Allah akıl fikir versin ne diyelim?Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Aşağılanmaya, küfüre, hakarete doymadım daha da istiyorum diyorsun, hımm...Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
İyiyken çok iyi sadece tartışınca o karakteri ortaya cıkıyorAşağılanmak, hakarete uğramak, insan yerine konulmamak sizde bağımlılık yapmış sanırım. Eşiniz narsist onu anladım ama siz? size anlam veremedim. İnsan hakarete uğradığı aşağılandığı yerde nasıl kalır? Üstelik yalvarıyorsunuz öyle mi?
Vallahi pes.
Başlığa cevabım kendinize yeni bir hayat kurun ve mümkünse kızınızı sağlıklı ortamda büyütün. Siz hakaret işitip aşağılanmaktan, hatta şiddet görmekten hoşlanıyor olabilirsiniz ama kızınıza bunu yapmaya hakkınız yok.
İyiyken çok iyi o yüzden seviyorum sanırım ne yapmam lazımAşağılanmaya, küfüre, hakarete doymadım daha da istiyorum diyorsun, hımm...
Mesele zaten tartışırken, farklı düşünürken insan gibi davranabilmekte.İyiyken çok iyi o yüzden seviyorum sanırım ne yapmam lazım
Hanımefendi şiddet görüyorsunuz, hakarete uğruyorsunuz, nasıl iyi olabilir Allah aşkına. Sizin akıl ve ruh sağlığınız yerinde mi acaba?İyiyken çok iyi sadece tartışınca o karakteri ortaya cıkıyor
Siz de hiç mi gurur yok? Hiç mi onurunuz yok?İyiyken çok iyi o yüzden seviyorum sanırım ne yapmam lazım
İnsanda gurur olmayınca karşıdaki adamda sabahtan akşama rahatça ağzına sı......Severek evlendiğiniz adam sizi hiç sevmemiş.kolayca küfür edip şiddet uygulayacağı enayi birini aramış sizi bulmuş,sizde sevgi saygı ne demek bilmediğiniz için bunu sevgi sanıp kendinizi ayaklar altına almışsınız ....Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Bir ayda kaç kere iyi oluyor?İyiyken çok iyi o yüzden seviyorum sanırım ne yapmam lazım
Evlilik zaten bitmiş az daha bekleyin başka kadını getirir eveMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Çocuğu sizin elinizden almak lazım sizin akli dengeniz yerinde değilİyiyken çok iyi o yüzden seviyorum sanırım ne yapmam lazım
Hayır ailem yanım da her konuda destekler bana maddi manevi sıkıntım yok daha iyiyim hatta ailemin evindeHerhangi bir güvenceniz yok diye boşanmak mı istemiyorsunuz? Çocuğunuzu böyle bir adamın yanında büyüterek ona en büyük kötülüğü yapmış olursunuz. Daha ne yapsın sizi sevmediğini anlamanız için?
Aynen adeta melek, bir kanatları eksikİyiyken çok iyi sadece tartışınca o karakteri ortaya cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?