Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

Böyle bir evliliğin bitmemesi için yardım bekleme
Kutlamak istersen ben varım :)

Şaka bir yana sağlıklı düşünemiyorsun. Yuvam diye terbiyesiz, saygısız, geri zekalı bir adama
yapışma lütfen..
Hiç mi değerli hissetmiyorsun kendini.
Al bu ben, bu annem istediğin gibi vur,kır, millete rezil et
Ama yuvam yıkılmasın.
Normal değil böyle düşünmen.
Çok uç hatta..

Alışganlık belkide kaç gündür evde yok oturdugu koltuk yattığı yatak bunlar kafamı karıştırıyor olay günü zaten herşeyi bitti eşyalarını topla ve git dedim.. piskoloğa gittim dÜn.. depresyondan daha kötü sizde bağımlılık hastalıgı var dedı bunu yenmeniz lazım.. o yüzden gidip gidip geliyor aklım ailemde yanımda yok yanlızım saglıklı düsünemıyorum

Doğru nediyim haklıSınız zaten kafa olarak normal olsam belkide bukadar olayların ileri gelmesini bekleemzdim

Pessssss!!!! Anneme vuracak hakaret edecek ben sesimi çıkarmadan burada kobu açıp soracağım affedim mi diye!!! Kendi adıma diyorum ki anneme el kaldırdığı an hastanelik etmiştim o herifi.. şiddetin terbiyesizliğin bini bin para. Hala nasıl sorarsın affedilir mi diye pesss! Aşkımdan ölsem adını anmam bee !! Şamar oğlanı mı anneniz!! Kim oluyor da vurabiliyor ne hakla hangi sıfatla..! Pardon da siz o sırada ne yapıyordunuz polis mi yok memlekette arkadaş bu nedir yaaa!!

Ah yurdum kadini ah
Koca koca diye geberecekler vallahi ya bu ne rezalet
Ufacık çocuğa sorsan bizim gibi düşünür, şaka gibi geliyorlar.
Şiddet, hakaret var... Annesine şiiddet ve hakaret var hala diyor ki üzülürüm, ayrılmasam mı, düzelir mi...
He anam he düzelir

Oksijen kafa yaptı bence

Gerçekte hayatım böyle değil ama sormuşsun ya, örnek olur diye söylüyorum: Annem hapse girip çıkmış katil bile olsa, ondan nefret de etsem, bana bir bardak içmek için su vermemiş bile olsa, adamın biri gidip onu dövecek bu kişi kocam olacak ve ben ''boşansam mı, yoksa af mı etsem?'' diye soracağım öyle mi? iki paralık ederim onu. Yaşadığı hayatı zindan ederim.
Ne koca aşkıymış yahu! Affedilir mi diye soruyorsun bir de. Sinir geldi sabah sabah. Bu kk beni dellendiriyor.

Dilerim çakma hesap, çakma konudur. Yoksa bir kadının bu kadar aciz olabilmesi akıl işi değil.

Bunu gercekten soruyormusun ? '' affedilecek bişey mi''' Günün şakası sensin sanırım ... Eşin annene vuracak, el kaldıracak ! affediyim mi diye düşünüp burdan yardım istiyorsun !!!! Şakacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…