Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

Ben sizden kocamla barışım mı diye yazmadım yazdıklarımı iyi okuyun ya iyi okuyun sadce korkuyorum dıyorum napacagımı bılmıyorum demeye getırdım kocamla yıne barıscam mı dedim???? Korkularımı dıle getırıyorum kimsenin beni aşşağlamasına kücümsemesine hakkı yok ben eşimi zaten şikayeyte bulundum ben size kendımle ılgılı konusuyorum ama anlamak ıstemıyoruanuz cunku ınsanları yargılamak hosunuza gıdıyor ki böyle devam ederse de aşşağalamak şikayetlerim çoğalacak

peki sizin korkulariniz neler? yani bosanmakdan neden korkuyosunuz? Annenize el kaldirmis küfür etmis anneniz hicmi bisey demio size? babaniz yokmu? aileniz hicmi arkanizda degil? biraz anlatsaniz belki sizi anlayabiliriz... ama su anlatiklariniz karsisinda bosnamakdan olabildigince uzaklasmakdan baska bi yol göremiyorum acikcasi

Seni anlıyorum benimde erkek arkadaşım şiddet noktasına geldiği halde kaç kere affettim sırf ayrılınca üzüleceğim için. Ama artık göze aldım ve ayrıldım kendime saygım kalmamıştı psikolojin gitgide kötüye gidiyordu. Seninki çok ağır şeyler yapmış artık tek kurtuluşun ayrılmak. Sen şuan bağımlı bir ilişki kurmuşsun ve zamanla atlatacaksın. Annene buny yapanı affedersen ömür boyu kendini affetmezsin ve bu adam yakın zaman da yine bir pislik yapacaktır. Çocuğunuz var mı bu arada

kime şikayet ettin eşini? hani annen o sabah yurtdışına çıktı diye gidememiştiniz şikayete?
çocuğunda mı var senin?

Anneni seni döven b.k ye diye evden kovan eşin nasıl oldu da evi terk edip gitti.
Komşuda yattık bizi kapıya attı dediğin adam evden gitmez
Çocuğunuz var mı? Ne kadar oldu evleneli
Çalışıyor musunuz? Bir mesleğiniz var mı?

Kişiden kişiye göre değişir kimisi için net boşanma sebebi, bir daha o yaratığın suratına bakmama sebebi, kimilerine göre de olabilir böyle şeyler insanlık hali siz hangi gruptan oldığunuza karar verin ama sanırım bu zamana kadar taviz verdiniz. Yaratık normal bi insandı da bir sabah uyandı böyle olmadı ya.

Lütfen bu adama dönme lütfeenn lütfen bu kadar kötü olaydan sonra rezilliklerle dolu kocanı anlattıktan sonra bir süre ortadan kaybolup ona geri dönmee!!!! Uyuyamam uykularım kaçar içime dert olurrr. Senin uçuruma doğru yuvarlananan evliliğinden söz etmiyorum bile. Lütfen yapma

Anneme değil vurması hakaret etmesi hakkında kötü konuşsa bile 5çoçuğum olsa açlıktan öleceğimi bilsem beni öldüreceğini emin olsamda öyle adamın nikahın altında kalmaktansa ölümede aç kalmayada herşeye razı olurum daha kötü ne olabilir ki korkmayın o adamdan sizede kimseyede kendinede bir faydası olmaz cesaretli ol kurtar kendini

konu başlığı "evliliğim bitiyor lütfen yardım edin değil"
Anneme hakaret edip vuran ve evden kovan pislik adam dan boşandım ve kurtuldum olsaydı daha iyi olurdu..

seni de geçtim annene yapılan bu şeylerden sonra bizden yardım istemek yerine soluğu mahkemede alman gerekirdi..
Kısacası
Hemen "BOŞAN"

Dilerim Rabbimden allah cocugunuzun başına vermez.. verirse de dilerim rabbimden sizi de aşşağalayan olmaz.
Sen suçlusun benim evladının başına verir vermez orası takdir ilahi ama sen bı evlat olarak önce kendine bak anneni ayaklar altına alan sensin sevgimi dibine kadar yaşadım Ankara'dan aşirete gelin gittim bok gibi bı hayat yaşadım sevgisine micarim ben restimi çektim ki eğer senin o musfettenin yasattigini benim anneme yasatsaydi onun alnini karislarim öle adamı bı kaşık suda boğarim değil sevmek onun için sen bı aynaya bak gerekirse bı iki tokat at kendine gel rica ediyorum kendine gel

Dilerim Rabbimden allah cocugunuzun başına vermez.. verirse de dilerim rabbimden sizi de aşşağalayan olmaz.
rabbim kimseye vermesin tabi de sende kendini bu duruma sokma iş sende bitiyor millet kaç evlilik yapıyor olmuyor yapamıyoruz diyor 2.ci evliliği hatta 3. evlilliği yapıyorlar kendilerine saygıları var en azından annenize çok acıdım kadın bile boşa o zaman demiş allahtan bi tokatta sizden yememiş anneniz nasıl öyle dersin diye ayıp kendine yazık ediyorsun

Uzaklaştırma kararı alın kendi s... Gitsin

Evde benimşe kalmıyor zaten kovdum onu evden.. mesajlar yazıyor çok pişmanım affet diye evliliği yıkma sanki ben bozuyorum evliliği adam yollatıo kapıma
Bugün bunu yapan yarın tekme tokat döver, yine kapıya koyar sizi. kimbilir kaç çocukla. İş işten geçmeden açın davayı, kararı veren o hareketleri yaparak p olmuş zaten

Bence seninki sevgi degil bagimlilik. Bendede öyle sanirim nisanlima alisdigim icin sevgi ask diye diye. Basima gelmedik olay kalmadi hepsine sustum. Azicik gözlerini ac saga sola bak inan bana. Gözlerin acilinca kendin ondan nefret ediceksin

Senin annen olan kadına üzüldüm ben.
Benim anneme dokunacak adam anasının karnından doğmadı. Onu cehennemin en dibine kadar kovalardım herhalde.
Sen de diyosun ki yuvam yıkılmasın onu bırakırsam üzüleceğim. Yazıklar olsun sana.

burada sorman bile acayip. en çabuk şekilde boşanmalisin. sonucu ne olursa olsun.

Allah size sizin gibi evlat vermez umarım. Annenize yapılanlar bile o adamı boşamak için yeterliyken siz hala onsuz yapamam diyorsunuz. Annenize çok üzüldüm. Elin beş para etmez pisliğine beni değişen evladım olsa ne yapardım bilmiyorum. Benimde kızım var kınamak istemiyorum sizi. Sizin gibi olmasın kimsenin evladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…