- 18 Kasım 2015
- 72
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi mutlulukneydi
Amin bunun böyle olacağını biliyor dum babam açtı annem e anlattım uyku sersemligi ile dedi ler yarın salim kafa ile konuşalım yat uyu üzülme dedi ler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradım
Ay istisnalar hariç nevale insanlar çoook.. varrrr .. laf sokucu,dedıkoducu,hiç bir sey beğenmezler. bi kulp bulurlr vs s :/Hiç bir fikrim yok ama bu şekilde olan İller sadece iç anadolu bölgesin de var eminm Maraş çok daha güzel yaşaniilir bir yer dir ben insan in da çok sıcak kanlı olacağıni düşünüyorum
Keyifli olmaz mi hic aslan oglu kendisini savunmak icin sana dayak atmis.Ya eşim anneme bulasik yıkattin diye bana şiddet uyguladı yani annesi hiç bir iş yapmayacak halbuki o kadar genç ve diri ki anneme neden bulasik yıkattryosun dedi canm annem ısrar etti yoksa ben yapardım dedim Napim oğlum yapıyorum işte yaranmak için dedi akşam kavga ettik dayak yedim kayinnam o kadar keyifli ki ona duyurma mak için elim den geleni yaptım ama duydu işte öyle keyifli ki sabah dayak yedim ya ya sabah lari aynı vakitde sofra ortada olacak eğer biraz geç hazırlansin Savat surat günler ce küser ler
Canm benim o zaman ne yapacaksın sende kocanin yanında canın annecim diye dolanip durcaksin kocan yokken ağzının payını verceksin kocana soyleyincede annem ben seni canimdan çok seviyorum sen niye bana böyle yapıyorsun diye oynayacaksin. Sonra kocanin yanında öyle tatlı davranıp yokken kötü davrandığını ispatlayacaksin. Sesini kaydet yaptıklarını kaydet ama kaydederken de sen iyi davran o kötü davranmis olsun bak annen beni kotuluyo ama artık dayanamıyorum ondan sesini kaydettim. Ben senide ailenide çok seviyorum ama bunlar oluyooor aşkım dersin biraz mantıklı ol.AnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruzsadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo
Ya evet aslında tek suç lu eşim şöyle birsey var kayinnam in arkasin da dim dik kaynatam var her zaman Savun mus onu ama eşim yapmıyor burda bir tartışma olsa adam haklı da olsa haksız da olsa gözü ile gördüğü halde gelin suçlu diyor eşim de seslenmyo saten ben hiç bir dediklerine seslenmë dim böyle bir tartışma ani iki kez oldu kayinnam ayıl di bayıldı acile götürt tu kendini akşam da söylemesi ayıp mangal yaptı k sanki hasta olan o değil gibi yedi çünkü hepsi numara