Merhaba arkadaslar
Çocukluğumda yaşadığım sıkıntıların arkasına sığınıp ondan böyle yaptım demiyorum kesinlikle.Ama bir takım sıkıntılardan sıyrılmak için diyim yanlış arkadaşlıklar edindim.Yapmamam gereken şeyler yaptım evet isteyerek yaptığım zamanlar da oldu.Bile bile ziyan ettim kendimi. Geçte olsa düzelttim kendimi.karşıma öyle biri çıktı ki.Sanki o hayatımda olmazsa hep eksik olacakmisim gibi hissediyorum. Sanki baba nedir ne yapar onda görüyorum gibi.Bana hep en güzel duyguları yaşatıyor. Fazla sevmekten dolayı kiskanip kafamda kurduğum saçma sapan şeyler oluyor bazen ama ona caktirmiyorum tabii öyle bir an oluyor ki saçma sapan düşüncelerimden utanıyorum. Velhasıl kelam fazla uzatmayayım. Bakire degilim.Bunun acısını yaşayıp içimde çoktan bitirmiştim taa ki o karşıma çıkana kadar. Şimdi ne yapacağım? Diktirmeyi düşünuyorum ama bu onu aldatma olur.Koca bir yalanla yuva kurmak, bunun dini boyutu(diyeceksiniz dini boyutunu düşünüyorsun ama evlenmeden birlikte olmussun). Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz o yüzden beni kırmayıp nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olur musunuz?Onu kaybetmek istemiyorum.Diyorum diktirsem bu sirri omur boyu icimde saklasam.Bir de soyledikten sonra kabul edip ilerde yuzume vurmasi ya da bana olan guveninin sarsilmasindan korkuyorum.Cunku bana cok guveniyor.Bakire lik konusunda ne düşünüyor ne kadar önem veriyor bilmiyorum bu tarz konuları hiç konuşmadık.
Yani şöyle söylim evet bekaretı ilk yaşadığım da yaşadığım talihsizliklerden dolayı oldu, yani zevkimin peşine gitmedim.Hı sonra isteyerek devam ettim ve her defasında pismanlik duydum.Ama pismanlik duymamın sebebi toplumun dayattığı kurallardı bi nevi.Tabi aşık olduğum evlendiğim adamla ilk yaşamak da isterdim.Bu zamana kadar da 'beni seven böyle sevsin.ben kimseye soruyor muyum bakir misin diye düşünen biriyim ve kendime güveniyorum ayaklarımın üzerine de sağlam basıyorum. Kimseye muhtaç değilim kendimi bir yere kapak atmakla ilgisi yok. Ama hayatımında bana çok güzel bir hediye geldi ve ben o hediyeyi kırmak istemiyorum.
Nerden biliyorsunuz istemeyecegini belki kabullenecek adami tanimiyoruz ki belki dar goruslu kafayi zarla bozmus erkeklerden degil.O güzel hediye dediğin kişi bakire olmadığını bilse seni istemeyecek gerçekçi ol.Kendisi bakir olmasa bile.
Neyse, sitede ilgili bölüm var orada doktor bilgileri tecrübeler vs var.Senın gibi çok kişi bu operasyonu geçirmiş.
Zor ve stresli bir süreç ama sonuç alan var.
D DamlaTT yorumumu okudun mu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla söylüceksin, gerçekten çok iyi düşün. Yıllar sonra bile bu sebeple boşananları okuduk, erkek üye bike konu açtı seviyorum ama acı çekiyorum sizce napıyım diye. Nettede okudum çok defa erkek hazmedemiyo. Evet kabul edenler mutlu olanlarda var. Çok çok çok iyi düşün. Ki yorumlarında senin bakire olduğunu düşünceği şekilde hareketlerin olmuş, aksini duyduğunda bilemiyorum.Günümüzde erkekler bi kızla yatmayı ilişkiye girmeyi gurur sayarken, bunun ahlaki ve dini boyutunu zerre önemseden, evlenme vakti geldiği zaman el değmemiş kız olsun diye seçici olurlar. İroniye bak! Bakir olup bakire eş, sevgili isteyene saygım var. Cinselliğin ne kadar özel bişey olduğunun farkında olup hayvani duygularla hareket etmeyip bunu sevdiği insanla yaşayan ve ilişki süresince sadık kalan insanlara da saygım var. Ama o ilk yazdığım varya, asla yani.
Sen geçmişte bişiler yaşamışsın, pişman olmuşsun ve o sayfaları kapatmışsın. Bu senin geçmişin ve bu senin hesabın! Bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilsin. Ben bakire değilim benimle böle evlenir misin nasıl bişeydir ya. Ben bakireysem bakir olmayan erkek bana elini süremez çünkü erkektir yapar mantığında değilim, başkasına dokunuşu aklıma geldikçe tüketirim iki tarafıda. Erkek arkdaşın daha önce bi birliktelik yaşamadıysa ve aynı şekilde birliktelik yaşamamış birini istiyosa buna saygı duyup anlatman gerekir. Ama aksiyse eğer sakın anlatmak gibi bi hataya düşiyim deme. Önce kabul edebilir ama Türkiye'de bunu hazmetcek hoşgörcek kültürde, toplumda söz konusu değil. Bunu suratına vurabilir, bunu kafasndan atamayabilir çok çekersin gerçekten. Senin geçmişin, bu kadar özel bişey hele,sadece seni ilgilendirir canım. Dürüst ol söyle, seni seviyosa böle kabul edenlere karşılık şunu diyorum, asıl seven insan kabul edemez,bence.
Ne olursa olsun soyle diyenleri cidden anlamiyorum.Bakirelik benim icin onemli degil diyen bir erkek bile bazi zaman dusunur benden oncesi olmus iste ona da soyle miydi boyle miydi diye..Bence gecmisi anlatmamali.Elbet onunda birlikte olduklari olmustur.Bana erkek arkadasim senden once biriyle birlikte oldum diye gelip soylese ondan tiksinir nefretle bakarim omur boyu elimde olmadan.Belki ayrilirim bile.Ne yuzle gelip utanmadan bana anlatiyor derim hatta.Yapmissa bile bana yansitmamali.Kizi erkegi yok bu isin benim acimdan.Bence diktir ve bu konuyu unut tamamen.Asla da ona aciklama.Merhaba arkadaslar
Çocukluğumda yaşadığım sıkıntıların arkasına sığınıp ondan böyle yaptım demiyorum kesinlikle.Ama bir takım sıkıntılardan sıyrılmak için diyim yanlış arkadaşlıklar edindim.Yapmamam gereken şeyler yaptım evet isteyerek yaptığım zamanlar da oldu.Bile bile ziyan ettim kendimi. Geçte olsa düzelttim kendimi.karşıma öyle biri çıktı ki.Sanki o hayatımda olmazsa hep eksik olacakmisim gibi hissediyorum. Sanki baba nedir ne yapar onda görüyorum gibi.Bana hep en güzel duyguları yaşatıyor. Fazla sevmekten dolayı kiskanip kafamda kurduğum saçma sapan şeyler oluyor bazen ama ona caktirmiyorum tabii öyle bir an oluyor ki saçma sapan düşüncelerimden utanıyorum. Velhasıl kelam fazla uzatmayayım. Bakire degilim.Bunun acısını yaşayıp içimde çoktan bitirmiştim taa ki o karşıma çıkana kadar. Şimdi ne yapacağım? Diktirmeyi düşünuyorum ama bu onu aldatma olur.Koca bir yalanla yuva kurmak, bunun dini boyutu(diyeceksiniz dini boyutunu düşünüyorsun ama evlenmeden birlikte olmussun). Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz o yüzden beni kırmayıp nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olur musunuz?Onu kaybetmek istemiyorum.Diyorum diktirsem bu sirri omur boyu icimde saklasam.Bir de soyledikten sonra kabul edip ilerde yuzume vurmasi ya da bana olan guveninin sarsilmasindan korkuyorum.Cunku bana cok guveniyor.Bakire lik konusunda ne düşünüyor ne kadar önem veriyor bilmiyorum bu tarz konuları hiç konuşmadık.
P
Nerden biliyorsunuz istemeyecegini belki kabullenecek adami tanimiyoruz ki belki dar goruslu kafayi zarla bozmus erkeklerden degil.
Niye yalana yonlendiriyorsunuz belki kabullenecek onu durust oldugu daha cok sevicek nerden bilebiliriz ki bence denemeye deger.
Merhaba arkadaslar
Kesinlikle katiliyorum.herkeste pek dürüst maşallah. sen bakma buradakilerin dürüstlük ayaklarina. turk erkekleri bunu kolay kolay kabul etmez edenlerin çoğuda bunu başa kakar. burada okuyoruz. kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin. geçmişide kafandan sil. onune bak derim. sen ağlarken burdaki durustlerin hicbiri yanında Olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?