Kocişim kocişim, pembiş çeyizim, eltim geldi sunumsuz yakalandım, aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın.Ah yurdum kadini ah
Koca koca diye geberecekler vallahi ya bu ne rezalet
Ailenizin yanına gidin daha sağlıklı düşünürsünüz. O evde durmayınAlışganlık belkide kaç gündür evde yok oturdugu koltuk yattığı yatak bunlar kafamı karıştırıyor olay günü zaten herşeyi bitti eşyalarını topla ve git dedim.. piskoloğa gittim dÜn.. depresyondan daha kötü sizde bağımlılık hastalıgı var dedı bunu yenmeniz lazım.. o yüzden gidip gidip geliyor aklım ailemde yanımda yok yanlızım saglıklı düsünemıyorum
inan ki bende acaba yanlış mı okuyorum diyeanneme vurdu kısmını 2-3 kere okudum beynım karıncalandı ,
onu bırakırsam cok üzülücem
Valla kocislerdeki rahat kimsede yok. Yemegin onune gelsin, camasirin yikansin,utun yapilsin,evin temizlensin, totondaki dona kadar hanim dusunsun, beles cinsellik olsun canin isterse sevis istemezse hanimi istedigin kadar ihmal et, ustune anasini dov kendisini dov ama yine de birakmasin oh ne guzelKocişim kocişim, pembiş çeyizim, eltim geldi sunumsuz yakalandım, aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın.
Şu hayatta kociş olmak varmış.
Yok ya bu kadar küçük şeyden evlilik mı bitirilirmis gül gibi kocan var
Kızım iyi misin sen? Uzulcem diyorsun hala, yuh artık ya seni geçtim artık annene bile el kaldıran adamin koynuna girmeyi nasıl miden kabul edecek artık?
Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Doğru nediyim haklıSınız zaten kafa olarak normal olsam belkide bukadar olayların ileri gelmesini bekleemzdim
ama onu bekliyor bizden konu sahibiIroni yapan arkadaşlar vallahi ikna edeceksiniz konu sahibini.
Zaten affetmek aklının kosesinde...
Farkindayim.ama onu bekliyor bizden konu sahibi
Canim sağlıklı düşünemiyorsun anladığım kadarıyla inan bana kimse vazgeçilmez değildir insanlar ölümü kabullenebiliyor sizde eşinizi öldü kabul edin bağımlılık zor bisey ama bu sekidle daha rahat kabullenirsiniz. Sizi sevmeyen bi adama ne kendinizi ne de ailenizi mecbur etmeyin. Lütfen herseyden once kendinizi sevin kendinize saygı duyun hayat çok kısa dolu dolu yaşayın. Bilhassa boşanin tek boşanan siz değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?