Evliliği zehir olanlar...

evime çıkmak yasak işte anlatamyorum ki kapı sini kitlemek ble yasak saten dubleks gibi yani giris ler bir ben bir yere gidince dan kayinnam kur caliyo hep kuran okuma ya çıktım iki saat tir orda ne yapıyor sun diye kaynatam üstüme yürüdü tek yatak toplamak için gidiyorum evi me

Ben baştan böyle olacağını bilemedim tamam şikayet ediyor diyorsunuz ama öyle darda yım ki yani çıkma bir sokak ta gibi yım daha neler neler var bunlar en basitleri gerçekten

Evet canm haklısın yani ispat etmem gerek tam anlamı le ama şunu da biliyorum ki ispat da etsem eşim vazgeçmez onlar dan gibi nişanlı iken düşkün değilim ben annem Gil e önceliği m sen olursun derdi hep
Canım ya işin zor ozamn burda sen yinede kndini ezdirme ailenin arkanda oldugunu göster yanii beterinde beter i dedikleri bu olsa gerek.işte bunlar varya inan hp iyi insanların ii glinlerin basına gelio kötü olan dişini gösterio cünki onada ne yapsalar sasıyolar.sen üzülme allah herseyin hakkından gelir elbet

taşınırM maddi imkan var ama eşim asla çıkmam bu evden annem Gil in yüzünü yer eğdir mem hayırsız evlat olmam diyor ya bunun hayırsız evlat ile ne ilgisi var Dyrum kendi bildiğin ı okuyor

Ben de yeni evliyim. Ne eş, ne kayınvalide, ne kayınpeder, ne görümce ne de elti sorunum yok. . Çok şükür. Bizim de sorunumuz bu aralar maddi. . İlla ki bi şey olmasa bi diğer şey dert olup çıkıyor insanın karşısına. Dertsiz insan, dertsiz evli yok sanırım. Allah hepsinin sabrını, çıkış yolunu da göstersin inşallah. Sadece dua ediyorum. Deli gibi de iş arıyorum tabi ki.

Ya bir de size bişey daha daniscam şimdi bizim bu evler yıkılacak mütahit ler ev yapacak bize de dört daire veriyor lar herkez e bir tane düşüyor o zaman ayrılma imkanmız var ama kayinnam tabiki kurdu senaryo yu gene sizı karsimda ki daire. d oturt cam ömür boyu ayırma ya cam sızı gene birlikte yiyip içecez diyor öyle olursa burda kin den bir farkı olmaz ki sırf o evler içi sabrettm ben biraz da ya aslında kura ile çıkacak ama karşım da ki ev sahibi kim e çıkarsa ona para veri cem sein evin ile değişecek sen gene karsim da olcaksin dyo eltim de var ama kayinnam ben sessiz oldum için beni istiyor

Ya eşim e nasıl anlatma li yım her yolu denedim bana hep fesat diyor annem iyi kötü olan sensin diyor artk kendim den ble şüphe eder oldum

Ya bir de size bişey daha daniscam şimdi bizim bu evler yıkılacak mütahit ler ev yapacak bize de dört daire veriyor lar herkez e bir tane düşüyor o zaman ayrılma imkanmız var ama kayinnam tabiki kurdu senaryo yu gene sizı karsimda ki daire. d oturt cam ömür boyu ayırma ya cam sızı gene birlikte yiyip içecez diyor öyle olursa burda kin den bir farkı olmaz ki sırf o evler içi sabrettm ben biraz da ya aslında kura ile çıkacak ama karşım da ki ev sahibi kim e çıkarsa ona para veri cem sein evin ile değişecek sen gene karsim da olcaksin dyo eltim de var ama kayinnam ben sessiz oldum için beni istiyor

Evet. Kaynanan belli bi yaşa gelmiş, görmüş geçirmiş artık. Sen onun bu sıkıcı hayatına bi renk, bi stres topu olmuşsun. Sesin de çıkmıyor. O yüzden tabi ki seni ister. Senin eşinle aran bozuldukça keyif yapıyor. Seninle uğraşmak hayatın rengi olmuş onun için. Sıkıcı hayatı seninle şenlendiriyor resmen. Allah bildiği yapsın. Eşinle konuş, ikna et, uzak oturun.

Ya mecburen orda yiyoruz yukarda herseym var buzdolabı bulasik çamaşır makinası si hersey var ama kayinnam yukarı da ki buzdolabını çalıştırmak yasak haberin olsun ddi yemek pişir cem tüp yok eşim almıyor kayinna m Gil de almıyor ayrı yiyip içmeye lim diye

Ya eşim e nasıl anlatma li yım her yolu denedim bana hep fesat diyor annem iyi kötü olan sensin diyor artk kendim den ble şüphe eder oldum

Bak bi de ne olursa olsun kötüleme derim. Hep ters teper bu. Güzelce çek. Ama orası da ince iş. Ben de yapabilir miyim böyle bi durumda bilemiyorum.

Canm eğer bunlar normal bir insan olsa lar di gider dim babamin evine eşimi zora koşar dim evi ayırma dan gelmem o eve diye ama bunlar çok farklı bunlar da vicdan merhamet hiç bir şey yok yani eşim gelmez olan çocuğu ma olur

şimdi de olan hem çocuğuna hem sana olacak yani kalırsanız zarar daha büyük bence..

kayinnam çocuğu ma yemek yedirme me filan da izin vermiyor bu çocuk benim sen sadece doğurdn o kadar diyo bende olur mu öyle şey o benim kızm sen babannesi sin dedim günler ce kustu kustugu zaman karı koca küser ler ya benim kaşığım çata lim sofra dan çekilir işte eziyet eziyet

Evet eşimin tutumu nu soracak siniz her defa sin da annesinin tarafini tutuyor bana senin kalbin kötü fesat sin diyor annem bilmeden yapıyor diyor ya annesinin iki laf in dan biri oğlum anne babasın dan başka kimseye hesap vermez değer de vermez diğerleri gelip geçici der yani bana demek istiyor
Yemin ediyorum yine sinirden şakaklarim zonkladi. Icimden neler diyorum sen tahmin et. Birak kizim ya ana ogul ne halleri varsa gorsunler. Sen hizmetci misin usak misin? Bir insanda vicdan olur ya. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Sen kac kurtar kendini bu zalimlerin elinden. Yazik degil mi sana. Anan babam yok mu? Sonraki yorumlRi okumadim

Yemin ediyorum yine sinirden şakaklarim zonkladi. Icimden neler diyorum sen tahmin et. Birak kizim ya ana ogul ne halleri varsa gorsunler. Sen hizmetci misin usak misin? Bir insanda vicdan olur ya. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Sen kac kurtar kendini bu zalimlerin elinden. Yazik degil mi sana. Anan babam yok mu? Sonraki yorumlRi okumadim

Ben de sizin gibi oturduğum yerden çıldırdım okurken Ama
Konu sahibi boşanmak istemiyor Bunun için bir şey yapmak da istemiyor
Sadece kuru şikayet

Ya kaç kez dene dim gidemiyorum kızım yokken kendi mi balkondan aşağı at ma yi düşündüm yapacak tim gerçekten ben sadece size basit olanları anlattım daha neler var

Ya boşanmak istiyorum ama lise terk ım ve söyle de birsey var anne evinde nası olur hayat bilmiyorum işim yok elim de para m yok kuru şikayet değil biraz da öneri istedim sizden kimse ye anlata miyorum çünkü

Back
X