Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

Siz yazında kızınızı annenize bırakıp mı eşinizin yanına gittiniz?

sebep?

öff yaaa öffff. yalvarıyor musun.... az olmuş meydan dayağı da atsın sana o zaman daha çok aşık olursun kesin. bi de vursun mu seni sokak ortasında? bence öyle bir şey olsa biz günlerce ağlarız senin için ama ne bilelim senin kendi rızanla öldüğünü dimi..

Öyle çok şiddeti yok el hareketleri itme kakma oluyor aşagalıyor küfür ediyor bekarlığım hakkında yalan yanlış şeyler söylüyor sonra ben Altan alarak barışınca normal oluyor

Öyle çok şiddeti yok el hareketleri itme kakma oluyor aşagalıyor küfür ediyor bekarlığım hakkında yalan yanlış şeyler söylüyor sonra ben Altan alarak barışınca normal oluyor
psikolojik şiddet... dayak atsa daha iyi. sana kendini kötü hissettirmesi en büyük işkence. baksana sen bile değersiz olduğuna ikna olmuşsun. kendine değer vermiyorsun.

Özünde iyi nedir ya. Keçiboynuzu mu bu adam sıkıp özünü çıkarıp bakalım iyi mi kötü mü diye. Dışarı neyi vuruyorsa odur yani özü sahtesi diye bir şey yok. kabul edin şunu artık kötü insanları iyi görmeyi bırakın, konfor alanınızdan ayrılın ilk boşanan ayrılan siz olmazsınız

Sizi evden kovmuş ve yalvarıyorsunuz nolur bu kötülüğü seviyorum diye yapmayın aşktan kimse ölmemiş merak etmeyin. Aileniz sahip çıkmıyorsa çocukta olduğu için zor durumda iseniz bu bambaşka bir mecburiyet denilebilir zorda olsa belki kabulde edilebilir ama seviyorum vazgeçemiyorum diye ise yazık giden ömrünüze…

Ben de cidden şiddet var sandım canım altı üstü hakaret küfür iftira tartaklama küçük düşürme varmış
İmkanı olmadığı halde bunun yarısını yaşayıp boşanmaya uğraşan kadınlar var, maddi durumunuz da var kendinizi boşverin kıza sağlıklı bir hayat kurun sonra hobi olarak yine sizi aşağlayacak birini bulursunuz şaka gibisiniz. anlıyorum bağımlı hisler gelişmiş ama gözünüzü açın kurtulun bu durumunuzdan Allah’tan adam dava açmış yoksa bu iş sonsuza kadar sürecekti

Yapmanız herek tek şey hemen gidip psikiyatri ile görüşmek. Bi baksınlar size dayak yediği haraket edildiği ve sevilmediği yerde kalmakta neden bu ısraf? Tedavi olun.
Kendiniz için değilsede kızınız için.

Gidiyorum suan ilaç kullanıyorum hatta.

Hayatında başka biri olabilir bu nedenden dolayı sinirli, eve birşey almak istemeyen , her kelimende sana çemkirmesi, eve gelmek istemez , gelsede direk dışarı çıkmak ister . Normal değil Buda oluyor ki başka biri var senden uzak durup boşnmak isticek ki hayatında ki diğer insanlara daha rahat yer vermek için

Yok hiç alakası yok evindeydi hep. Öyle bi şüphem yok başkası var vs Herşeyi elimdeydi telefonu. İş yerine de gidiyordum

Küfürler hakaretler yiyorum ama yine de beni boşamasın diye yalvarıyorum diye yazanları görünce bugün yine birilerinin canı sıkılmış kafa buluyor bizimle diyorum. Çünkü hiçbir hemcinsimin bunu yapamayacağını düşünüyorum.Hiçbir kadın kendisini bu kadar değersizleştiremez.Konu gerçek değildir.

Bence şükret ki kocan açmış davayı.burada neler okuyoruz.hem eziyet edip hemde boşanmayan peşini bırakmayan adamlar dolu.

Seni haşşalamasına devam etsinmi istiyorsun. Az bi gurur

Bebeğinizi annenize bırakıp eşinizle çeşmede miydiniz tüm yaz?
Bayılıyorum böyle çocuklu hayatlara. Ama olmuyor işte gördünüz mü?
Siz çocuk sahibi olmanıza rağmen tüm önceliğinizi eşiniz yapın. Hakaret etse de susun. O iyiyken hemen unutun her şeyi siz de iyi olun. Karakteriniz duruşunuz yok ki. Olmuyor yani. Kimse size saygı duymaz bu halde.

Karşınızdaki kişi size düşmanı gibi davranıyorsa sizinde ona düşmanı gibi davranmanızdan başka çare kalmıyor. Göbek yapmayla sizin ne alakanız var? Kötü bir ilişkiden çıkınca insanlar oksik ortamı özlerler çünkü travma bağı oluşur. Size hakaret eden bir kocadan ayrılıyorsunuz, bunu düşünüp kendinize telkin verin

Özünde iyi biri filan değil. Karısına hakaret eden, tartaklayan bir erkek asla iyi değildir. Büyük olasılıkla güveninizi kıran bir şeyler yapıyordu uyardınız, bunun üzerine söylüyor beni kısıtlama diye. Bir erkeğe dünyada tek o varmış gibi hissettirirsen tepene çıkar böyle. Hala devam ediyorsunuz.

Ne yapman lazım biliyor musun , ruh ve sinir hastalıkları bölümüne gidip yatışını yaptırman lazım.

bu kadar dayak hakaret ve diğerlerinin üzerine aldatılıyorsun yüzde bir milyon ama bu da senin umurunda değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…