- 19 Ocak 2024
- 45
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi merveebu18
Yok kadın karın giderse demiş kabul etmemişKuma dediğin kadin gelip senin evine yerleştimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kadın karın giderse demiş kabul etmemişKuma dediğin kadin gelip senin evine yerleştimi?
O zaman darp ettiğini vs kabul ettiğine göre adam sizi boşamak derdinde. Ki kadın eve gelebilsin.Yok kadın karın giderse demiş kabul etmemiş
Aynen öyleO zaman darp ettiğini vs kabul ettiğine göre adam sizi boşamak derdinde. Ki kadın eve gelebilsin.
Eşyaları vs almazsanız kadın hazır kurulu eve gelecek. Kocanız planı kurmuş.
26 yaşım 98 doğumluyum
O zaman boşanın gitsin. Boşanmayı istiyorsunuz değil mi?Aynen öyle
Yok kadın karın giderse demiş kabul etmemiş
Evet istiyorumO zaman boşanın gitsin. Boşanmayı istiyorsunuz değil mi?
Evet ama tek o değil birsürü kadın var hayat kadınından tutun böylelerine kadarKadında hem kötü hem işini biliyor.
İnşallah hayırlısı budur çocuklarımı almaz bndeÇok gençsin. keşke bu kadar erken evlenmeseydiniz. Ama bir yandan da erken yaşta ondan kurtulmanız iyi olmuş.
İnşallah hayırlısı budur çocuklarımı almaz bnde
Devlet bu adama çocuklarını verir mi sence? Öleceksin bu adamın elinden hemen git eşyalarını al polis eşliğindeİnşallah hayırlısı budur çocuklarımı almaz bnde
Evet ama tek o değil birsürü kadın var hayat kadınından tutun böylelerine kadar
Ay okurken sinirlendim. Kuma nedir ya!!
Ev onun üstüne de olsa çıkarttılar o yasağı. benim bi tanıdığım vardı ev onun üstüneydi eşini şiddet uygulayınca kadın evden gönderdi uzaklaştırma kararı ile. Ama bilemiyorum daAldım ama ev onun üstüne evde kalamasın ya ailene yada kadın sığınmaya gideceksin dedi memürlar
Yokmuş ailesi herşeyi çok yakın zarar verirler sana ya kadın sığımaya yada ailenin yanına gideceksin dedi polisEv onun üstüne de olsa çıkarttılar o yasağı. benim bi tanıdığım vardı ev onun üstüneydi eşini şiddet uygulayınca kadın evden gönderdi uzaklaştırma kararı ile. Ama bilemiyorum da
Internet de 4 eş konusu yine cok popüler. Böyle konularin artmasina sasirmam acikcasi
Bende farkındayım son zamanlarda internette kadınları şeytanlaştırarak, tahakküm altına alınması gereken aciz varlıklar olarak gösteren bir grup türedi. Aynı grup kadınların, kariyerinden tutun kaç yaşında ve hangi yaşta biri ile evlenmesine kadar karışır oldu.
Ayrıca erkeğin doğası gereği çok eşli olduğu için çok eşliğin erkeğin hakkı olduğunu savunuyor. Ne yazık toplumda karşılıkta bulmaya başladılar.
Yok öyle birşey. Ev aile konutu. Evlendikten sonra aldıysanız ortak. Kaldı ki kira olsa bile ortak, kadının hakkı var...Aldım ama ev onun üstüne evde kalamasın ya ailene yada kadın sığınmaya gideceksin dedi memürlar