Evliliğim bitiyor

sorusoruyorum12

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
180
9
18
29
Eşimle önceki konularda bahsettiğim tüm sorunlari konustuk. Hallettik. Bana hakverdi. Kendisinin de bi afedersiniz hayvan oldugunu soyluyor. Ve bana artik istemedigim bir seyi yapmiyor. Bilgisayari felan da kaldirdik. Her sey yolunda. Derken... Arka planda neler dönüyor bilmiyorum. Ailesinin evine yemeğe gidecegimizi soyledi. Bana sormadan söz vermis. Diyorum ki biz yüz kez cagirdik cok beklersiniz dediler. Gittigimde kovmaktan beter ediyolar. Biz cagiralim biz agirlayalim gelsinler de. Yok dedi. Ben de senin ailene gelmicem demeye başladı. Bagirip cagirip kapiyi vurup gitti. Esyalarimi topladim. Baba evine döndüm. Annemi aramis kafasina gore takilsin demis. Annem hicbir sey soylememis bile. Bundan sonra ben de gelmicem size felan demis. Annemleri de sildi yani. Ki hicbir sey yapmadi annemler. Cani isterse geldi istemszse gelmedi ben bile zorlamadim. Beni aradi seni gelip almicam. Canin isterse gelirsin dedi. Tamam dedim. Simdi de bu gece gel diyo. Konusalim bi felan dedi. Bitirmek icin herhalde bilmiyorum. Sinirlenmedim bile. Cok sakinim. Yorgun hissediyorum sadece. Ve kalbim kirik. Sonunda burdayim arkadaşlar. Herkese tesekkur ederim. Ne olacak ben de bilmiyorum. Bebegimin esyalarini topladim getirdim. Kendime bir parca elbise aldim sadece. Bana ait olan sadece bebegim o evde sanki. Oyle hissediyorum.

Kıymetli olmadığınız bir ortamda bulunmamanız sizin iyiliğinize. Umarım kırgınlığınızı ve yaralarınızı çok çabuk toparlarsınız. Rabbim yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık versin.

Allah yardımcınız olsun. Ama dün açılan topiğinizi okumuştum eşimi sevmiyorum gibi konuşuyordunuz, ondan önce açılan topicte eşimi çok seviyorum diye başladınız. Ben çok anlamadım sizin konuyu.
Evet eşiniz ayı, o konuda herkes aynı fikirde, fakat hamile olduğunuz için mi herşeyi batıyor yoksa sevmedğiniz için mi bilemedim, bence siz de tam kestiremediniz.
Çocuğu babanın nüfusuna yazdırmak kolay oluyor mu boşandıktan sonra bilmiyorum, konuyla ilgili fikrim yok, bence araştırın. Boşandıktan sonra nüfusa yazdırmak daha zor ise önce doğum yapın öyle boşayın. Ama dediğim gibi pek bilgim yok belki hamilelikte evli olduğunuz için otomatik onun nüfusuna geçer

Benim hormonlsrim zaten igrenc durumda. Yasadiklarimin zorluguyla zaten kotuyum. Guzel bakmaya calisiyorum cogu zaman. Hislerim cok degisiyor.

Barışırsınız, bir şey olmaz, üzmeyin kendinizi bu kaçıncı aynı konu.
Boşanmak istiyorum,boşanmayı düşünüyorum,boşanmaya karar verdim,boşanmak üzereyim,kesin boşanıyorum galiba gibi konular.
Ben bile boşanacağınıza inanmıyorum kaldı ki eşiniz

Şiddete meyilli biri mi bilmiyorum ama konuşacaksanız dışarda toplum içinde konuşun Allah korusun son kez konuşucaz diyip gidildiğinde kötü şeyler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…