Evliliğe yakınken bekaret sorunu

Bekaret ile ilgili konuşmalar geçtiyse ve kendisinin bunu önemli bulduğunu söylediyse tabi ki söylemelisiniz, yalan söyleyecek bir durum yok bana kalırsa.

Ama size böyle bir şey sormadığı sürece bir şey açıklama gereği de duymayın.

bence söylemelisin, ileride bir şekilde ortaya çıkar, işler iyice büyümeden anlat bence.

Sana olan guvenini kaybetmesinden korkuyorsun ama diktirip soylemezsen bu tezini kendin dogrulamis olursun

Bazi arkadaslar demis diktirsin ilerde basina kakar diye ee evlenicegi adami da ona gore secicek yahuu.Madem bakire degilsin bunu dert etmiyecek ilerde basina kakmiyacak kadar olgunlukta biriyle evlenicek.Nisanlisi ilerde basina kakarsa o da kakar sende ayni haltlari yemisin diye.
Nisanlisi kindarsa isi zor tabi..

O güzel hediye dediğin kişi bakire olmadığını bilse seni istemeyecek gerçekçi ol.Kendisi bakir olmasa bile.
Neyse, sitede ilgili bölüm var orada doktor bilgileri tecrübeler vs var.Senın gibi çok kişi bu operasyonu geçirmiş.
Zor ve stresli bir süreç ama sonuç alan var.

P
Nerden biliyorsunuz istemeyecegini belki kabullenecek adami tanimiyoruz ki belki dar goruslu kafayi zarla bozmus erkeklerden degil.
Niye yalana yonlendiriyorsunuz belki kabullenecek onu durust oldugu daha cok sevicek nerden bilebiliriz ki bence denemeye deger.

Erkek arkadaşının düşüncelerinden yaşam tarzından az çok anlamalıydın aslında illaki erkekler kendilerini ele veriyor bu konuda. Dürüstçe anlatsan adam bu konuları aşmış biriyse anlayışla karşılar seni sevdiği için ama eğer bekaret takıntısı varsa kabul etse bile ilerde yüzüne vurabilir yani onun karakterini sen biliyorsun iyice düşün taşın.

E kendisi de masum değilmiş?
Sen niye diktirmek gibi küçük düşürücü bir şeyi kendine yapıcaksın..
İşine gelmezse keyfi bilir.

ben sunu anlamiyorum..ben senden once biriyle sevistim nasil denir?bunun acik konusmasi nasil olur?
adam gizli kalp hastasiysa kalpten gider ya...
bence agzini arayin,gozlemleyin bu konuya ne kadar deger veriyor.
gercekten deger veriyorsa ve kaldiramayacak gibiyse sessizce cikin hayatindan..yok sorun yapmiyorsa bence yasadiklarinizi anlatmayin.
diktirmekle neden yalan uzerine evlilik kurasiniz hem?o zaman burun operasyonu yaptiranlar cumle alemi mi kandiriyor?
ne yazik ki bu durum dogu toplumlari tarafindan dayatilan bekaret kulturunun sonucu..

Erkek arkadaşınıza bağlı. Eğer önem veren biriyse kabullenecegini sanmıyorum. Ama önem vermiyorsa sizi siz olduğunuz için seviyorsa kabullenecektir. Ama erkek arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız. Hayatınıza öyle ya da böyle devam edeceksiniz. Ya söyleyip kurtulcaksiniz.Ama önce ağzını arayın. Düşüncesi nedir. Ya da dediğiniz şeyi yapip susacaksiniz. Tabi içiniz ne kadar rahat eder bilmiyorum. Allah hayirlisini versin hakkınızda.

Yaa çok gülüyorum size ya biraz gercekci olun. Bakma sen burdakilerin dürüstlük rollerine girdiklerine. Sanırsın hic yalan söylememisler o mükemmel hayatlarını yalansız bi dünya üstüne kurmuşlar geç! Ister diktir, ister esnek de, ister ben bunu onceden yasadim de. Yeterki söyledigin şey yasayacagin mutluluga degsin eminim o da bakir degildir. Ama o saklamıyor dicek biri belki. Asıl problemde bu zaten. Sen niye geriliyorsun burda. Gerekeni soyle onu da en iyi sen bilirsin. Biz sadece yorum yapabiliriz kimse kimseyi yargilamasın.

herkeste pek dürüst maşallah. sen bakma buradakilerin dürüstlük ayaklarina. turk erkekleri bunu kolay kolay kabul etmez edenlerin çoğuda bunu başa kakar. burada okuyoruz. kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin. geçmişide kafandan sil. onune bak derim. sen ağlarken burdaki durustlerin hicbiri yanında Olmayacak.

Simdi gercegi soyle denince, saniliyor ki hikayedeki erkek korunuyor. Hayir efendim erkegi hic bir seye saymiyoruz . Iste sadece bu yuzden kadinin yasadiklarina ragmen dik durmasi gerektigini savunuyoruz ve boyle kadini asagilayan kucuk dusuren bir operasyonun gereksizligini de...

D DamlaTT yorumumu okudun mu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla söylüceksin, gerçekten çok iyi düşün. Yıllar sonra bile bu sebeple boşananları okuduk, erkek üye bike konu açtı seviyorum ama acı çekiyorum sizce napıyım diye. Nettede okudum çok defa erkek hazmedemiyo. Evet kabul edenler mutlu olanlarda var. Çok çok çok iyi düşün. Ki yorumlarında senin bakire olduğunu düşünceği şekilde hareketlerin olmuş, aksini duyduğunda bilemiyorum.

Ne olursa olsun soyle diyenleri cidden anlamiyorum.Bakirelik benim icin onemli degil diyen bir erkek bile bazi zaman dusunur benden oncesi olmus iste ona da soyle miydi boyle miydi diye..Bence gecmisi anlatmamali.Elbet onunda birlikte olduklari olmustur.Bana erkek arkadasim senden once biriyle birlikte oldum diye gelip soylese ondan tiksinir nefretle bakarim omur boyu elimde olmadan.Belki ayrilirim bile.Ne yuzle gelip utanmadan bana anlatiyor derim hatta.Yapmissa bile bana yansitmamali.Kizi erkegi yok bu isin benim acimdan.Bence diktir ve bu konuyu unut tamamen.Asla da ona aciklama.

Konu sahibi zaten bu isi kafaya koymus biz ne desek bos.
Ideal olani ssoylemesi tabii ama konu sahibi nin karari.

Eminmisin karsindaki kisinin bakir olmadigina ?
Eminsen o zaman senden oyle bir sey istemeye aslinda hakki yok.

Ama eger illa bakire istiyorsa ve soylemiyorsan bakire olmadigini, seni sen oldugun icin sevmiyecek, bunu kaldirabilecekmisin ?

Bence ilerde karsina iliski yasadigin insanlarin karsina cikmasindan ziyade, bu sirri sen tasiyabilecekmisin onu dusun.

Karsindaki kisi senden acik acik bakire olmani istiyorum dior ve sen sakliyorsan zaten bir de aldatmis olucaksin sevdigin kisiyi orasi da ayri muamma.

Senin karakterine bagli bence.
Icin nasil rahat edicekse onu yap.

Kesinlikle katiliyorum.
Soylemek kolay ama yapmak zor.
Elbette durust harika insanlar var, ama cogunluk durust olsaydi bu ulke bu halde olmazdi sanirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…