Hangi "yuva"??Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Okurken darlandım, anneme vurup kovdu diye okuyunca başıma Ağrı girdi.
Siz sevmeye devam edin, bu devirde böyle koca bulmak zor. Sakın ayrılmayın.
Burada okuduğum birçok bu ve benzeri konuda, sevginin tanımını yeniden öğrendim. Şiddet uygulayan, hakaret eden, evden kovan erkeklerin bu kadar sevilmesi çok ilginç. Gerçekten seviyor musunuz?
Böyle bir evliliğin bitmemesi için yardım bekleme
Kutlamak istersen ben varım :)
Şaka bir yana sağlıklı düşünemiyorsun. Yuvam diye terbiyesiz, saygısız, geri zekalı bir adama
yapışma lütfen..
Hiç mi değerli hissetmiyorsun kendini.
Al bu ben, bu annem istediğin gibi vur,kır, millete rezil et
Ama yuvam yıkılmasın.
Normal değil böyle düşünmen.
Çok uç hatta..
Hangi "yuva"??
Birakin ya şu klasik soylemleri.. Yuvaymış!
Ufacık çocuğa sorsan bizim gibi düşünür, şaka gibi geliyorlar.Ah yurdum kadini ah
Koca koca diye geberecekler vallahi ya bu ne rezalet
Oksijen kafa yaptı benceBurda bizi galeyana getirmek için falan mı açtınız bu konuyu ?
Kimsenin bu kadar kör ve aciz olabileceğine inanmak istemiyorum ben ya.
Seni dövüyor. Hadi seni boşver sen razısın belliki. Ama anneni dövüyor adam be !
Hala ayrılırsam üzülürüm ne demek ne içtin sen bu kadar ya
Gerçekte hayatım böyle değil ama sormuşsun ya, örnek olur diye söylüyorum: Annem hapse girip çıkmış katil bile olsa, ondan nefret de etsem, bana bir bardak içmek için su vermemiş bile olsa, adamın biri gidip onu dövecek bu kişi kocam olacak ve ben ''boşansam mı, yoksa af mı etsem?'' diye soracağım öyle mi? iki paralık ederim onu. Yaşadığı hayatı zindan ederim.Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Bunu gercekten soruyormusun ? '' affedilecek bişey mi''' Günün şakası sensin sanırım ... Eşin annene vuracak, el kaldıracak ! affediyim mi diye düşünüp burdan yardım istiyorsun !!!! ŞakacıArkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Bence mümkünOksijen kafa yaptı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?