• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim biti yardımcı olur musunuz

O kumayı kuma sokarım vallahi. Polis eşliğinde alabilirsiniz arkadaşlar demiş zaten. Bu adamdan bir an önce uzaklaştırma kararı da alın

Evet ama tek o değil birsürü kadın var hayat kadınından tutun böylelerine kadar

Böyle birinden kurtulduğunuz için sevinmeniz lazım. Böyle çok fazla kadınlarla kafayı bozan adamlar 80 yaşına gelmeden asla uslanmaz. Bu yüzden yerinize kuma olarak gelecek o akılsız ama kendini akıllı zanneden kadını iyi günler bekliyor.

Aldım ama ev onun üstüne evde kalamasın ya ailene yada kadın sığınmaya gideceksin dedi memürlar
Ev onun üstüne de olsa çıkarttılar o yasağı. benim bi tanıdığım vardı ev onun üstüneydi eşini şiddet uygulayınca kadın evden gönderdi uzaklaştırma kararı ile. Ama bilemiyorum da

Ev onun üstüne de olsa çıkarttılar o yasağı. benim bi tanıdığım vardı ev onun üstüneydi eşini şiddet uygulayınca kadın evden gönderdi uzaklaştırma kararı ile. Ama bilemiyorum da
Yokmuş ailesi herşeyi çok yakın zarar verirler sana ya kadın sığımaya yada ailenin yanına gideceksin dedi polis

Internet de 4 eş konusu yine cok popüler. Böyle konularin artmasina sasirmam acikcasi

Bende farkındayım son zamanlarda internette kadınları şeytanlaştırarak, tahakküm altına alınması gereken aciz varlıklar olarak gösteren bir grup türedi. Aynı grup kadınların, kariyerinden tutun kaç yaşında ve hangi yaşta biri ile evlenmesine kadar karışır oldu.
Ayrıca erkeğin doğası gereği çok eşli olduğu için çok eşliğin erkeğin hakkı olduğunu savunuyor. Ne yazık toplumda karşılıkta bulmaya başladılar.

Bundan sonra nasıl yapacaksınız.Esyalar derken normal giysi vs ondanmi yoksa beyaz eşya mobilya ondanmi bahsediyorsunuz mahkeme durumunda fatura kimin üzerine kesildiyse eşya alırken kimin üzerine ise onundur.Dava açar ve faturada onun adı varsa sıkıntı olur evet.Aslinda konu toplum normalleştirmek bilmemne değil konu evliliğin hayat sigortası olmadığını anlamak evlendim çocuk var ömür boyu böyle gidecek dememek anlamamız gereken tek şey paramızı kazanmak.Bunu farketmeyen her kadın bence bir şekilde bu noktaya geliyor.İsin gerçeği bu

Bende farkındayım son zamanlarda internette kadınları şeytanlaştırarak, tahakküm altına alınması gereken aciz varlıklar olarak gösteren bir grup türedi. Aynı grup kadınların, kariyerinden tutun kaç yaşında ve hangi yaşta biri ile evlenmesine kadar karışır oldu.
Ayrıca erkeğin doğası gereği çok eşli olduğu için çok eşliğin erkeğin hakkı olduğunu savunuyor. Ne yazık toplumda karşılıkta bulmaya başladılar.

Aynen öyle. Dini de alet ediyorlar. Bir kadina düzgün koca olamayan herifler 4 kadindan zirvaliyor. Önce bir adam olabilin bir

Back
X