Evliliği zehir olanlar...

Benim bir tanıdığım teyze vardı da o da senle benzer şeyler çekmiş, kendi annesi de öyle davranmış kvsi de, ama kadının gidecek geri yokmuş çocukları var mesleği işi yok çekmiş 20 yıl, sonra adamın pavyonu içkisi kumarı da var hep sonra sonra biraz düzenliyor çocuklar büyüyünce bir daha aldatinca yani ilk kez aldatinca kadın yeter deyip boşanmaya çalışıyor ama o zaman artik
düzeliyor ilişkileri . sonra kayınvalidesi de diğer tarafa gidince adam da değişiyor ama tee 60-70 yasinda artik 40 sene gecince. Yani bacim bu adamlari da kvleri de duzeltmek coo zor.

Tavrinizi koyun gerekirse hergun kavga edin evinizi ayirin kendinizi ezdirmeyin sizi ve coxugunuzu kaybetme korkusu olsun biraz o kadinida allah bildigi gibi yapsin insallah

Evet yasadklarmi hak edecek gerçekten birsey yapmadım Rabbim kimse ye göstermesin herkez in mutluluğunu daim etsin siz dedik ten sonra düşündüm eve gerçekten hala eşi mi seviyorum diyorum tuhaf gerçekten

Evet yasadklarmi hak edecek gerçekten birsey yapmadım Rabbim kimse ye göstermesin herkez in mutluluğunu daim etsin siz dedik ten sonra düşündüm eve gerçekten hala eşi mi seviyorum diyorum tuhaf gerçekten

Allah bizede o sevgiden versin diyelim artik kardes :)
sabah surat asinca aksama kadar sinir oluyorum adama.
birazdan anlayis lazim tabiki bizlere.

Aile më anlatıyorum canm ama annem sabret diyo ama şiddet uyguladığı nı söyledim saten tlf açamıyorum annem e sürekli dinliyorlar çünkü kaç kez yakaladım ay da bir kez de gitme şansm var birinde annem eşim ile mülakasa etti daha fazla getir diye eşim yürü gidiyoruz dedi kalktı aslında o gün annem ağladı hamile olduğum için gittim annem de gitme kal sen mutlu değil sin demişti şimdi de o gün bile kalma din ben ağlar ken sabret şimdi diyor ya konya gibi bir yer olduğu için laf dan söz den de korkuyor insan

Fazla anlayış da iyi deil canm benim ki de fazla kabul ediyorum ama su an beynim durdu ne yapıcamı bilmiyorum sim di de babasınin arabasi nin lüks bir araba ile değiştir cek mis halbuki çok da güzel arabasi var ama ben kıyafet isteyince parası yoktu bayram dan beri birsey Alma adım kendi me saten bayram da da annem almıştı

Konya.. Bilirim.. Aslinda anlattiginiz an tahmin ettim orasi oldugunu. Dusunuyorun senin yerinde olsam napardim diye, bulamiyorum, bosansan da seni rahat birakmazlar gibime geliyor. Ki bir de torun var. Bosandigi esini.. diye baslayan bir suru 3. Sayfa haberi var, oyle bir sey olmasindan korkarim acikcasi, hepsi ayri psikopatmis cunku. Tek basina disari da cikamiyorsun anladigim kadariyla. Yine de boyle bir hayati cekemezdin gibi geliyor. Hala nasil esimi seviyorum diyebiliyorsun onu da anlamadim. Bence is cikmakta. Bir kere ayrildin mi o evden, ins gerisi gelir. Liseyi disardan bitirirsin, kac yasinda kadinlar yapiyor, daha 21 yasindasin. Kaynanam kocam deme, once kendine bak, sen istemezsen asla bu hayat bitmiycek. Kizinin buyudugunu dusun, onu da kullanirlarsa, sana yaptiklarini ona da yaparlarsa, dayanabilecek misin. Birak inceldigi yerden kopsun, Allah a tevekkul et, bi cikis yap, ins gerisi gelecektir. Gerekirse konyadan bile gidersin sonra.

Evet eşimin tutumu nu soracak siniz her defa sin da annesinin tarafini tutuyor bana senin kalbin kötü fesat sin diyor annem bilmeden yapıyor diyor ya annesinin iki laf in dan biri oğlum anne babasın dan başka kimseye hesap vermez değer de vermez diğerleri gelip geçici der yani bana demek istiyor

Yemın ederım şu tıplerı saçından bırbırıne bağlayıp yokuş aşağı surunduresım gelıyor yahu .

Allah razı olsun bahar valla evet görüşlerin çok doğru yani tam üstüne Bastin konya böyle bir yer tek başıma daha hic bir yere çıkma dim bırak tek başına kimse ile fazla bir yere çıkma dim ama ayrı eve çıkınca denemek istiyorum yani ayrı eve çıkma dan bosa na mam çıkıp onun tadını almak eşi mi degistirmek istiyorum belki imkansız ama böyle bir kırsal kesim de Bosan mak ölüm gibi yani

Arkadaşım sen neyi kime ispatlamaya çalışıyorsun. Ben burda okurken fıtık oldum sen ne yapmaya çalışıyorsun. Hayir yani cok sabirliyim arkadaşlar bakin yada ben ne acilar çekiyorum bakin mi demeye calisiyosun. Bune arkadaşim böyle yasantinin i. S. Sen ne kendini nede cocugunu düşünüyorsun. O kiz seni gorerek büyüyecek. Onun durumunu bi dusunsene annesi sürekli eziyette calisiyo hizmetci ezik büzük sessiz sakin bi kadin. Ya diyecek hayat demekki boyle bizim boyle olmamiz gerekiyo deyip oda senin gibi olacak yada böyle hayat olmaz ben annem gibi olmicam deyip yarin birgün intihara kalkisacak. Ki boylesini gördüm ben 1 sene once 16 yasindaki kiz atti kendini 5.kattan. kv arkadasinin kiziydi. Olmedi ama hala sakat. Ailesini begenmiyo niye iste senin duzenin gibi bi hayati vardi. Canim kimse kv iyi gecinemez onlara sorsan onlarda gelinleriyle gecinemez ama seninki resmen zulüm. Olmaz böyle sey buna ya dur diyeceksin yada cekeceksin burda bizler sana ne kadar akil versekte is sende basliyo sende bitiyo. Senin cesaretin yokki daha bizden akil istiyorsun. Ne istediğini biliyomusun sen acaba. Yoksa sirf icini dokmeye bizide sinimaya mi calisiyosun

O evde senin hala duruyo olman mantıksız. Allah sana da soracak kendine zulmettirmeye devam ettigin icin. Ne eş ne anne ne baba nede kv senin sagligindan psikolojisinden daha onemli degil tabi bunu seninde bilmen gerekiyo gerci bilseydin bu zulme dur derdin ya basindan neyse. Kendine acimiyosan evladina aci ona bunlari yasatma. Yarin birgun ya o kv kizini kendine ceker hepsi birden sana yuklenir yada kizin senin gibi olmamak icin kacar gider iyi düşün. Bizim sana verdigimiz akillar disaridan içi bilemeyiz senin anlattığın gibi eksik mi var fazla mi. Vicdanini dinle kal diyosa ayni seyleri yasamaya devam edip susacaksin yok vicdanim bişeyler yap yeter artik diyosa ne yapacaginida iyi biliyosun. Bizim soylememize gerek yok. Ayrica sen yine o evde iyi yaziyorsun kk ya. Esim gorse okusa diye korkmuyo musun bak sonra bu konusulanlar icin de dayak atmasin sana.

Benim yorumum biraz farkli bir açıdan olacak canım. Durumuna cok üzüldüm öncelikle allah yar ve yardımcın olsun. Esinle muhabbetini arttirmaya caliş derim. Ve bence bir is bulup maddi olarak kendine guvenmelisin.esini ikna etmeye calis. Is bul hem hergün k.v gormek zorunda kalmazsin hemde ailede soz hakkin olur. Daha cok gençsin.egitim durumunu ve yasadigin sehiri bilmiyorum ama istanbuldaysan ismek kurslari var meslek öğretiyor. Egitimin yoksa.disaridan bitiricem de. Kizim annem cahil d3mesin de. Yap biseyler. Daha hayatin baharindasin. 35 -40 yasina geldiginde hala bunlarla ugrasmak.istemiyorsan

35-40 yasina geldiginde hala bunlarla ugrasmak istemiyorsan ve bosanacak gucu kendinde bulamiyorsan -ki bosan demiyorum. Mucadele edebilirsin diyorum-. Ikna et kocani Bir is bul derim.

Ben tahmin edebiliyorum durumunu. Çalışmadığın için rest çekmence evdeki konumun zorlaşıyor. Burda olay erkekte bitiyor. Ben evliliği şöyle görüyorum evlendiysen o adam veya kadın artık senin en değerlin en özelin olmalı, hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diyoruzya... Kayın validene diyecek tek lafım var: böylelerinin yatacak yeri yok. İnsana şu eziyet yapılır mı? O kadın senin torunu taşıyor ya hadi kadının değeri yok o çocuk senin kanından senin canından ya. 9 aylıkken halı sildirilir mi? Sana beya bebeğe bir şey olsa o vicdan azabıyla nasıl yaşayacaktı? Katilden ne farkı kalacaktı? Eşin bunu göremeyecek kadar çocukmuş mu diyim salakmış mı diyim... Bildiğin süt kuzusu... Azıcık erkek olsa karısına sahip çıkardı. Bence bu aileye büyük bir ders vermek lazım. Rest çekmelisin bence. Eşin seni seviyorsa sevgisi üstün gelecektir. Anasını alıp birlikte dünyaya kazık mı çakacaklar? Sonuçta senle giriyor aynı yatağa, senle yaşıyor aşkını. Seni annesinin yerine koyar ama annesini senin yerine koyamaz.

Canm eğer bunlar normal bir insan olsa lar di gider dim babamin evine eşimi zora koşar dim evi ayırma dan gelmem o eve diye ama bunlar çok farklı bunlar da vicdan merhamet hiç bir şey yok yani eşim gelmez olan çocuğu ma olur
Tüylerim diken diken oldu gerçekten allah ıslah etsin. Bi gün gelir sizi unutup kendi dertlerine düşerler ama kalp kırıklıkları kalır malesef

Eşim ne yapsın hiç birşey olma mis gibi davrandi doğum yaptım hastane den ilk gün kaldır di beni gene temizlik yaptırdı annem vardı onun yanında seslenme di onları resmen kovdu gidin gidi ben kızınıza bakarım ddi annem de çalışıyor o yüzden gitti yani gitmek zorunda kaldı neyse kayınPeder de gitmişti o yüzden hemen eziyet e başladı
Doğum yaptığınızın ilk günü temizlik için kaldırdı sizi ve sizde kalktınız yaptınız yani. Burada kusura bakmayın ağır olacak ama akılsız sizsiniz. Yapmayın efendim bi tarafını yırtsın kadın ama kalkmayın ne münasebet! Siz kendinizi düşünmezsrniz kv niye düşünsün. Siz suçlusunuz. Azıcık canınızın kıymetini bilin.

Canm eğer bunlar normal bir insan olsa lar di gider dim babamin evine eşimi zora koşar dim evi ayırma dan gelmem o eve diye ama bunlar çok farklı bunlar da vicdan merhamet hiç bir şey yok yani eşim gelmez olan çocuğu ma olur
Nasıl yani bunlat normal insan olsalar evi ayırırdım vs. Ne demek? Anormal olunca mı çekilir kılınıyor bu saçmalıklar. Burada da saçmalayan sizsiniz kusura bakmayın! Onlat zaten vicdansız düşünmezler siz niye rüzgarın yaprağı savurduğu gibi savruluyorsunuz onların önünde. Madem aileniz var!

Ya evet aslında tek suç lu eşim şöyle birsey var kayinnam in arkasin da dim dik kaynatam var her zaman Savun mus onu ama eşim yapmıyor burda bir tartışma olsa adam haklı da olsa haksız da olsa gözü ile gördüğü halde gelin suçlu diyor eşim de seslenmyo saten ben hiç bir dediklerine seslenmë dim böyle bir tartışma ani iki kez oldu kayinnam ayıl di bayıldı acile götürt tu kendini akşam da söylemesi ayıp mangal yaptı k sanki hasta olan o değil gibi yedi çünkü hepsi numara
Tek suçlu eşiniz değil sizdw suçlusunuz! Bu kadar saçmalığa katlanacak kadar düşünme yetinizi mi kaybettiniz! Bırakın Allah aşkına. Akıl sahibi olan çıkarı olmayan hangi kişi bu saçmalıklara katlanır söyleyin bana! Siz insansınız farkında mısınız? Mağdur edebiyatını bırakın bir birey ve insan olduğunuzu hatırlayın. Bişeyler yapmaya başlayın koruyun kendinizi.

Ya hayat ne acı bazen nadir de olsa güzel ama neyse benim sorunm kayınValide ile ha hafife alınacak ve üç beş tane de deil o kadar çok ki anlat Sam sayfa lar almaz çok darda yım öyle zorda yım ki yani
Bir insanda kiskanma yada illede benim dediğim olacak ben anneyim egosu varsa işin zor

Eşin gelmesin, biterse de bitsin.

Bu pisliklere hizmetçilik yapacağına evlere temizliğe git babanın evinde otur.
Günlük en azından 100 tl ye gül gibi geçinir gidersin.
Bari psikolojin sağlam kalır.

Yaş 21, hayatın kabus, bahanen çocuğun.

Yapma, etme çek git.
Eşin eşek gibi gelsin peşinden, gelmiyorsa da anasıyla koyun koyuna yaşasın.
3,5 ay ağlar düzelirsin.

Bu ne be!

Back
X