- 19 Ocak 2024
- 45
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi merveebu18
-
6 yıllık evliliğim günlerce kuma için yediğim dayak aldatılmam sonucu 2 çocukla babamın evine geldim farklı şehirler de olduğumuz için ikameti babamın memleketine almam gerekiyor adli yardım almak için adresimi eşimin evinden babamın evine almam evdeki eşyaalarımı almama engel olur mu
Oldum darp raporunda aldım dün gece bıktığımın benimde csnımın olduğunun farkına vardım şimdi boşanmak için mahkeme acıcam ama adresi almam gerekiyor adres değişikliği sıkıntı çıkarırmıMadem farklı memlekete oturuyorsunuz, size bu iğrenç muameleyi layık gören adamdan hemen şikayetçi olun.
Oldum darp raporunda aldım dün gece bıktığımın benimde csnımın olduğunun farkına vardım şimdi boşanmak için mahkeme acıcam ama adresi almam gerekiyor adres değişikliği sıkıntı çıkarırmı
Öldürmekle tehdit ediyor bişey almaya kalkarsan diyopüüüü! madem beyfendi kuma getirmeyi kendine hak görmüş, iki evi geçindirecek parası var demek ki. eğer donuna kadar almak diye bir şey varsa donuna kadar alın lütfen
Ne alıcaksın altın mücevher mi giysi mi? Mobilya mı?Öldürmekle tehdit ediyor bişey almaya kalkarsan diyo
İyi bir avukat bulmanız gerekiyor. Uzaklaştırma kararı aldırın polis eşliğinde gidip eşyalarınızı da alırsınız. Ayrıca çekişmeli olarak davanızı açıp maddi manevi tazminatınızı da alın. Kim bu ne sanıyor kendini? Hakkınızı hukuki yollarla arayın tehditten de ayrıca ceza yer.Aldatma sebebiyle de tazminat öder.Öldürmekle tehdit ediyor bişey almaya kalkarsan diyo
Mobilya aldım forn yardımından gelen parayla ev eşyası carNe alıcaksın altın mücevher mi giysi mi? Mobilya mı?
Yani keşke hakkın olanı alabilsen ama kuma getiren, kadın döven, ölümle tehdit eden bi ayıdan canımı kurtarsam kardır diyip giderim ben. En azından polisle avukatla hareket et yalnız yapma bişey can güvenliği içinMobilya aldım forn yardımından gelen parayla ev eşyası car
Darp ve tehdit için dün gece şikayetçi oldum aldattığına dair mesajlaşmaları var elimde eve ssabaha kadar dışarda fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorum avukatı Baro verecek kendi imkanlarımla avukat tutmam imkansız gelirim yok cevimde 500 liram var sadeceİyi bir avukat bulmanız gerekiyor. Uzaklaştırma kararı aldırın polis eşliğinde gidip eşyalarınızı da alırsınız. Ayrıca çekişmeli olarak davanızı açıp maddi manevi tazminatınızı da alın. Kim bu ne sanıyor kendini? Hakkınızı hukuki yollarla arayın tehditten de ayrıca ceza yer.Aldatma sebebiyle de tazminat öder.
Öyle yapıyorum ztn başka caremde yokYani keşke hakkın olanı alabilsen ama kuma getiren, kadın döven, ölümle tehdit eden bi ayıdan canımı kurtarsam kardır diyip giderim ben. En azından polisle avukatla hareket et yalnız yapma bişey can güvenliği için
Evde boş boş yatmayım diye herhaldeGeçmiş olsun. Yalnız adamın daha yeni ağır bir kaza geçirdiğini, sgkdan çalışamaz raporu aldığını, bir sürü sağlık sorunu olduğunu, işten ayrıldığını falan yazmışsınız kısa süre önce. Bu herif bu kadar sıkıntının içinde o haliyle ne şeytanlıklar yapmış. Ayranı yok içmeye atla gider s…çmaya diye boşa dememişler
Öyle olmuş cidden. Sakat, çalışamayan, işi gücü olmayan adam nasıl kuma bulmuş? Aç karnını doyurmuş da bir de kuma bulması mı kalmış?Evde boş boş yatmayım diye herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?