- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
Bence anlatma. Bilmesine ne gerek varki senin gecmisin senin gunahin sen hatalarini anlamis tovbe etmisdin bidaha yapmamissin. Bu baskasini baglamaz yani eger bakire olsaydinda mutlaka biseyler yasamis olucajtin o zaman herkes evlenirken askim ben iki kere opustum sunla bunla, surami burami gordu, mu diyoruz kimse soylemiyo konu bekaret olunca soyleme geregi duyuyo kadinlar yine soyleme bakire olsaydin diger yasadiklarini soyluycekmiydin hayir. Sen allaha tovbe et allahtan baskasina zaten soz dusmez allah tovbe edeni kabul ediyoda insanogluda kim oluyo o yuzden soyleme insallah hersey yolunda gider merak ederiz seni sonra yine konu ac canim.Merhaba arkadaslar
Çocukluğumda yaşadığım sıkıntıların arkasına sığınıp ondan böyle yaptım demiyorum kesinlikle.Ama bir takım sıkıntılardan sıyrılmak için diyim yanlış arkadaşlıklar edindim.Yapmamam gereken şeyler yaptım evet isteyerek yaptığım zamanlar da oldu.Bile bile ziyan ettim kendimi. Geçte olsa düzelttim kendimi.karşıma öyle biri çıktı ki.Sanki o hayatımda olmazsa hep eksik olacakmisim gibi hissediyorum. Sanki baba nedir ne yapar onda görüyorum gibi.Bana hep en güzel duyguları yaşatıyor. Fazla sevmekten dolayı kiskanip kafamda kurduğum saçma sapan şeyler oluyor bazen ama ona caktirmiyorum tabii öyle bir an oluyor ki saçma sapan düşüncelerimden utanıyorum. Velhasıl kelam fazla uzatmayayım. Bakire degilim.Bunun acısını yaşayıp içimde çoktan bitirmiştim taa ki o karşıma çıkana kadar. Şimdi ne yapacağım? Diktirmeyi düşünuyorum ama bu onu aldatma olur.Koca bir yalanla yuva kurmak, bunun dini boyutu(diyeceksiniz dini boyutunu düşünüyorsun ama evlenmeden birlikte olmussun). Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz o yüzden beni kırmayıp nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olur musunuz?Onu kaybetmek istemiyorum.Diyorum diktirsem bu sirri omur boyu icimde saklasam.Bir de soyledikten sonra kabul edip ilerde yuzume vurmasi ya da bana olan guveninin sarsilmasindan korkuyorum.Cunku bana cok guveniyor.Bakire lik konusunda ne düşünüyor ne kadar önem veriyor bilmiyorum bu tarz konuları hiç konuşmadık.
Hayatın basit bir kuralıdır: Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Yapmışsan sonuçlarına katlanacaksın. Erkek arkadaşınız sizi beklememişse siz de onu beklemezsiniz, bu kadar basit. Avrupalı kadınlar bu konuyu aşalı yıllar oldu. Türkiye'deki kadınlar da artık bunu aşmalı. Bu zihniyetteki (kendisi bakir olmayıp evleneceği kızdan bekaret bekleyen) erkeklerle lütfen evlenmeyin. Evlenmeyin ki soyları kurusun. Evleneceğiniz adamların görgüsünü, liyakatını, samimiyetini, masumiyetini biraz araştırın lütfen.
En mantıklısı her şeyi olduğu gibi anlatmak.
Diğer türlüsü vicdanınızı ömür boyu rahatsız edecek.
Sizi seviyorsa zaten kabullenecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?