Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

Aaaaaa yeter ama! Şaka mısınız anlamadım ki!
Hadi dayak yiyip kendi susup pusan, ailesi arkasında olmayan, işi gücü olmayan, üstüne çocuklu insanları katlanıyorlar diye bir nebze anlarım... yine kabul etmem ama Allah yaşatmasın belki gerçekten çıkış yolu dediğim gibi olmuyordur diye anlarım.

Ama anneme el kaldırmak ne demek!
Ne demek anneme kufretmek?
Gece kapının önüne koymak...
Konu-komşuya rezil etmek...
Takıl anacıgının peşine çık git o evden.

Yok ya bu kadar küçük şeyden evlilik mı bitirilirmis gül gibi kocan var

Kızım iyi misin sen? Uzulcem diyorsun hala, yuh artık ya seni geçtim artık annene bile el kaldıran adamin koynuna girmeyi nasıl miden kabul edecek artık?

Evde benimşe kalmıyor zaten kovdum onu evden.. mesajlar yazıyor çok pişmanım affet diye evliliği yıkma sanki ben bozuyorum evliliği adam yollatıo kapıma
Bosan kendine ailene bir iyilik yapmak istiyorsan bosan bir kere yapan hep yapar senide döver hatta öldürür aklın varsa barisma

Ayrılma yazık... adam napıyoki affet..
Arada beyninizide çalıştırın yaaa. Adam en son öldürmemiş yani. Bırak onuda yapsın rahat et.. napıcam ayrılırsam üzülürüm ayrılmazsam üzülürüm. Allah akıl fikir versin ne diyelim

Evde benimşe kalmıyor zaten kovdum onu evden.. mesajlar yazıyor çok pişmanım affet diye evliliği yıkma sanki ben bozuyorum evliliği adam yollatıo kapıma

E o zaman affet tabi, sana siddet uyguladigi yetmemis, bida anacigina siddet uygulamis. Ama olsun pismanmis, simdilik affet seni veya anneni bidaha döverde hastalik ederse, affetmezsin. Amaannn bosver o zaman da affet. Anneni veya seni döverek öldürürse affetmezsin. Gerci seni öldürmezse sen yine affet.

ya lütfen dalga geçmeyin ya hu!
hani sen neyse de annen neden susuyor ki??
darp raporu alıp şikayet edebilirdi. komşu da kalana kadar evine gidebilirdi. ha gerçekse de anneme el kaldıranın aklını alırım ben! boşanma hafif kalır yani

Söylediklerinizde başdan sona kadar haklısınız da üzerime bukadar gelmeyin nolursunuz ben zaten bitirme tarafdarıyım ama aklım karıştığı için zaten burda paylaştım hala kendimi rüya içinde sanıyorum benim içinde kolay değil

Napalim güzelim, ayyy yaziiiikkk kociskosunu cok seviyoooooo ama yeaaaaaa mi diyelim? Bitirme taraftariyim! diyosun. Annenle hastaneye gittin mi darp raporu icin? Sikayet ettin mi? Anansini erkek icin satani cok gördüm de, bide anasina dayak attirip erkegin pesinde gideni ilk defa görüyorum.

Bitsin zaten.
Dursun diye yardım istiyorsanız aklınızdan şüphe ederim.

Peşimden koştuğum yok benimle yaşamıyor zaten duygularımı paylaştım buraya.. rapor felan yapılamadı cünkü olay gecesi sabahı annem yurtdısına cıkıyordu o yüzden bişeyler yapamadık

Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Şartlar da çok elveriyor hani hayatınız 4 4 lük ya güllük gülistanlık eşiniz size prenses annenize kraliçeler gibi davranıyor böyle adam bulmuşsun tabi ki onsuz yaşayamazsın canım !!

Allah akıl fikir versin size bu nasıl kör kütüklük ben anlayamıyorum. Boşanmak için ölmeyi mi bekliyorsunuz??

Okurken darlandım, anneme vurup kovdu diye okuyunca başıma Ağrı girdi.

Siz sevmeye devam edin, bu devirde böyle koca bulmak zor. Sakın ayrılmayın.

Burada okuduğum birçok bu ve benzeri konuda, sevginin tanımını yeniden öğrendim. Şiddet uygulayan, hakaret eden, evden kovan erkeklerin bu kadar sevilmesi çok ilginç. Gerçekten seviyor musunuz?

Peşimden koştuğum yok benimle yaşamıyor zaten duygularımı paylaştım buraya.. rapor felan yapılamadı cünkü olay gecesi sabahı annem yurtdısına cıkıyordu o yüzden bişeyler yapamadık
Güzel kardeşim evlilik böyle bir şey degil.
Bu bitti diye üzülecekseniz de uzulun.
Yazık anneniz yediği darbeye değil yine size üzülmüş, gözü arkada gitmistir eminim.
Hadi siz yapamıyorsunuz da ailenizde de mi yoktu bu öküzün annenize kalkan elini parca pinçik edecek, ona haddini bildirecek, dişlerinden kolye yapıp boynuna asacak. Anne yahu bu anne...

Bir kendinize gelin. Hala onu bırakırsam çok üzüleceğim diyorsunuz. Adam annenizi dövmüş ötesi var mı?Benim anneme eşim böyle bir şey yapsa dünyayı onun başına yıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…