Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Evde benimşe kalmıyor zaten kovdum onu evden.. mesajlar yazıyor çok pişmanım affet diye evliliği yıkma sanki ben bozuyorum evliliği adam yollatıo kapımaKızım git boşa bu adamı başka adammı kalmadı yaaa delimisin
Bosan kendine ailene bir iyilik yapmak istiyorsan bosan bir kere yapan hep yapar senide döver hatta öldürür aklın varsa barismaEvde benimşe kalmıyor zaten kovdum onu evden.. mesajlar yazıyor çok pişmanım affet diye evliliği yıkma sanki ben bozuyorum evliliği adam yollatıo kapıma
Evde benimşe kalmıyor zaten kovdum onu evden.. mesajlar yazıyor çok pişmanım affet diye evliliği yıkma sanki ben bozuyorum evliliği adam yollatıo kapıma
E o zaman affet tabi, sana siddet uyguladigi yetmemis, bida anacigina siddet uygulamis. Ama olsun pismanmis, simdilik affet seni veya anneni bidaha döverde hastalik ederse, affetmezsin. Amaannn bosver o zaman da affet. Anneni veya seni döverek öldürürse affetmezsin. Gerci seni öldürmezse sen yine affet.
Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Söylediklerinizde başdan sona kadar haklısınız da üzerime bukadar gelmeyin nolursunuz ben zaten bitirme tarafdarıyım ama aklım karıştığı için zaten burda paylaştım hala kendimi rüya içinde sanıyorum benim içinde kolay değil
Şartlar da çok elveriyor hani hayatınız 4 4 lük ya güllük gülistanlık eşiniz size prenses annenize kraliçeler gibi davranıyor böyle adam bulmuşsun tabi ki onsuz yaşayamazsın canım !!Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Güzel kardeşim evlilik böyle bir şey degil.Peşimden koştuğum yok benimle yaşamıyor zaten duygularımı paylaştım buraya.. rapor felan yapılamadı cünkü olay gecesi sabahı annem yurtdısına cıkıyordu o yüzden bişeyler yapamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?