• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim biti yardımcı olur musunuz

Öyle olmuş cidden. Sakat, çalışamayan, işi gücü olmayan adam nasıl kuma bulmuş? Aç karnını doyurmuş da bir de kuma bulması mı kalmış?
Başına kıyametler gelse açlıktan ağzı koksa uçkurundan vazgeçmeyen insanlar var, Allah korusun. Allah böylelerle karşılaştırmasın bir de kadını dövmüş bu halde.
Konu sahibi, bildiğim kadarıyla normalde evi terk eden kusurlu sayılıyor ama sen darp raporu almışsın dava açacaksın o yüzden öyle olacağını sanmıyorum. Polis eşliğinde eşya almaya gidebilirsiniz ama ev eşyası değil kişisel eşyalarınızı alabilirsiniz sanıyorum şu aşamada

Öyle olmuş cidden. Sakat, çalışamayan, işi gücü olmayan adam nasıl kuma bulmuş? Aç karnını doyurmuş da bir de kuma bulması mı kalmış?

Onun gibi beş para etmez o kadar çok kadın var ki bulmakta hiç zorlanmamıştır.

Sabaha
Başına kıyametler gelse açlıktan ağzı koksa uçkurundan vazgeçmeyen insanlar var, Allah korusun. Allah böylelerle karşılaştırmasın bir de kadını dövmüş bu halde.
Konu sahibi, bildiğim kadarıyla normalde evi terk eden kusurlu sayılıyor ama sen darp raporu almışsın dava açacaksın o yüzden öyle olacağını sanmıyorum. Polis eşliğinde eşya almaya gidebilirsiniz ama ev eşyası değil kişisel eşyalarınızı alabilirsiniz sanıyorum şu aşamada
Kişisel eşyamı aldım ama tamamını değil tabikide polis eşliğinde gidip aldım gece

Böyle tipleri ayaklarından ters astıracaksın görecek o zaman kumayı da tehdit etmeyi de. Pislik şerefsiz

Oldum darp raporunda aldım dün gece bıktığımın benimde csnımın olduğunun farkına vardım şimdi boşanmak için mahkeme acıcam ama adresi almam gerekiyor adres değişikliği sıkıntı çıkarırmı
Darp raporu aldıysan şikayetçi olduysan uzaklaştırma kararı al. Evden sen ayrılma o ayrılsın. Boşanma davasını da aç. Bu süreçte sen çocuklarınla düzenini bozma o bozsun

Bulundum darp roparu da aldım sırdımda kocaman değnek içi izi var doktor darp var dedi eşimde darp ettiğini kabül etti
Böyle pislikler korkutuyor insanı, lütfen kendinize dikkat edin .Boşanana kadar yalnız çıkmayın dışarı, ailenizden birisi olsun mutlaka

Darp raporu aldıysan şikayetçi olduysan uzaklaştırma kararı al. Evden sen ayrılma o ayrılsın. Boşanma davasını da aç. Bu süreçte sen çocuklarınla düzenini bozma o bozsun
Burada normal bir erkek yok yalnız.Bu denli şiddet gösteren adam her şeyi yapabilir.Kalacak yeri olmadığında adam daha da hırçınlaşabilir.Bence hiç zıtlaşmaya gerek yok,bir an önce kendini kurtarmaya bakmalı.Evi de batsın böylesinin kendisi de .

Kuma yı kumar sandım ya yorumlardan afyon patladı benim🤢🤢🤢 erkek cocugun falan mı yok, bu zamanda kuma diye bir şey mi kaldı kuma olarak gelen neyin kafasını yaşıyor kesin suriyeli falandır iğrenc bir adamdan kurtuluyorsun bence, boyun eğmemene sevindim delillerle aldatıldığını ispatlada ev falan varsa tamamen kendine iste, şok oldum ya cahile bak

Malesef süriyeli değil 2 de oğlum var kadına sen olmasan başkası olacak o kumayı alıcam demiş hepsinin erkan resimleri var elimde hatta karakolda telefonun parasını ben verdim diyerek benden telefonu aldı polisler geri alıp bana verdi

Back
X