dürüstlük güzel tabiki ancak bu konudaki durustlugun kime ne faydasi olacak. konu sahibine mi nisanlisina mi ailelere mi mutluluk getirecek? su kisa omurde gecmise bu kadar takilip kalmaya gerek yok.Kesinlikle katiliyorum.
Soylemek kolay ama yapmak zor.
Elbette durust harika insanlar var, ama cogunluk durust olsaydi bu ulke bu halde olmazdi sanirim.
geçmiş kimseyi ilgilendirmez bence oturup birine ben geçmişte opusmedim opustum yatmadim yattim demek bana kucuk düşürücü geliyor. ona ne. ister hiçbirşey yapmadan evlenir ister operasyon gecirir. Vücut konu sahibinin vücudu. Hayat onun hayati. tamam evlenecek ortak bir hayatlari olacak ancak onun birde ozel hayati ve Kendine ait bir vücudu var bence.Simdi gercegi soyle denince, saniliyor ki hikayedeki erkek korunuyor. Hayir efendim erkegi hic bir seye saymiyoruz . Iste sadece bu yuzden kadinin yasadiklarina ragmen dik durmasi gerektigini savunuyoruz ve boyle kadini asagilayan kucuk dusuren bir operasyonun gereksizligini de...
Söylemek zorunda değilsin bence söylersen eşin olacak insanın güvenini tamamen yıkarsın adamın aklına türlü türlü şeyler gelir kimle yaptın sadece bir kişiylemi yaptın ya evlendiğimizdede o kişiyle karşılaşırsan hertürlüsü gelir ve sana şuanda duyduğu sevgiçok çok azalabilir madem oda seni çok seviyor git diktiriyomusun ne yapıyorsan onu yap Allaha sığın seni affetmesi için onada evlenince dörtdörtlük eş olarak vicdanını öyle rahatlat bazı arkadaşlar çok seviyorsa seni kabullenir demiş ama çok seviyorsa sevdiği kızın başka biriyle olmuş olabileceğini kabullenemez bence hakkında hayırlısıTeşekkür ederim.Sanirim ahirette çekmektense hatalarimin bedelini bu dünya da ödemek isterim tabii.Ama çocukluğumdan beri hep mücadele ettim.Ben yoruldum biraz istemesemde işin kolayınà kaçmayı düşünmeye başladım. Ama kandırıp evlenirsem evet, vicdanımı susturamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?