Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

Ailenizin yanına gidin daha sağlıklı düşünürsünüz. O evde durmayın

bence aileni sil eşinle mutlu olmaya bak. Annen neden karışıyor ki evliliğine sen artık onların gelinisin ailenle bir bağın kalmadı, bir yuva o kadar kolay kurulmuyor ki kendin de demişsin zaten normalde böyle biri değil diye. Eşinin sözünde çıkma sonuçta kocan döver de söver de.
sanırım bunları duymak istiyordun

anneme vurdu kısmını 2-3 kere okudum beynım karıncalandı ,
inan ki bende acaba yanlış mı okuyorum diye
annene vurmuş ya ANNENE sen kalkmış onsuz yaşayabilir miyim diyorsun
psikolojinin normal olduğunu düşünmüyorum anne ya anne var mı ötesi
bilmiyorum annemi çok erken kaybettim diye mi ama delirdim resmen şu an
daha fazla yazmayayım ben ya

Kocişim kocişim, pembiş çeyizim, eltim geldi sunumsuz yakalandım, aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın.

Şu hayatta kociş olmak varmış.
Valla kocislerdeki rahat kimsede yok. Yemegin onune gelsin, camasirin yikansin,utun yapilsin,evin temizlensin, totondaki dona kadar hanim dusunsun, beles cinsellik olsun canin isterse sevis istemezse hanimi istedigin kadar ihmal et, ustune anasini dov kendisini dov ama yine de birakmasin oh ne guzel

Bana da lazim boyle biri,bulsam iki uc tane de ben alicam

Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye

onsuz yapamam nedir ya o olmazsa annemi kim dövecek diye mi düşünüyosun. hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. dayak yiyip bundan zevk alıp boşanmayan çok kadın gördüm de annesini dövmesine rağmen kocam da kocam diyen kadın ilk defa görüyorum.

Doğru nediyim haklıSınız zaten kafa olarak normal olsam belkide bukadar olayların ileri gelmesini bekleemzdim

Nasıl bu hale geldin bilmiyoruz tabi
Ama hala yok oturduğu koltuk, yok yattığı yatak diyorsun.
Normal olsan ateşe vermek isterdin..
Aynı dili konuşmamak gibi bir şey yaşıoruz şuan.
Sen bizi ne kadar anlıyorsun
Bilemiyorum ama benim seni hiç anlamadığım kesin.

yazmayayım dedim ama dayanamıyorum birisi lütfen konu sahibesini bulup şöyle sağlam bir şekilde sarsabilir mi?
malum kendinde olduğunu düşünmüyorum ayy bir insanın nesi bu kadar üstün olabilir acaba cidden sinirlendim

Bu kadar saygısızlık başlamışsa ilişkide hiçbir şey eskisi gibi olmayacak aksine daha da yoğunlaşacaktır bu saygısızlık seviyesi. Kendine yapılan saygısızlığı afedelirsin belki ama ailenin ne günahı var.byöle bir adamdan kurtulacağına sevinmektense ne yaparım diyorsan kusura bakma ama Sende de problemler var

404 not found.

Valla beynim hata verdi suan kullabmiyorum kendisini sacmalarsam affola.
manyak misin arkadasim suan o adami bir kasik suda nasil bogabilirim hesabi yapman gerekiyordu sen onsuz yapamam diyorsun.
alismis kudurmustan beterdir.

Canim sağlıklı düşünemiyorsun anladığım kadarıyla inan bana kimse vazgeçilmez değildir insanlar ölümü kabullenebiliyor sizde eşinizi öldü kabul edin bağımlılık zor bisey ama bu sekidle daha rahat kabullenirsiniz. Sizi sevmeyen bi adama ne kendinizi ne de ailenizi mecbur etmeyin. Lütfen herseyden once kendinizi sevin kendinize saygı duyun hayat çok kısa dolu dolu yaşayın. Bilhassa boşanin tek boşanan siz değilsiniz.

ben böyle bişey yaşasam babam gelir o adamın kafasına sıkardı. eğer ki bu kadar şeye rağmen affetmeye kalksam beni de evlatlıktan reddedirdi...

Teşekkür ederim kibar ve kırıcı olmadığınız için diğer üyeler gibi anlayılınız için teşekkür ederim.. evlendiğimden beri piskoljm bozuk destek alıyorum doktorlardan çok sorunlu hayat geçirdim kendimi toparlayamadım bu olaylar üst üste gelince bende şaşdım kaldım.. bu adam daha önce piskolojı okudugu icin beni cok etkisi altında bıraktı kaç kere boşanalım olmuyor dedim bi sekılde hep ıkna becerdi.. hataları kendimde aramakdan yoruldugum icin kafa gidip gelmelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…