Valla seni yargılayanlar sonuna kadar haklı kimse psikoloji falan zırvalamasın
Sana örnek vereyim anla canım eski kocamdan hakaret küfür vs. yüzünden boşandım konum da vardı hatta burda
orda demiştim ki hatta kendimi geçtim aileme de söylediği lafları kaldıramadım en yisini yaptım taviz tavizi doğurur
Ben sizden kocamla barışım mı diye yazmadım yazdıklarımı iyi okuyun ya iyi okuyun sadce korkuyorum dıyorum napacagımı bılmıyorum demeye getırdım kocamla yıne barıscam mı dedim???? Korkularımı dıle getırıyorum kimsenin beni aşşağlamasına kücümsemesine hakkı yok ben eşimi zaten şikayeyte bulundum ben size kendımle ılgılı konusuyorum ama anlamak ıstemıyoruanuz cunku ınsanları yargılamak hosunuza gıdıyor ki böyle devam ederse de aşşağalamak şikayetlerim çoğalacak
Ben sizden kocamla barışım mı diye yazmadım yazdıklarımı iyi okuyun ya iyi okuyun sadce korkuyorum dıyorum napacagımı bılmıyorum demeye getırdım kocamla yıne barıscam mı dedim???? Korkularımı dıle getırıyorum kimsenin beni aşşağlamasına kücümsemesine hakkı yok ben eşimi zaten şikayeyte bulundum ben size kendımle ılgılı konusuyorum ama anlamak ıstemıyoruanuz cunku ınsanları yargılamak hosunuza gıdıyor ki böyle devam ederse de aşşağalamak şikayetlerim çoğalacak
Lütfen bu adama dönme lütfeennArkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Sen suçlusun benim evladının başına verir vermez orası takdir ilahi ama sen bı evlat olarak önce kendine bak anneni ayaklar altına alan sensin sevgimi dibine kadar yaşadım Ankara'dan aşirete gelin gittim bok gibi bı hayat yaşadım sevgisine micarim ben restimi çektim ki eğer senin o musfettenin yasattigini benim anneme yasatsaydi onun alnini karislarim öle adamı bı kaşık suda boğarim değil sevmek onun için sen bı aynaya bak gerekirse bı iki tokat at kendine gel rica ediyorum kendine gelDilerim Rabbimden allah cocugunuzun başına vermez.. verirse de dilerim rabbimden sizi de aşşağalayan olmaz.
rabbim kimseye vermesin tabi de sende kendini bu duruma sokma iş sende bitiyor millet kaç evlilik yapıyor olmuyor yapamıyoruz diyor 2.ci evliliği hatta 3. evlilliği yapıyorlar kendilerine saygıları var en azından annenize çok acıdım kadın bile boşa o zaman demiş allahtan bi tokatta sizden yememiş anneniz nasıl öyle dersin diye ayıp kendine yazık ediyorsunDilerim Rabbimden allah cocugunuzun başına vermez.. verirse de dilerim rabbimden sizi de aşşağalayan olmaz.
Uzaklaştırma kararı alın kendi s... GitsinArkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Bugün bunu yapan yarın tekme tokat döver, yine kapıya koyar sizi. kimbilir kaç çocukla. İş işten geçmeden açın davayı, kararı veren o hareketleri yaparak p olmuş zatenEvde benimşe kalmıyor zaten kovdum onu evden.. mesajlar yazıyor çok pişmanım affet diye evliliği yıkma sanki ben bozuyorum evliliği adam yollatıo kapıma
burada sorman bile acayip. en çabuk şekilde boşanmalisin. sonucu ne olursa olsun.Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?