilir en fazla yani terkedilirsin dunyanin sonu mu bu ya seni herseyinle sevicek birini illa bulursun.
Bana daha once soyledigim gibi onceden fikirlerini alman konusu daha mantikli geliyor.Onun verdigi tepkiye gore sekil alirsin.Anlattigin kurgu olaya hea ben olsam asla kabullenmem diyosa yoluna bakarsin.Cok sevsen de mi diye sorarsin ona da evet derse eyvallahini ceker gidersin.
Sen onun bakir olmayasini icine sindirirken onun sindirememesi gibi bi olay sacmalik olur.
Sen onun senden oncekilerini takmicaksinda o mu seninkileri takicak yok ya var mi oyle adalet.
Takar mi icine dert olur mu diye soruyosun bence bu durumu kabullendigi zaman onu takmaz.
Soyle dusun ondan once de opustuklerin olmustu onla opusurken onlar hic aklima geldi mi senin hayir gelmedi.
Ee o özel anlarinizda onun da gelmez adam kalkip o anda ondan oncesini mi dusuncek sacma.

Hayatın basit bir kuralıdır: Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Yapmışsan sonuçlarına katlanacaksın. Erkek arkadaşınız sizi beklememişse siz de onu beklemezsiniz, bu kadar basit. Avrupalı kadınlar bu konuyu aşalı yıllar oldu. Türkiye'deki kadınlar da artık bunu aşmalı. Bu zihniyetteki (kendisi bakir olmayıp evleneceği kızdan bekaret bekleyen) erkeklerle lütfen evlenmeyin. Evlenmeyin ki soyları kurusun. Evleneceğiniz adamların görgüsünü, liyakatını, samimiyetini, masumiyetini biraz araştırın lütfen.

Bence anlatma. Bilmesine ne gerek varki senin gecmisin senin gunahin sen hatalarini anlamis tovbe etmisdin bidaha yapmamissin. Bu baskasini baglamaz yani eger bakire olsaydinda mutlaka biseyler yasamis olucajtin o zaman herkes evlenirken askim ben iki kere opustum sunla bunla, surami burami gordu, mu diyoruz kimse soylemiyo konu bekaret olunca soyleme geregi duyuyo kadinlar yine soyleme bakire olsaydin diger yasadiklarini soyluycekmiydin hayir. Sen allaha tovbe et allahtan baskasina zaten soz dusmez allah tovbe edeni kabul ediyoda insanogluda kim oluyo o yuzden soyleme insallah hersey yolunda gider merak ederiz seni sonra yine konu ac canim.

Söyleme de diktirme de.
Mantıklı bir insansa her seferinde kan gelmediğini bildiği için sormaz.

Diktirme ve anlatma da. Yani ikisini de yapma. İlk gece ne olduysa olur, eğer sorma ihtiyacı hissederse kendisi sorar o zaman anlatırsınız.

Kadınlar bu kafadayken bu pislik zihniyetin soyu kurumaz.

Evlilige yakinsiniz ve bu konular ucundanda olsa hic aranizda gecmedi mi? Senin yaptigin yanlis hic bisey yok,bu benim fikrim ve malesef toplumun algisi bu konuda cok dar. Kimi erkek takar kimisi takmaz, her erkek ilk olmak ister ama ilk olmadi diyede sevgisinden askindan vazgecmez. Sakin diktirmek gibi bir sey dusunme bence hayatin boyunca yasaminin merkezindeki insani kandiricak misin? yuzund bakarken hic uzulup aklina gelmiycek mi. Acik acik anlat ama pat diye soyleme once fikirlerini ogren ve ondan iyi tepkiler alabilecegin tarzda konus. Zor bir durum umarim cabuk asarsiniz aranizda

bence kesinlikle diktirme, kendine olan saygın için yapma bunu. diktirirsen vicdan azabı çekersin diye demiyorum ki vicdan yapılacak hiçbir şey yok diktirme konusunda bence. ama kendine saygısızlık.. eğer ki erk arkın daha önce ilişkiye girmiş ve senden bekaret bekliyorsa defolsun gitsin zaten. haa o bakirse eğer kiii hiç sanmıyorum ama eğer öyle ise o zaman bakire olmanı isteyebilir yalan söyleyip üzme kendini.

erk arkınla hiç geçmiş konuşmadınız mı? hiç önceki ilişkilerinden falan bahsetmedi mi sana? yada sana sormadı mı? bu zamana kadar birşey sormadı ise umursamıyordur belki. isteme olayı olmadan bu konuşmayı yapman lazım. ama direk ben bakire değilim diye değil tabi... yaa şimdiye kadar nasıl hiçbir sinyal almazsın ki ?? sana tavrı nasıl peki yakınlaşma çabası ileriye götürme teşebbüsü falan yada öpüşü dokunuşu ordan bile belli olur tecrübesi.

seni böyle kabul edecek birini bulursun diyen arkadaşlara da diyecek söz bulamıyorum ya! katilmişsin hırsızmışsın gibi!! neyi kabul edecek? biz kadınlar böyle düşündükçe erkekler yapmadıkları hovardalıkları bırakmayıp bakire kız arıyorum tavırlarından ömür billah vazgeçmezler!

konu dünyanın sonu imiş gibi yapma konuşmayı.. öncelikle erk arkını sorgula alttan alttan.. sonra da bi şekilde çıtlat hayatımda hatalar oldu gibi belki yada daha uygun bir cümle.. gerisi de akışına göre gider. sakın ayrıntıya girme ve sakın onun sonradan kullanabileceği kadar umursadığını falan düşündürme. geçmişim kimseyi ilgilendirmez havasında konuşmaya çalış ama tabi ukala da olmadan...

Hakkında hayırlı ise kalır hayatında umarım

en güzeli yalansız dolansız anlatmak,bakire olmayan birini kabul etmemek için karşındakininde bakire olması gerekir bence.kendin yap et karşındakinde ara oh ne ala.oldugu gibi anlat istemezse bu kadar sığ düşünen birinden kurtulduğun için dua et...

Durust olun , bi yuvanin yalan uzerine kurulu olusu sizi bi omur vicdan azabina surukleyecektir. ve hic bi yalan sonsuza kadat surmez unutmayin

gerçekten seviyorsa bin kere kızsa yine de gidemez. Ona öyle bir anlat ki, bu hatan için çok değersizmişsin, mahvetmişsin kendini, suçluymuşsun gibi değil de senin geçmişine saygı duyması gerektiğini, verilecek değerin onla ölçülmemesi gerektiğini zaten değerli biri olduğunu bildiğini söyleyerek.. Sen hatalarına bile saygı duy ki, o da sana duysun. Yarın öbürgün lafını dahi açamasın...

Seven erkek her türlü seviyor, dürüstçe söyleyin. Böyle büyük bir yalanla yuva kurmak cok zor...

Kendileri yattiklari kadinlarin sayisini skor gibi soyleyip evlenmeye gelince bakire kiz arayan turk erkekleri buralardaki diktirecegim diyenleri okusalar aglarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…