Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

İletişim de değilim 20 gün oldu yazmıyorum. 2 aydır da ayrıyız hala acı çekiyorum içim acıyor 16 Ekim de nasıl mahkeme cıkcam ben

Adam sizi büyük bir dertten, yani kendisinden kurtarıyormuş, daha ne istiyorsunuz? Boşanın. Bu tipler ruhunu emecek başka bir aday bulmayınca geri dönmeye çalışır. Düzelmiş gibi yapar. Asla kabul etmeyin, yolunuza bakın. Bir daha da kimsenin sizi aşağılamasına itip kakmasına izin vermeyin. Kızınız var. Gelecekteki ilişkileri için sizi rol model alır. İleride genç olunca aşağılanınca susan, itilip kakılınca alttan alıp, karşıdakinin gönlünü hoş tutmaya çalışan, gururunu ayaklar altına seren ama hayat boyu mutsuz olan bir kız mı olmasını istiyorsunuz? Gururunuzu ve benliğinizi neden bir saçma salak tipler için bu kadar yerlere atıyorsunuz

Hala aptal gibi ağlıyorum nasıl olur da bırakır diyorum aklım hala onda nasıl kurtulabilirim lütfen akıl verin bana 2 ay oldu hala böyleyim 16 gün sonra mahkemem var

Hala aptal gibi ağlıyorum nasıl olur da bırakır diyorum aklım hala onda nasıl kurtulabilirim lütfen akıl verin bana 2 ay oldu hala böyleyim 16 gün sonra mahkemem var
Duygularını kabul et. sevmişsin ama doğru biri değilmiş. Hiç bir şey hissetmiyormuşsun gibi ya da hiç bir şey olmamış gibi yapmak ona hissettiğin duyguların daha da alevlenmesine yol açar. Ama sana yaptığı seni üzdüğü kötü davranışları da düşün o aklına geldiğinde. Biraz ayrılık zamanı giden kişi için değil de kalan boşluk için endişelendiğimizden böyle çok seviyormuşuz gibi de geliyor. Onu düşünme artık. çocuğunu. bundan sonra ne yapacağını , geleceğini düşün. Ben ayrılırken beni bekleyen geleceği düşünmekten korktuğum için onu çok düşündüğümü keşfetmiştim mesela. sonra hayatımı ilmek ilmek örmeye başladığımda aklıma bile gelmedi, geldiği zamanlarda da düşünmek bile istemediğimi asla o zamanlara dönmek istemediğimi fark ettim. Bir kere asla dönmemeye karar ver. sonra hayatını kurmaya başla. Aklına gelirse , ara ara duygusal olarak açı çekersen de çek. O acının çekilip tükenmesi gerekiyor zaten.

Son günlerde konularınızı okuyorum.Üzülmeniz,aglamaniz çok normal.Tam iyileşiyorum derken tekrar dipte hissetmek te normal.Son konunuzda artık daha iyi hissetmeye başladığınızı yazmistiniz.İşte bu süreç öyle bir süreç,bir gün daha iyi hissederken bir gün daha kötü hissedebilirsiniz,insanız sonuçta ama emin olun bunlar iyileşme belirtileri.Çünkü başlarda sadece üzülüyordunuz,şimdi en azından arada iyi hissediyorsunuz az da olsa,zamanla herşey geçiyor.Zaman herşeyin ilacı diye gerçekten boşuna söylenmemiş.Kendinize değer verin,umursamayin . Şimdi biraz zorlanacaksınız ama başaracaksınız.Bu adam geri dönse ne olur.Yine gider,berbat bir huyu var.Ayrildiginiza şükredin.

Evet şuan çok kötü hissediyorum. Düzelecek gibi hissetmiyorum yüzüm Heryerim sivilce oldu. İlaçta alıyorum halbuki. Ama kalbim acıyor keşke pişman olsa dönse diyorum ben o mahkemeye nasıl çıkcam diyorum hala seviyorum gibi hissediyorum hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım unutmam umursamamam için burda söylenilen herşeyi yaptım olmadı.

Canım bir anda olmazki zamanla olacak ve unutacaksın emin ol.Birseylerle uğraş,hobi edin kendine zaman ayir.Tabiki söylenilenleri yap ama sonuçları öyle iki günde belli olmaz.Zaman dediğim gibi..

Canım bir anda olmazki zamanla olacak ve unutacaksın emin ol.Birseylerle uğraş,hobi edin kendine zaman ayir.Tabiki söylenilenleri yap ama sonuçları öyle iki günde belli olmaz.Zaman dediğim gibi..
Bu sürede onu hep stalkluyırum sosyal medyasına bakıyorum Buda hastalıklı hibi bişey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…