- Konu Sahibi merveebu18
Öldürmekle tehdit ediyor bişey almaya kalkarsan diyo
Ölüm tehtidi aldığınız içinde ayrı bir şikayette bulunun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öldürmekle tehdit ediyor bişey almaya kalkarsan diyo
Başına kıyametler gelse açlıktan ağzı koksa uçkurundan vazgeçmeyen insanlar var, Allah korusun. Allah böylelerle karşılaştırmasın bir de kadını dövmüş bu halde.Öyle olmuş cidden. Sakat, çalışamayan, işi gücü olmayan adam nasıl kuma bulmuş? Aç karnını doyurmuş da bir de kuma bulması mı kalmış?
Öyle olmuş cidden. Sakat, çalışamayan, işi gücü olmayan adam nasıl kuma bulmuş? Aç karnını doyurmuş da bir de kuma bulması mı kalmış?
SabahaÖyle olmuş cidden. Sakat, çalışamayan, işi gücü olmayan adam nasıl kuma bulmuş? Aç karnını doyurmuş da bir de kuma bulması mı kalmış?
Kişisel eşyamı aldım ama tamamını değil tabikide polis eşliğinde gidip aldım geceBaşına kıyametler gelse açlıktan ağzı koksa uçkurundan vazgeçmeyen insanlar var, Allah korusun. Allah böylelerle karşılaştırmasın bir de kadını dövmüş bu halde.
Konu sahibi, bildiğim kadarıyla normalde evi terk eden kusurlu sayılıyor ama sen darp raporu almışsın dava açacaksın o yüzden öyle olacağını sanmıyorum. Polis eşliğinde eşya almaya gidebilirsiniz ama ev eşyası değil kişisel eşyalarınızı alabilirsiniz sanıyorum şu aşamada
Bulundum darp roparu da aldım sırdımda kocaman değnek içi izi var doktor darp var dedi eşimde darp ettiğini kabül ettiÖlüm tehtidi aldığınız içinde ayrı bir şikayette bulunun.
Bulundum darp roparu da aldım sırdımda kocaman değnek içi izi var doktor darp var dedi eşimde darp ettiğini kabül etti
Darp raporu aldıysan şikayetçi olduysan uzaklaştırma kararı al. Evden sen ayrılma o ayrılsın. Boşanma davasını da aç. Bu süreçte sen çocuklarınla düzenini bozma o bozsunOldum darp raporunda aldım dün gece bıktığımın benimde csnımın olduğunun farkına vardım şimdi boşanmak için mahkeme acıcam ama adresi almam gerekiyor adres değişikliği sıkıntı çıkarırmı
Böyle pislikler korkutuyor insanı, lütfen kendinize dikkat edin .Boşanana kadar yalnız çıkmayın dışarı, ailenizden birisi olsun mutlakaBulundum darp roparu da aldım sırdımda kocaman değnek içi izi var doktor darp var dedi eşimde darp ettiğini kabül etti
Burada normal bir erkek yok yalnız.Bu denli şiddet gösteren adam her şeyi yapabilir.Kalacak yeri olmadığında adam daha da hırçınlaşabilir.Bence hiç zıtlaşmaya gerek yok,bir an önce kendini kurtarmaya bakmalı.Evi de batsın böylesinin kendisi de .Darp raporu aldıysan şikayetçi olduysan uzaklaştırma kararı al. Evden sen ayrılma o ayrılsın. Boşanma davasını da aç. Bu süreçte sen çocuklarınla düzenini bozma o bozsun
Aldım ama ev onun üstüne evde kalamasın ya ailene yada kadın sığınmaya gideceksin dedi memürlarDarp raporu aldıysan şikayetçi olduysan uzaklaştırma kararı al. Evden sen ayrılma o ayrılsın. Boşanma davasını da aç. Bu süreçte sen çocuklarınla düzenini bozma o bozsun
Hür değilKuma dediğiniz kadın yabancı asıllı mı?
Hayır kadın da kocam da Türk
şerefsiz. ayranı yok içmeye iki karı istiyor keyfineÖldürmekle tehdit ediyor bişey almaya kalkarsan diyo
26 yaşım 98 doğumluyumKonu sahibi kaç yaşındasınız?