Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

Birini pişman etmek istiyorsanız önce ondan bütün ilginizi, sevginizi, merakınızı çekmeniz lazım. Ona cevap verdikçe, ulaşmaya çalıştıkça asla ondan pişmanlık belirtileri göremezsiniz. Çünkü hala peşinde koşuyorsunuz. Bir nevi sizin enerjinizden besleniyor. İlginizi çekin üzerinden, nerede otlanırsa otlansın. En güzeli o kişi hakkında düşünmeyi komple bitirmek. Bu sayede psikolojinizi hızlı toplarsınız.

Not: Boşanmayın diye demiyorum. Kesinlikle boşanın. Bu adam düzelmez.

Senin korkun var . Ona aşkından falan değil . Bir de hiç kimse senden değerli değil . Kimse kimseden ayrıldı diye ölmüyor

Daha çok yalvarın. Önünde paspas olun. Senin ettiğin hakaretler az lütfen daha ağır şeyler söyle diyin.

Yok hiç alakası yok evindeydi hep. Öyle bi şüphem yok başkası var vs Herşeyi elimdeydi telefonu. İş yerine de gidiyordum

Ne demek hiç alakası yok? Gayetye alakası var. Aşk gözünüzü kör ettiği için gerçekleri göremiyorsunuz. Normalde davranmıyorsun. Eşinizin düşmanca tavırları ve bir an önce sizden kurtulmak istemesi başka bir kadının olma ihtimalini çok güçlendiriyor. Sizi ona ulaşmada engel görüyor gibi.

Cidden böyle bir insana yalvarıyor musunuz? İnsanları yargılamayı sevmem ama kendine değer vermeyen kadınları görünce çileden çıkıyorum.

Sizi döven birine yalvarma sebebiniz?

sizde bağımlılık hastalığı var, ayrılınca büyük boşluğa düşeceğinizi ve bunu kaldıramayacağınızı düşünüyorsunuz
bu da sizde aşağlanma, hakareti ve dayağı görmenize rağmen kalmak istemenize sebep oluyor.

ayrılık cok canınızı yakacak ama bağımlı olmadığınızı hissettiğiniz an iyi ki diyeceksiniz.
psikolojik destek alın.

Daha çok yalvar çiçek falan yolla üfff deli misiniz anlamıyorum ki ne güzel dertsiz tasasız boşuyor sizi kızınızla huzurlu bir hayat kurun yani anlamıyorum şiddet küfür hoşunuza mi gidiyor. Bırakın bitsin bu evlilik bu evlilik bile değil yani

dost acı söyle
sevmiyor işte sizi anlayın
insan sevdiğini itip kakmaz delirse bile
eyvah
siz boşanmaz elinizde bebe çok ağlayıp zırlarsınız buna
yazık yavruya

Kız seni özlüyor babasız kalırsa büyütemem deyin Mahkemede ben eşimi çok seviyorum bırakmam deyin bu kadar sebepten boşanilmaz sizi de haklı bulmadım insan eşini idare eder.Acil özür dileyin ayaklarına kapanın babanız arayio sizin adınıza özür dilesin çiçek yaptirip ikinizin evlilik resmi ile yollayın en nihayetinde bence siz özür dilemeli ve birdaha onu kizdirmayacaginiza ikna etmelisiniz .

Öyle çok şiddeti yok el hareketleri itme kakma oluyor aşagalıyor küfür ediyor bekarlığım hakkında yalan yanlış şeyler söylüyor sonra ben Altan alarak barışınca normal oluyor
Yani bak abartıyor bu üyeler abartıyorlar Allah Allah ya kadın barışma yolunu biliyor işte normal tutkulu aksiyonlu bir durum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…