- 29 Mayıs 2021
- 15.050
- 98.206
- 548
- 37
Siz yazında kızınızı annenize bırakıp mı eşinizin yanına gittiniz?Ailem kesinlikle istemiyor, ve ailem her konuda destek bana maddi açıdan daha iyiyim. Kızıma da en iyi şekilde bakıyorlar. Ben tamamen hislerimle onun yanında kalmak istiyorum hep özünde iyi bi insan diye düşünüyorum ama en ufak şeyde hakaret küfür kavga. Ben onu kısıtlıyormuşum fln ondan öyle delirmiş hep beni suçlu hissettiriyor 16 ekimde davamız var nasıl alışcam kabullencem
sebep?Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Öyle çok şiddeti yok el hareketleri itme kakma oluyor aşagalıyor küfür ediyor bekarlığım hakkında yalan yanlış şeyler söylüyor sonra ben Altan alarak barışınca normal oluyorsebep?
öff yaaa öffff. yalvarıyor musun.... az olmuş meydan dayağı da atsın sana o zaman daha çok aşık olursun kesin. bi de vursun mu seni sokak ortasında? bence öyle bir şey olsa biz günlerce ağlarız senin için ama ne bilelim senin kendi rızanla öldüğünü dimi..
psikolojik şiddet... dayak atsa daha iyi. sana kendini kötü hissettirmesi en büyük işkence. baksana sen bile değersiz olduğuna ikna olmuşsun. kendine değer vermiyorsun.Öyle çok şiddeti yok el hareketleri itme kakma oluyor aşagalıyor küfür ediyor bekarlığım hakkında yalan yanlış şeyler söylüyor sonra ben Altan alarak barışınca normal oluyor
Özünde iyi nedir ya. Keçiboynuzu mu bu adam sıkıp özünü çıkarıp bakalım iyi mi kötü mü diye. Dışarı neyi vuruyorsa odur yani özü sahtesi diye bir şey yok. kabul edin şunu artık kötü insanları iyi görmeyi bırakın, konfor alanınızdan ayrılın ilk boşanan ayrılan siz olmazsınızAilem kesinlikle istemiyor, ve ailem her konuda destek bana maddi açıdan daha iyiyim. Kızıma da en iyi şekilde bakıyorlar. Ben tamamen hislerimle onun yanında kalmak istiyorum hep özünde iyi bi insan diye düşünüyorum ama en ufak şeyde hakaret küfür kavga. Ben onu kısıtlıyormuşum fln ondan öyle delirmiş hep beni suçlu hissettiriyor 16 ekimde davamız var nasıl alışcam kabullencem
Sizi evden kovmuş ve yalvarıyorsunuz nolur bu kötülüğü seviyorum diye yapmayın aşktan kimse ölmemiş merak etmeyin. Aileniz sahip çıkmıyorsa çocukta olduğu için zor durumda iseniz bu bambaşka bir mecburiyet denilebilir zorda olsa belki kabulde edilebilir ama seviyorum vazgeçemiyorum diye ise yazık giden ömrünüze…Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Ben de cidden şiddet var sandım canım altı üstü hakaret küfür iftira tartaklama küçük düşürme varmışÖyle çok şiddeti yok el hareketleri itme kakma oluyor aşagalıyor küfür ediyor bekarlığım hakkında yalan yanlış şeyler söylüyor sonra ben Altan alarak barışınca normal oluyor
Gidiyorum suan ilaç kullanıyorum hatta.Yapmanız herek tek şey hemen gidip psikiyatri ile görüşmek. Bi baksınlar size dayak yediği haraket edildiği ve sevilmediği yerde kalmakta neden bu ısraf? Tedavi olun.
Kendiniz için değilsede kızınız için.
Hayatında başka biri olabilir bu nedenden dolayı sinirli, eve birşey almak istemeyen , her kelimende sana çemkirmesi, eve gelmek istemez , gelsede direk dışarı çıkmak ister . Normal değil Buda oluyor ki başka biri var senden uzak durup boşnmak isticek ki hayatında ki diğer insanlara daha rahat yer vermek içinMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Yok hiç alakası yok evindeydi hep. Öyle bi şüphem yok başkası var vs Herşeyi elimdeydi telefonu. İş yerine de gidiyordumHayatında başka biri olabilir bu nedenden dolayı sinirli, eve birşey almak istemeyen , her kelimende sana çemkirmesi, eve gelmek istemez , gelsede direk dışarı çıkmak ister . Normal değil Buda oluyor ki başka biri var senden uzak durup boşnmak isticek ki hayatında ki diğer insanlara daha rahat yer vermek için
Küfürler hakaretler yiyorum ama yine de beni boşamasın diye yalvarıyorum diye yazanları görünce bugün yine birilerinin canı sıkılmış kafa buluyor bizimle diyorum. Çünkü hiçbir hemcinsimin bunu yapamayacağını düşünüyorum.Hiçbir kadın kendisini bu kadar değersizleştiremez.Konu gerçek değildir.Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Bence şükret ki kocan açmış davayı.burada neler okuyoruz.hem eziyet edip hemde boşanmayan peşini bırakmayan adamlar dolu.Ailem kesinlikle istemiyor, ve ailem her konuda destek bana maddi açıdan daha iyiyim. Kızıma da en iyi şekilde bakıyorlar. Ben tamamen hislerimle onun yanında kalmak istiyorum hep özünde iyi bi insan diye düşünüyorum ama en ufak şeyde hakaret küfür kavga. Ben onu kısıtlıyormuşum fln ondan öyle delirmiş hep beni suçlu hissettiriyor 16 ekimde davamız var nasıl alışcam kabullencem
Bence siz psikolojik destek alın, normal değilsinizİyiyken çok iyi sadece tartışınca o karakteri ortaya cıkıyor
Seni haşşalamasına devam etsinmi istiyorsun. Az bi gururMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Özünde iyi biri filan değil. Karısına hakaret eden, tartaklayan bir erkek asla iyi değildir. Büyük olasılıkla güveninizi kıran bir şeyler yapıyordu uyardınız, bunun üzerine söylüyor beni kısıtlama diye. Bir erkeğe dünyada tek o varmış gibi hissettirirsen tepene çıkar böyle. Hala devam ediyorsunuz.Ailem kesinlikle istemiyor, ve ailem her konuda destek bana maddi açıdan daha iyiyim. Kızıma da en iyi şekilde bakıyorlar. Ben tamamen hislerimle onun yanında kalmak istiyorum hep özünde iyi bi insan diye düşünüyorum ama en ufak şeyde hakaret küfür kavga. Ben onu kısıtlıyormuşum fln ondan öyle delirmiş hep beni suçlu hissettiriyor 16 ekimde davamız var nasıl alışcam kabullencem
Ne yapman lazım biliyor musun , ruh ve sinir hastalıkları bölümüne gidip yatışını yaptırman lazım.Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
bu kadar dayak hakaret ve diğerlerinin üzerine aldatılıyorsun yüzde bir milyon ama bu da senin umurunda değildir.Ailem kesinlikle istemiyor, ve ailem her konuda destek bana maddi açıdan daha iyiyim. Kızıma da en iyi şekilde bakıyorlar. Ben tamamen hislerimle onun yanında kalmak istiyorum hep özünde iyi bi insan diye düşünüyorum ama en ufak şeyde hakaret küfür kavga. Ben onu kısıtlıyormuşum fln ondan öyle delirmiş hep beni suçlu hissettiriyor 16 ekimde davamız var nasıl alışcam kabullencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?