Evliliği zehir olanlar...

hatırlarsan sana konunu açarken eşinin tutumundan bahset demiştim,ona göre yorumlayalım diye...ne yazıkki eşin adaletsiz ve vicdansız bir insan.bu tipleri iyi bilirim sen kvnin seni döverkenki videosunu bile çekip eşine göstersen olayın üstünü kapatmak ve seni suçlu göstermek için elinden geleni yapar.ne yazıkki böyle bir eşle çözümün yok gibi.ama sen yine de eşinle ciddi bir konuşma yap bu böyle olmaz gibisinden.geri adım atmazsa aileni devreye sok artık.kocanın dövdüğünüde anlatki annene,o da durumun ciddiyetini anlasın(gerçi kaynananın uyguladığı baskının yanında bişey değil eşinden dayak yemek.şiddetin devamı olduysa o ayrı.)ailen gelsin bi dişlerini göstersinler kaynananlara...ama bu yolun sonunda kaynananlarla papaz olup ayrılmakta var(bana kalırsa ayrıl zaten)ama sen bunu istemediğin için iyi düşünmelisin.enine boyuna tart düşün ama sessiz kalma artık

Dün karşıma alıp konuştum ağladım. epey eşime biraz da blof yaptım ağzıma bütün evde ki ilaçları doldur dum yukarı çıkınca dedim öldür cem kendi mi yada kesi cem dedim o da zorla ağzım dan haplari çıkarttı ya sadece göz dağı vermek için yaptım o da tamam dedi evler belli olacak kira da ayrı olalım birde öyle deneyelim Özür dilerim dedi ama hep böyle diyor sonra annesi gazı veriyor dönüyor umarım bu sefer dönmez

Gene eşim den şiddet gördüm ama o bana vurdukça bende ona vurdum neymiş sofra ya yeşilligı koyma yi unutmsm anne si de usul ca kalktı yeşillik getir di surat beş karış normal de ister ya kalk getir diye neyse evimiz e çıkınca başladı dört dört luk olacak sin demeye bende açtım ağzı mi allah sizin belanı zi versin anne nin hiç bir yaptığı görmüyor sun dedim bir tokat attı inan Felegm şasti ben önceden de çok ezik yetişti m ama yapamam Bosanamam sevmiyorum istmyorum eşim ı artk ilişkiye girerken bile midem bulanıyor ama yapamiyorum tükürdüğümu yalamak dan korkuyorum

çekmek de istimyorum yola da getiremiyorum bana sen şeytan sin dedi artk ayrı yatıyoruz kafa mi duvarlara vurdum sinir den küt küt hiç içi aci ma di yapma deme di annesi yapsa üzüntü ddm olurdu allah kahretsin kocami da anası ni da allah onları bildiği gibi yapsın

Annem Gil sonuna kadar arkam da olsa bende giDerim hem onların durum u da belli şaşırdı m gerçekten şaşırdım inanma yan yazma sin benim durum um da olan bir allah kulu varmı kafa yi yemek üzere yım ya eden kendine eder bu kadar burda çabalayaca ma bir dava açsam demi ama kendi m de o gücü bulamiyorum sevmiyo beni yüzüne söyleyin ce aşırı sinirleniyo ama seven insan asla kiya maz önce den ben onu severken kıya maz dim ama su an sevmediğim için kaybetmek den de korkmuyor m sadece bu lanet konya nin insanların dan korkuyorum

Nasıl yapı cam arkadaşm kızı ma yazk saten bu şeytanlar in elinden hadi kendim den geçtim
kızına asıl orda kalırsan yazık
büyüyünce senin kızın o evde yetişip normal bi psikolojiyle, normal bi evlilik yapıp, iş güç sahibi falan mı olucak
senin gibi ezik büzük, dayak yiyen, hizmetçiliği normal gören, insanlar tarafından itilip kakılmayı normal sana biri olucak
o şiddetin dozu gün geçtikçe artıcak o evde
çık git, annene git, kadın sığınmaya git
kalk başka şehre taşın, yeni bi hayat kur sığınma evindeyken
iş bulsunlar çalış, mutlulukla büyüsün kzın, dayakl, korkuyla değil

Çık evden git ailenin yanina hemen iş bul kızıninda caresine bak bi yakinina birak maasinla bosanma davani ac tabiki bunlar senin kendini ve kizini ne kadar onemsediginle alakali seyler kendine deger ver yasin kucuk seninde sevilip sevmeye ilgi gormeye ihtiyacin var ya kizin ilerde onu dovuncemi bosanmak isticeksin ?

Evet kız olduğu için daha kötü ve bazen göruyo şimdi çanta mi hazırla yıp babam ı ara ya cam bugün mu gitme li yım yarın mi yarın a kadar vazgeçebilirim en iyisi hemen arama

o evde kalmaya devam ettiğin sürece, sustuğun sürece, yaptıklarının daha fazlasını yapıcaklar
nasılsa karşılarınaçıkıp hesap soran yok
sen hesap sorsan da dayak yiyip susup oturuyosun
ne olucak da ne değişicek sanıyosun bilmem
bari baban sahip çıksın, seni sahipsiz gördükçe azıtıyo bunlar

Evet kız olduğu için daha kötü ve bazen göruyo şimdi çanta mi hazırla yıp babam ı ara ya cam bugün mu gitme li yım yarın mi yarın a kadar vazgeçebilirim en iyisi hemen arama

Kesinlikle bugun gitmelisin yarina yine vazgecmis ve yine dayak yemeyi bekliceksin. Yapma yasin daha cok genccc :((( emin ol uzulsende insallah gunun birinde mutlu olacaksin

Bu forumda bir konuyu şimdiye kadar ilk defa baştan sona kadar okudum. Ama gözlerim doldu resmen. Bu nasıl bir hayattır yaa. ! Siz gencecıksınız henüz.. neden hiç ses çıkartmadnız,nedn tavrınızı koymadınız en başından. ! Tabiri caizse HÖYT bile dememişsiniz,diyememişsiniz. Suç önce sizin,sonrada kocanızın :@ Eşinizler her ALLAhın günü bu konuyu açın ve Önce güzellikle konusun,boşanmakla,çocuğunuzu gitmekle tehdit edin ama kndinizden emin olun biraz. ! Annesine gelince atara atar gidere gider yapınn. Ama eşinizin yanında değill . nasını bile köşeye sıkıştırıp tehdit edin hatta. Alın mutfktn bıck dayayın o karının boğazına göz dağı vermek için tabikii. ''Bana bak kadn sen bni daha tanıyamamışsın. benimm evliliiğimi bozamıcksın,yuvamı yıkamıcksın,buna izin vermicem ve tez zamnda biz buradandefolup gidicez. Sen de tek başına klacaksın. Bir daha hiçbirimizi göremicksin '' Deyin. Size bunları yazdığım için çook üzgünüm. Kendime bile şaşırdım. Ama o kocanızın size söylediklerini ve anasının size yaptıklarını okuyunca şöyle bakıyorumda az bile yazmışım dıyorum. ALLAH ONLARI ISLAH EYLESİN,SİZİ DE RABBİM BU HAYATTAN BİR AN ÖNCE FELAHA ERDİRSİN ! :'(

Şunları okudukça kendi hayatıma evliliğime BİN şükür ettim. Varsın ailemden 14 saatlik uzakta olayım. Ailemin dibinde olmayım. Ama evim Huzur koksun !!!

Back
X